Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Сря Дек 28, 2011 8:56 am#26 | |
| |
|
| |
Temptress
Брой мнения : 84 Зодия : Водолей Герой Име: Моника Адамс Раса: Шейпшифтър | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Сря Дек 28, 2011 10:04 am#27 | |
| "Братството на черният кинжал" и "Вампирски хроники" на Ан Райс |
|
| |
kr_kr_kr
Брой мнения : 4 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Нед Яну 15, 2012 11:50 am#28 | |
| Иска ли питане Братството на черния кинжал те са ми просто незаменими!!! След това Среднощен ловец и Нощните ловци.(макар, че съм чела само първата книга, а казват, че другите са съвсвм различни и не съм много на ясно за вампири ли става на въпрос) Едит: 4.Не пишете цветно. - Sweet Nightmare
|
|
| |
Beta
Брой мнения : 121 Зодия : Козирог Местожителство : Някъде из облаците! | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Пет Яну 20, 2012 8:10 pm#29 | |
| Аз обожавам "Братството на черния кинжал" и "Здрач". :love2: |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Нед Яну 22, 2012 9:02 am#30 | |
| До 13-тата книга от поредицата беше Анита Блейк, после ЛХ взе да я разваля много. Сега е Братството на Черния кинжал и Академия за вампири - двете най-добри вампирски поредици евър! :love2: |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Нед Яну 22, 2012 1:05 pm#31 | |
| Братството на Черният кинжал е любимата ми вампирска поредица. |
|
| |
immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Пон Яну 23, 2012 9:26 am#32 | |
| Братството на черния кинжал, Академия за вампири и други |
|
| |
vampire_nights
Брой мнения : 53 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Нед Яну 29, 2012 1:51 am#33 | |
| Между другото книгите от поредицата "Здрач" са също много добри, за разлика от филмите "Здрач", които няма как да предадат добре атмосферата на книгите. В края на краищата тази поредица ми отприщи и зверския интерес към всички други вампирски поредици. И преди това обичах да си гледам филми за Дракула, но след Здрач станах истински вамп-фен. |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Нед Яну 29, 2012 8:19 am#34 | |
| Несъмнено това е "Братството на черния кинжал". В тази поредица е събрано всичко, което искам да чета и всичко, което ми доставя удоволствие да чета. |
|
| |
Beta
Брой мнения : 121 Зодия : Козирог Местожителство : Някъде из облаците! | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Пон Фев 06, 2012 7:48 pm#35 | |
| "Братството на черния кинжал" и "Здрач".Първата поредица-има ли смисъл да пиша за нея?Невероятна е!Всяка една книга е просто изумителна.Всяка една от историите на братята е единствена и толкова впечатляваща,че искаш още и още страниците на продължават,а не да намаляват.За поредицата "Здрач"-винаги съм я харесвала(за разлика от филмите).Продължавам да твърдя,че книгите са написани по много хубав начин.Начин,който успя да ме докосне,да ме разплаче и да ме накара да се възхищавам на любовта на Едуард и Бела. |
|
| |
mime7o_98
Брой мнения : 49 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Сря Фев 08, 2012 3:09 pm#36 | |
| Академия за вампири, Здрач, Среднощен ловец и Училище за вампири |
|
| |
snejana1978
Брой мнения : 45 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Пет Фев 10, 2012 8:10 am#37 | |
| Засега любимата ми вампирска поредица е Братството на черния кинжал. |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Нед Фев 19, 2012 1:38 pm#38 | |
| Дневниците на вампира и Здрач |
|
| |
IvanBiserov
Брой мнения : 32 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Сря Фев 22, 2012 6:34 pm#39 | |
| |
|
| |
megisil
Брой мнения : 45 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Пет Мар 16, 2012 4:59 pm#40 | |
| |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Съб Мар 17, 2012 8:54 am#41 | |
| Братството на Черния кинжал |
|
| |
svetla
Брой мнения : 25 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Пет Мар 23, 2012 6:51 pm#42 | |
| Не е една любимата ми вампирска поредица - няколко са. На първо място е "Братството на Черния кинжал". След тази поредица идват и останали - "Среднощен ловец", "Академия за вампири". Незнам дали поредицата "Пазителката Райли" влиза в тази категория, защото освен вампири, има герои в поредицата върколаци и други свръхестествени създания. Но пък Райли е наполовина вампир, наполовина върколак. |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Сря Апр 11, 2012 1:22 pm#43 | |
| ''Дневниците на вампира''- засега. |
|
| |
vampire_nights
Брой мнения : 53 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Чет Апр 12, 2012 11:59 pm#44 | |
| Да взема да обобщя аз, че много разпръснато ми стана мнението. Значи любимите ми вампирски поредици (вече) са: "Академия за вампири" и продължението "Кръвни връзки" (само първата книга съм прочела, ама втората май не е излязла още - нямам търпение:така свърши първата че... ), "Братството на черния кинжал", "Здрач" и "Вампирски целувки", за момента. |
|
| |
mimi 1111
Брой мнения : 55 Зодия : Скорпион Местожителство : изгубения рай | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Нед Май 06, 2012 10:02 am#45 | |
| Братството на черния кинжал и Среднощен ловец. |
|
| |
Black Devil
Брой мнения : 116 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Нед Май 20, 2012 12:30 pm#46 | |
| Академия за вампири, Истинска кръв,Вампирски целувки. |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Пон Юни 25, 2012 11:31 am#47 | |
| "Братството на черния кинжал", "Академия за вампири" |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Пон Юни 25, 2012 1:50 pm#48 | |
| "Среднощен ловец" - Джанин Фрост |
|
| |
tania62
Брой мнения : 46 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Вто Юли 10, 2012 4:18 pm#49 | |
| Ами колебая се между Братството и Академия за вампири и за сега ги поставям на едно ниво. |
|
| |
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... Сря Юли 11, 2012 9:34 am#50 | |
| поредицата за Анита Блейк от Лоръл Хамилтън |
|
| |
| Заглавие: Re: Любима вампирска поредица... #51 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите