| Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Съб Сеп 11, 2010 9:09 pm#1 | |
| ## Държава : САЩ ## Година : 2009 ## Времетраене : 107 минути ## Резюме : Студентка от университета - Дженифър (Меган Фокс) е обсебена от гладен демон. Самата тя знае, че е невероятна, неповторима и възхитителна - истинско зло в университетската среда - най-страхотното момиче. След обсебването си обаче тя се превръща в истинско зло - демон. Блестящата красавица се превръща в бледо, болнаво същество жадуващо за вкусно парче месо. Така момчетата , които никога не са имали възможноста да имат нещо общо с безсърдечната сладурана, сега има проблясък за тях, поради неутолимият й апетит в буквален смисъл. Докато най-добрата приятелка на Дженифър - Нийди (Аманда Сейфриед) е обречена да живее в сянката й, сега се оказва, че трябва да се грижи за сигурността на младите момчета в града и най-малкото поне да останат живи. Това включва и собственият й приятел Чип... Изтегли
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Нед Сеп 02, 2012 7:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
sisinata
Брой мнения : 10 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Пон Фев 21, 2011 5:02 pm#2 | |
| Сега си го свалям... Надявам се да е добър. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Пон Фев 21, 2011 7:12 pm#3 | |
| На мен лично ми хареса, въпреки че не харесвам страшни филми. |
|
| |
al1ce
Брой мнения : 2073 Зодия : Дева Герой Име: Рейвън Хейли Раса: вампир | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Нед Май 01, 2011 2:25 pm#4 | |
| Този филм го бях гледала преди година , но е много добър .. Хареса ми ;p |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Пон Сеп 19, 2011 2:39 pm#5 | |
| Не е нищо кой знае какво, но става за губене на времето. |
|
| |
wicked_chick
Брой мнения : 275 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Вто Сеп 20, 2011 9:13 am#6 | |
| Много яко филмче. Както винаги Меган беше страхотна. |
|
| |
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Нед Сеп 25, 2011 12:28 pm#7 | |
| на мен не ми хареса особено аз съм свикнала с повече мистерия и повече кървища |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Нед Сеп 25, 2011 12:41 pm#8 | |
| Нещо не ме впечатли, идеята е малко старичка. Оценка в IMDB- 5.2 от 10. Моята лична оценка малко по-долу. |
|
| |
Wanna Play
Брой мнения : 43 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Нед Ное 20, 2011 1:58 pm#9 | |
| Не ми хареса филма, гледах го само заради Меган, но не струваше |
|
| |
Nicole
Брой мнения : 751 Зодия : Телец Местожителство : London Герой Име: Бек Морган Раса: Човек | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Нед Ное 20, 2011 2:00 pm#10 | |
| Очаквах много повече от филма.По принцип много харесвам Меган, но този филм просто не ми допадна. |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Сря Май 02, 2012 2:03 pm#11 | |
| И аз не си падам по страхотиите. Филма става. Даже на моменти се смях, не е страшен изобщо! |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) Пет Окт 19, 2012 6:05 pm#12 | |
| Филма изобщо не е страшен, но се определя като "хорър", защото не е особено нормално да се ядат хора и тн. Има много кървища, има и някои по-плашещи моменти, но като цяло е по-скоро комедия, отколкото ужас. |
|
| |
| Заглавие: Re: Jennifer's Body / Страстите на Дженифър (2009) #13 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |