## В ролите : Тайлър Поузи, Кристал Рийд, Дилън О`Браян, Колтън Хейнс, Холанд Родън и др.
## Държава : САЩ
## Година : 2011
## Резюме : Teen Wolf е предстояща американска продукция, която ще започне да се излъчва по MTV от 5 юни, 2011. Сериалът е базиран върху историята на млад аутсайдер – Скот Маккол.
Малко след като вълк ухапва гимназиста Скот в гората при мистериозни обстоятелства, в училището му пристига новата ученичка Алисън. Оказва се обаче, че нито става дума за обикновен вълк, нито обикновена ученичка. Вълкът е върколак, а Алисън е ловец на върколаци. Скот също се превръща във върколак, което значително усложнява отношенията му с новата му любов.
Изтегли 1 сезон
wicked_chick
Брой мнения : 275 Зодия : Овен
Заглавие: Re: Teen Wolf Нед Окт 09, 2011 3:36 pm#2
Много яко сериалче, следя си го с интерес :love1:
rim17
Брой мнения : 69 Зодия : Овен
Заглавие: Re: Teen Wolf Пет Ное 25, 2011 7:32 pm#3
Първия сезон беше готин. Сега ще чакаме втори през лятото и ще видим.
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София
Заглавие: Re: Teen Wolf Съб Авг 25, 2012 3:42 pm#4
Изтрих си предишното мнение, защото сгреших жестоко за този страхотен сериал. Обожавам героите като почнем от Стайлс та стигнем до лошия чичо Питър. Каста е изключителен, обичам ги всичките. Имам чувството, че там където се е провеждал кастинга е имало една табела с надпис "Ако не сте секси си ходете!". Мога да говоря са актьорите цял ден, но нека да си кажа мнението за самия сериал. В първи сезон главният герой Скот е глупаво влбюено момченце, което мисли само за Алисън и не го интересува нищо друго. Скот&Алисън са много дразнеща и лигава двойка, това беше и причината поради, която първоначално зарязах сериала. Не исках да гледам поредната боза, която ще се върти само около двамата влюбени. В Teen Wolf има много герои, които са на преден план и това ми харесва. Във втория сезон всички израстват изключително много и Скот също се подобри, като нов човек е, пак е с Алисън, но поне не мисли за нея през цялото време. Сериала те държи в напрежение през цялото време, случват се изключително много обрати и неочаквани събития. За мен лично вторият сезон е много по-добър, а третият сигурно ще е още по-добър след като ще се състои от цели 24 епизода! Препоръчвам го на всички, които търсят действие през цялото време и се нуждаят от малка доза смях (няма как да не заобичаш Стайлс, той прави всичко да изглежда толкова смешно). Не се отказвайте още в началото (както аз направих), с всеки епизод става по-добър и по-добър.
Chocolate
Брой мнения : 517 Зодия : Лъв
Заглавие: Re: Teen Wolf Сря Юни 12, 2013 8:15 am#5
swetim написа:
Имам чувството, че там където се е провеждал кастинга е имало една табела с надпис "Ако не сте секси си ходете!"
точно! даже статистите са секси! ;d
и една приятелка беше казала 'колкото повече плочки имат на корема, толкова по-добре играят'
много добър сериал, наистина. просто трябва да се игнорира името и скапаните промо снимки. ;д добра игра, развитие на героите, увличаща история и толкова заплетена, че да ти държи интереса, но не дотолкова, че вече да се бъркаш кой кой е и да ти е объркано постоянно аз лично си харесвам скот и алисън - сладникави са, обаче не са точно на преден план и мога да им се радвам и да ме разлигавят, без да ми дойдат в повече. ;д обожавах лидия и джаксън (тъй де, най-вече джаксън) и супер много ме е яд, че колтън няма да го има в трети сезон и се надявам поне по-нататък в епизодите да се появи.
и... да, малко съм назад сега и не съм гледала нищо от трети сезон, обаче тия дни ще си наваксам :3
Заглавие: Re: Teen Wolf Сря Юни 12, 2013 5:22 pm#6
много ми харесва, жалко че изпъчват по 1 епизод на седмица, фенка съм на Скот и Дерек, а и да не забравя Айзак
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България
Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон
Заглавие: Re: Teen Wolf Съб Окт 05, 2013 10:24 am#7
Ами не бих казала, че сериала е нещо особено. Лично на мен играта на повечето актьори не ми харесва. Честно казано последните няколко епизода ги гледах заради Стайлс. Леле, обожавам го. А актьора . Нямам търпение да го гледам в The Maze Runner.
Заглавие: Re: Teen Wolf Нед Мар 30, 2014 11:34 am#8
със всяка следваща серия филма ставе все по-як, жалко че Алисън умря
evil
Брой мнения : 45 Зодия : Риби Местожителство : В света на книгите.
Заглавие: Re: Teen Wolf Вто Юли 29, 2014 7:15 pm#9
Обожaвaм сериaлa. Aктьорите сa стрaхотни. Нaй- голямa фенкa съм нa Дерек, Скот, Стaйлс, Мaлия... aбе всички ме кефят нa мaкс. Сaмо в новия сезон ми липсвa Aйзък. Голям слaдур беше.