Автор | Съобщение |
---|
nikita_944
Брой мнения : 56 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Съб Окт 06, 2012 6:29 am#76 | |
| |
|
| |
Book Lover
Брой мнения : 53 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Съб Окт 06, 2012 7:01 am#77 | |
| "Снежанака и ловецът" и все едно гледах "Огледалце, огледалце" |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Пон Окт 15, 2012 11:18 pm#78 | |
| |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Чет Окт 18, 2012 10:48 pm#79 | |
| Ледена епоха 4: Континентален дрифт |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Нед Ное 04, 2012 1:09 am#80 | |
| The Eagle с Channing Tatum. Беше сравнително интересен, става за гледане един път. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Нед Ное 04, 2012 6:40 am#81 | |
| С малката Поли гледахме "Хотел Трансилвания"...не знам за сестра ми ,но лично на мен много ми хареса |
|
| |
Book Lover
Брой мнения : 53 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Нед Ное 04, 2012 7:35 am#82 | |
| "Литературния клуб на Джейн Остин" - хареса ми! |
|
| |
silvara
Брой мнения : 43 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Нед Ное 04, 2012 2:43 pm#83 | |
| |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Вто Ное 20, 2012 8:53 pm#84 | |
| Pierrot le fou и се размазах от кеф. <3 |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Вто Ное 20, 2012 8:59 pm#85 | |
| The Dark Knight Rises, много добър филм, но според мен 2-ри си остава най-добрия |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Пет Ное 23, 2012 9:52 pm#86 | |
| The Iron Lady - Мерил Стрийп е точно желязна, поредната силна роля. Самият филм не ми заигра по емоционалните струни, нито ми обогати кой знае колко исторически представата за Тачър (но той и не го целеше, така че реално не е минус). Беше ми интересно да го видя, но не смятам, че е нещо изключително.
Bottle Rocket - И официално приключих с филмографията на Уес. Малко недомислено беше да завърша с най-първия му филм, ама карай. Общо взето, винаги е интересно да видиш първата творба на някои режисьор, когато стилът му още не се е изкристализирал напълно. Въпреки че в този си имаше типичните за него лудост и готини герои. Като цяло ми хареса, но не ми е най-любимото негово произведение. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Пет Ное 23, 2012 10:20 pm#87 | |
| Скоро бях на "Зазоряване-част 2" на мен лично книгата ми харесва много повече,но и филма си го биваше ... |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Пон Дек 03, 2012 9:18 am#88 | |
| Premium Rush и The Amazing Spider-Man |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Пон Дек 03, 2012 1:15 pm#89 | |
| Premium Rush На мен лично много ми хареса |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Пон Дек 03, 2012 4:23 pm#90 | |
| Да и на мен. Беше доста динамичен и изпълнен с енергия филм.
Също така гледах и Looper, и The Bourne Legacy, които не бяха кой знае какво ... |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | |
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Пон Дек 03, 2012 5:38 pm#92 | |
| Е аз гледах Sinister наскоро и се оказа доста добър. Ако искаш го пробвай. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Пон Дек 03, 2012 7:00 pm#93 | |
| Ииии минаха 20 минути от филма и ме достраша за повече...мммм дааа...нищо не беше станало още,но моя милост щеше да получи сърцебиене от страх,че зад всеки ъгъл ще изскочи нещо...нооо когато дойде лятото ,с братовчед ми ще се съберем с още няколко негови приятели и аз зад някоя пухена възглавница ще изгледаме всички страшни филми,които съм искала да да гледам,но здравето ми е било по-скъпо ...така че...вместо Smiley,изгледах любимия ми филм за всички времена Catch Me If You Can |
|
| |
taniiaus
Брой мнения : 109 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Сря Дек 05, 2012 11:57 am#94 | |
| Hope Springs .Не е лошо филмче,но предвид актьорите в него,очаквах повече.Все пак Томи Лий Джоунс и Мерил Стрийп.Все пак имаше интригуващи моменти. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Сря Дек 05, 2012 5:28 pm#95 | |
| An.Education- Винаги съм го обожавала !!!!! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Чет Дек 06, 2012 5:02 pm#96 | |
| Ice Age 4, Footloose и двата филма ставаха. Ледена епоха не беше толкова смешен колко предишните, но пак си беше супер.
|
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Чет Дек 06, 2012 5:31 pm#97 | |
| X-Men First Class , за пореден път :Д |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Чет Дек 06, 2012 5:34 pm#98 | |
| |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Чет Дек 06, 2012 8:42 pm#99 | |
| Inception, преди малко му се насладих за пореден път :Д |
|
| |
bubzz
Брой мнения : 100 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? Чет Дек 06, 2012 9:31 pm#100 | |
| Мисли като мъж |
|
| |
| Заглавие: Re: Кой филм гледахте последно? #101 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите