| Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Нед Ное 04, 2012 9:40 am#1 | |
| Издателство „ИБИС“ и любимият ти форум Teen Obsession те канят да се включиш в най-новия и невероятен конкурс за този месец. Изпрати ни отговори на въпросите и се включи в надпреварата за спечелването на страхотната трета книга от поредицата "Нощни ловци" - Нощна прегръдка.
В конкурса има две условия: 1. Трябва да имаш най-малко 20 мнения, за да участваш. 2. Участниците трябва да имат поне 16 години.
Въпроси, на които трябва да отговориш:
1. Какво е мнението ви за корицата на Ибис? 2. Кое най-много ви хареса в първите две книги от поредицата? 3. Защо искате да спечелите книгата? 4. Напишете ни кратък разказ (до 1 стр. на Уърд), в който ни представете сцена, която си представяте, че има в книгата. (последният въпрос не е задължителен, но е бонус)
Данни, които трябва да ни предоставиш, за да се включиш в конкурса, са следните:
Име: Ник във форума: Години: Адрес: Телефон за връзка: Пощенски код:
Крайната дата за изпращане на имейлите за конкурса е 30 ноември 2012 г. на обяд, а победителят ще бъде обявен вечерта на същата дата.
Изпращайте имейлите си на teen_obsession@abv.bg
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Ное 30, 2012 4:51 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Нед Ное 04, 2012 10:25 am#2 | |
| Изпратих си писмото. Конкурсът не е ли до 30 ноември, все пак октомври си отиде. |
|
| |
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Нед Ное 04, 2012 12:12 pm#3 | |
| И аз съм вътре |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Нед Ное 04, 2012 12:31 pm#4 | |
| |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 07, 2012 10:07 am#5 | |
| Изпратих си писмото и ако има проблем с получаването на разказа ,ми кажете ще опитам пак |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 07, 2012 12:49 pm#6 | |
| Днес ми дойде музата и написах едно много кратко разказче по 4ти въпрос. Но вече си пратих писмото. Какво да правя? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 07, 2012 3:17 pm#7 | |
| Писмото на Ели е получено, няма проблем с разказа, а Зори, прати го разказа, ще го взема предвид, когато преглеждам писмата ви. |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 07, 2012 3:23 pm#8 | |
| Изпратих си разказа. Всичко наред ли е? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 07, 2012 3:26 pm#9 | |
| Да, писмото ти е получено и всичко е наред |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Чет Ное 08, 2012 6:47 pm#10 | |
| Определено ще участвам, но ще изчакам малко да ми дойде музата и да напиша малко разказче като бонус. |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Нед Ное 11, 2012 11:35 am#11 | |
| Ми аз си написах разказа, но за съжаление минава страница. Тоест страница и половина е, някакъв проблем?! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Нед Ное 11, 2012 12:26 pm#12 | |
| |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Нед Ное 11, 2012 5:46 pm#13 | |
| Изпратих си писмото. Желая успех на всички ;)
ПП. Отговорите ми са ужасни... но... е, какво да направя, че не обичам да отговарям на такива въпроси... Разказа ми също не е много на ниво... явно съм забравила и да пиша, ама не ми се занимава да влизам в подробности ;) |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Нед Ное 11, 2012 5:47 pm#14 | |
| Писмото ти е получено, успех |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 21, 2012 9:16 pm#15 | |
| Книжката я спечелих от друго място. Казва си! :P |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 21, 2012 9:20 pm#16 | |
| Ок, мерси, че каза |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 21, 2012 9:23 pm#17 | |
| - Sweet Nightmare написа:
- Ок, мерси, че каза
Моля. Може да си пусна разказа като темичка, нали? Не че е много добър ама все пак... |
|
| |
vils
Брой мнения : 111 Зодия : Козирог Местожителство : Карнобат/Бургас | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 21, 2012 11:48 pm#18 | |
| За първи път през живота си пиша разказ и искрено се надявам да се е получило добре Изпратих си писмото, но отговорите ми са като прикачен файл на word, надявам се, че не е проблем. Пожелавам успех на всички участници |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Чет Ное 22, 2012 4:19 am#19 | |
| Вили, не е проблем да са в Уърд, а Деси - разбира се, че няма проблем да го качиш така. |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Пон Ное 26, 2012 8:23 am#20 | |
| Най-накрая ми дойде музата и аз също си пратих отговорите. Разказчето... абе може да не отговаря съвсем по темата, но става. Сами ще разберете като го прочетете. Може дори да ме посрамите и да го изложите някъде ако искате.
Както и да е - късмет на всички участници. |
|
| |
stasungera
Брой мнения : 87 Зодия : Риби Местожителство : Испания | |
| |
vishous_
Брой мнения : 290 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 28, 2012 3:57 pm#22 | |
| И аз реших да се включа в конкурсът.Разказът е във pdf. формат и се надявам,че няма проблем.Изпратих си писъмцето Успех на всички участници |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Сря Ное 28, 2012 4:47 pm#23 | |
| Да, писмото ти е получено, мога да го отворя |
|
| |
Lady Infernaliia
Брой мнения : 53 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Чет Ное 29, 2012 1:16 pm#24 | |
| Бях абсолютно забравила за конкурса и чак сега почти в последния момент си написах разказчето.Излезе малко повече от страница, но съвсем малко.Пратих писмото си преди малко.Надявам се всичко да е наред.Късмет на всички! |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън Пет Ное 30, 2012 12:04 pm#25 | |
| Сега чакаме резултатитеееее |
|
| |
| Заглавие: Re: Спечелете "Нощна прегръдка" на Шерилин Кениън #26 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите