Автор | Съобщение |
---|
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 5:56 pm#76 | |
| Запаси от храна, любовта на живота ми, и едно цвете, с което да я посрещна. Ако те принудят да направиш нещо, което не искаш, ти ще ? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 6:00 pm#77 | |
| Зависи какво използват срещу мен. Но предполагам, че заради ината си няма да го направя.
Кое е нещото, което винаги си искал да притежавааш? (като притежание, не като качество) |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 6:21 pm#78 | |
| Амиии от малак искам да имам шосеен бегач.
Какво екстремно преживяване би искал/а да изпиташ?
Последната промяна е направена от PreslavNeev на Нед Авг 12, 2012 6:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 6:24 pm#79 | |
| Не си падам по екстремностите. Така че никое.
От какво се страхуваш най-много? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 6:38 pm#80 | |
| Хммм може би от това да стана родител ... едно от най-хубавите неща на този свят, но и едно от най-трудните !!!
Виждаш ли се като добра майка? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 6:42 pm#81 | |
| Виждам се като майка, но добраа... ще дам всичко от себе си един ден да бъда такава. Надявам се да се справя.
Кой е любимият ти детски спомен? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 6:53 pm#82 | |
| Амиии нямам любим детски спомен... имам хубави и лоши, но за любим в момента не се сещам ... Един от хубавите ми спомени е моментът, в който се научих да карам колело, отстрани сигурно съм изглеждал като най-щастливото дете на земята . Говорил/а ли си с баба си за секс? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 6:55 pm#83 | |
| Да, случвало се е. В смисъл не да седи да ми обяснява, но се е случвало да се спомене в някой разговор.
Какво НЕ би направил за приятел? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 7:20 pm#84 | |
| Не бих изказал лошо мнение за гаджето му(съпруга, приятелка ... каквато му се пада), дори да имам такова.
Какво мислиш за метеоритния дъжд, и би ли искала да го гледаш ? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Нед Авг 12, 2012 7:25 pm#85 | |
| Ами надявам се някой метероит да не се удари в земята. И да, може би. Не изгарям от желание, но сигурно ще бъде красиво. хД В кое суеверие вярваш най-много? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 3:18 pm#86 | |
| Не съм суеверен. Коя е най-голямата кражба, която си правила ?? (като не броим сърцето ми) |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 3:27 pm#87 | |
| Хаха Покемони, нали ти разказвах онези кръглите. Само тях съм "крала" някога Малко плагиатстване: Ако знаеш, че утре е края на света, с кого би прекарал последния си ден? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 3:36 pm#88 | |
| Ми бих се опитал да събера всички, важни за мен хора, и в последствие ще отпразнуваме края на света Според теб съществува ли Господ (Бог, Светия дух и т.н.) ?? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 3:41 pm#89 | |
| Да. Мисля че там някъде има нещо или някой, който ни ръководи през земния ни път Плакал ли си някога за момиче? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 3:53 pm#90 | |
| Никога ... и дано не ми се случва.
Какво ще направиш, ако видиш гаджето си с друг/а ? (без да правят нещо "по-специално") |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 4:21 pm#91 | |
| Ами нищо не бих направила, само ако си говорят. Разбира се, тъй като съм супер ревнива, няма да ми стане приятно. Да, признавам си, колкото и глупаво да звучи хД
Какво ще си пожелаеш, ако хванеш златната рибка? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 4:45 pm#92 | |
| Спокоен живот, без лишения и смъртни опасности.
Какво ще направиш, ако старателно плюеш някого и после го видиш зад теб ? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 5:03 pm#93 | |
| Ще потъна в земята от срам. Ще се изчервя и ще се опитам да се извиня В кой герой от любимия ти филм би искал да се превъплатиш? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 5:18 pm#94 | |
| Бих се превъплатил в Барни от "Как се запознах с майка ви" (How i met your mother). (И да поясня, че нянмам любим филм)
Какво мислиш за идеята, че мъжът трябва да се разпорежда с парите ???
|
|
| |
Nightshade
Брой мнения : 246 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 5:31 pm#95 | |
| Ами може да се каже, че имам някой феминистки убеждения. Според мен парите в семейството трябва да бъдат разпределяни по равно.
Ако се снимаше филм по живота ти, кой актьор би избрал да играе теб си и коя актриса би избрала да играе мен? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 6:43 pm#96 | |
| Кристофър Мастерсън и Лора Препон Мислиш ли да си махаш обицата от нослето ? |
|
| |
Nightshade
Брой мнения : 246 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 6:57 pm#97 | |
| Засега нямам такива намерения Какво би направил, ако непозната жена ти отправи неприлично предложение? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 7:06 pm#98 | |
| Ще и кажа, че не съм заинтересован, не само защото съм обвързан, но и защото не съм от мъжете които предпочитат секса за една вечер. Няма ли романтика, любов и взаимно привличане ... има ли смисъл да се прави .... ?
Какво мислиш за приятелите с привилегии ? |
|
| |
Nightshade
Брой мнения : 246 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 7:11 pm#99 | |
| Ами, не мисля че могат да се нарекат приятели. Според мен винаги единият от двамата има или ще проима по-дълбоки чувства и приятелството ще се развали.
Кое за теб е най-подходящото място за "първият път"? |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Въпроси и отговори Пон Авг 13, 2012 7:30 pm#100 | |
| Амиии според най-подходящото и то не само за пръв път е леглото. В топла и уютна стая с няколко запалени свещи и слабо звучаща музика. Звучи хубаво , нали ? А кое е според теб най-подходящото място за "втори път"? |
|
| |
| Заглавие: Re: Въпроси и отговори #101 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |