|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Клуб Джъстин Тимбърлейк Съб Сеп 11, 2010 8:17 pm#1 | |
| Джъстин Рандал Тимбърлейк (на английски: Justin Randall Timberlake) е американски поп и ритъм-ен'-блус певец и актьор, роден в Мемфис, щата Тенеси. Има 4 награди Грами. Започва кариерата си още на 11 години, когато пее в небезизвестния тогава клуб за млади таланти „Mickey Mouse“ заедно с Бритни Спиърс и Кристина Агилера. По - късно става известен като фронтмен на момчешката поп група Ен' Синк (N'Sync) (1995-2002). През 2002 издава първия си соло албум Justified , а през 2006 г. втори албум, наречен, FutureSex/LoveSounds. Със синглите "SexyBack", "My Love" и "What Goes Around.../...Comes Around" този втори албум достига върха на американските класации. Продуциран е от Тимбаленд и само в САЩ са продадени над 4 милиона копия, което го прави четворно платинен и най-продаван албум на Sony BMG за 2006. Номинаран е за 4 Грами награди през 2007 и печели 2 - "Най-добра денс песен" за "SexyBack" и най-добър рап дует за "My Love". През 2008 излиза сингълът "4 Minutes", също продуциран и написан от Тимбаленд, където пее в дует с Мадона. Песента става дебютен сингъл за албума на певицата Hard Candy. Освен певец, Джъстин е актьор и водещ на много телевизионни програми. През 2006 е водещ на Европейските награди на MTV. Същата година участва с главна роля във филма Alpha Dog. През 2008 играе в комедията "Любовен гуру", където си партнира с Майк Майерс и Джесика Алба. Озвучава трета и четвърта част на Шрек (Арти Пендрагон). В миналото Тимбърлейк е бил замесван в романтични връзки с различни певици и актриси, сред които Стейси Фъргюсън, Камерън Диас и Алиша Милано. От 2007 има връзка с актрисата Джесика Бил. Джъстин е страстен играч на голф и участва на много аматьорски и благотворителни турнири. Дискография: 2002: Justified Дискография 2006: FutureSex/LoveSounds 2009: Mr. Timberlake Изтегли
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Сеп 06, 2013 9:27 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
moon beauty
Брой мнения : 31 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Съб Мар 19, 2011 5:50 pm#2 | |
| Има хубав глас не мога да спра да слушам песничката love dealer :(dance): : : |
|
| |
Chocolate
Брой мнения : 517 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Чет Апр 07, 2011 10:01 pm#3 | |
| Слушам си го от време на време, има хубав глас и хубави песни. Любимата ми е What goes around comes around, има някаква сантиментална стойност за мен, не знам защо ;p |
|
| |
bonibon_n
Брой мнения : 43 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Нед Ное 20, 2011 7:14 pm#4 | |
| страхотен певец и актьор <3 |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Вто Авг 28, 2012 10:15 am#5 | |
| Много го харесвам, жалко че напоследък не издава много песни. Поне може да му се насладим като актьор )
Последната промяна е направена от Christina. на Сря Авг 29, 2012 5:33 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Вто Авг 28, 2012 10:22 am#6 | |
| Някои твърдят, че е по-добър актьор, отколкото певец, но честно казано не мисля така. Справя се доста добре и с двете |
|
| |
Lady_Winchester
Брой мнения : 58 Зодия : Близнаци Местожителство : Beyond the Darkness | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Съб Сеп 08, 2012 10:31 am#7 | |
| Един от любимите ми изпълнители..имам парчетата му на дискове...купувах си ги когато дисковете още бяха на мода. Определено има страхотен глас и визия. Ще ми се да се върнат времената, в които като кажеш Джъстин всички се сещахме за Тимбърлейк..не за Бийбър ъгх |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Пет Окт 12, 2012 6:17 am#8 | |
| Много го харесвам и има невероятен глас. |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Пон Окт 15, 2012 9:44 pm#9 | |
| Преди години бях влюбена в него... Готин и с невероятен глас. И днес го слушам ама го разлюбих |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Сря Окт 31, 2012 2:21 am#10 | |
| Хех, още един сладур се ожени! Наскоро се взеха с приятелката му Джесика Бийл, вече Тимбърлейк... |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Пон Авг 05, 2013 2:13 pm#11 | |
| много е як последният му албум |
|
| |
BONBON56
Брой мнения : 3 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк Чет Юни 19, 2014 3:14 pm#12 | |
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Клуб Джъстин Тимбърлейк #13 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите