Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Клуб Adam Lambert Съб Сеп 11, 2010 7:33 pm#1 | |
| Адам Ламбърт (на английски: Adam Lambert) е американски певец и актьор, един от 13-те финалистите на на осмия сезон на American Idol през 2009 година, завършил на второ място в състезанието. Адам е роден в Индианаполис, Индиана, но семейството му се место в Сан Диего, Калифорния, когато той е на една годинка. В училище той се занимава с пеене (участва в хора) и драма (участва в театрални постановки). От 10-годишен е на сцена. Взима участие в мюзикъла Десетте божи заповеди заедно с Вал Килмър. След приключване на American Idol групата Куийн изразява намерение да го покани за техен вокалист. Неговият пръв соло албум For Your Entertainment излиза на 23 ноември 2009 година. Той също така записва музиката към филма 2012, излязла през октомври под заглавието Time for Miracles. През ноември 2009 година Адам участва на American Music Awards с едноименната песен от албума си For Your Entertainment. По време на представлението той целува един от китаристите по устата, хваща един от танцьорите между краката и държи главата на друг между краката си докато пее. В телевизията се получават гневни протести от консервативни зрители, които не желаят излъчването на предаването. ABC канцелира интервюто с него, но пък CBS го кани за интервю в Ню Йорк. Пред списанието Rolling Stone и в други интервюта Адам Ламбърт отказва да се извини и заявява: „Аз не съм детегледач, аз съм изпълнител“ (I’m not a babysitter. I’m a performer.), и добавя: „Живеем в 2009 година, време е да поемем риск, да сме смели, да помогнем да хората да си отворят очите и ако някой се счита за обиден и засегнат, тогава може би аз не съм за тях“ (We're in 2009—it's time to take risks, be a little more brave, time to open people's eyes and if it offends them, then maybe I'm not for them) като защитава свободата на изразяването в изкуството. Рождено име: Aдам Мичъл Ламбърт Роден: 29 януари 1982 Индианаполис, Индиана Стил: рок и поп музика Дискография: For Your Entertainment
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Сеп 06, 2013 9:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
moon beauty
Брой мнения : 31 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Клуб Adam Lambert Съб Мар 19, 2011 5:45 pm#2 | |
| Провокативен и интересен харесва ми ! :good: |
|
????
| Заглавие: Re: Клуб Adam Lambert Вто Сеп 20, 2011 6:53 am#3 | |
| |
|
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Клуб Adam Lambert Пет Дек 09, 2011 7:31 pm#4 | |
| Ексцентричен е и това ми харесва в него. Песните му са много добри. Особено много ми харесва това, че има готини текстове, а не пее безсмислици. |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Клуб Adam Lambert Сря Апр 11, 2012 3:39 pm#5 | |
| Харесва ми като певец и на визия го докарва. Има много хубави песни. Особено новата му - Better than myself. |
|
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Клуб Adam Lambert Чет Окт 18, 2012 10:46 am#6 | |
| Има готини песни, но клиповете му са пълни с излишно преиграване. Може би ако наистина реши какво иска да прави и какво иска да покаже, ще измисли нещо наистина докосващо, а не поредната поза. |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Клуб Adam Lambert Чет Окт 18, 2012 7:16 pm#7 | |
| Съгласна съм за клиповете. Харесвам новата му песен, но не и видеото. |
|
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Клуб Adam Lambert Сря Окт 31, 2012 2:26 am#8 | |
| Оллл, супер му се изкефих в последния епизод на "Малки сладки лъжкини"! И песничката, която изпя първо, я въртя вече трети ден! |
|
| Заглавие: Re: Клуб Adam Lambert #9 | |
| |
|