| Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Съб Ное 12, 2011 7:30 pm#1 | |
| - Spoiler:
Представете си огромен затвор с дълги коридори, метални гори, изоставени градове и пресъхнали морета. Затвор, замислен от Мъдреците като идеален свят, в който човечеството да разгърне пълния си потенциал. Представете си Инкарсерон. Но нещо се обърква и екпериментът се проваля. Инкарсерон се превръща в затворена система, в която нищо не може да проникне или да напусне. Спомените на седемнадесетгодишния Фин са заличени, но той притежава необикновената дарба да вижда звездите. Виденията му разкриват тайните на Инкарсерон и му посочват пътя за бягство. Придружен от клетвения си брат Кийро, мъдреца Гилдас и вярната Атия, Фин поема из огромния лабиринт на затвора. Необикновен кристален ключ с холограма на орел ще им помогне да открият изхода. Извън Инкарсерон свръхмодерни технологии поддържат илюзията, че животът от седемнадесети век не се е променил. Красивата Клаудия, дъщеря на директора на затвора, е принудена да се омъжи за своенравния син на кралицата. Клаудия е готова на всичко, за да избяга от златната си клетка. Представете си неспирна борба за оцеляване, седем пръстена с животи, летящ кораб и стена на края на света. Можете ли да си представите невъобразимото? Можете ли да си представите Инкарсерон?
Издателство "Хермес" и любимият ви форум "Teen Obsession" ви предоставят невероятната възможност да спечелите страхотната книга "Инкарсерон".
Условие за участие в конкурса е да имате най-малко 30 мнения.
За да участвате трябва да направите уолпейпър на книгата.
Творбите си ни изпращайте на имейл адрес teen_obsession@abv.bg
Крайният срок за записване и изпращане на творбите е 2 декември. Победителят ще се обяви на следващия ден.
Данни, които трябва да изпратите:
Име: Ник във форума: Адрес: Пощенски код: Телефон за връзки:
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Нед Ное 13, 2011 12:09 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Съб Ное 12, 2011 8:26 pm#2 | |
| |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Съб Ное 12, 2011 8:27 pm#3 | |
| А аз имам един въпрос: можем ли да използваме за уоупейпъра оригиналната корица или българската? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Съб Ное 12, 2011 9:10 pm#4 | |
| - Vivian написа:
- А аз имам един въпрос: можем ли да използваме за уоупейпъра оригиналната корица или българската?
Не, не може : |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Нед Ное 13, 2011 12:49 am#5 | |
| |
|
| |
tamara8710
Брой мнения : 529 Зодия : Скорпион Местожителство : Pernik | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Нед Ное 13, 2011 4:19 pm#6 | |
| И аз изпратих моето . Късмет на всички :) :D |
|
| |
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Нед Ное 13, 2011 5:50 pm#7 | |
| И аз изпратих. Късмет и на останалите. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Нед Ное 13, 2011 5:51 pm#8 | |
| Писмата са получени и всичко е наред |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Пон Ное 14, 2011 5:19 pm#9 | |
| |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Съб Ное 19, 2011 7:01 am#10 | |
| Ще се опитам, но това не е силата ми. |
|
| |
mitencetoy
Брой мнения : 58 | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Сря Ное 23, 2011 8:55 pm#11 | |
| Аз също ще се включа. До един-два дни ще си изпратя произведението. |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Чет Ное 24, 2011 3:36 pm#12 | |
| Надявам се да няма проблем, ако е на английски? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Чет Ное 24, 2011 4:21 pm#13 | |
| Няма проблем да е на английски : : |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Чет Ное 24, 2011 4:47 pm#14 | |
| Щом натрупам мнения и стига да успея в срока, може да се включа и аз. Книгата звучи много интересна. |
|
| |
mitencetoy
Брой мнения : 58 | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Чет Ное 24, 2011 5:00 pm#15 | |
| Изпратих уолпейпъра си, пожелавам си късмет! Предчувствам, че тази книга ще се нареди сред фаворитите ми! |
|
| |
Iskra16
Брой мнения : 50 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Съб Ное 26, 2011 6:55 pm#16 | |
| Мисля да участвам. Трябва ли да Ви изпращаме скрийншотове? :) |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Съб Ное 26, 2011 7:00 pm#17 | |
| |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Съб Ное 26, 2011 8:26 pm#18 | |
| |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Вто Ное 29, 2011 4:57 pm#19 | |
| Е знам си че с моя късмет няма да спечеля, но не пречи да опитам. |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Чет Дек 01, 2011 7:16 pm#20 | |
| И аз изпратих тапета си. Успех на всички! |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Чет Дек 01, 2011 8:58 pm#21 | |
| Искам да попитам до колко часа утре е срока за изпращане на писмата? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Чет Дек 01, 2011 9:00 pm#22 | |
| До 00,00 имате право да изпращате творбите си. |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Чет Дек 01, 2011 11:26 pm#23 | |
| Аз си изпратих писъмцето. Дано всичко е наред с него |
|
| |
stasungera
Брой мнения : 87 Зодия : Риби Местожителство : Испания | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Пет Дек 02, 2011 5:52 pm#24 | |
| Аз също реших да се пробвам в конкурса, макар и в последния момент. Изпратих имейла си и се надявам да сте го получили. Късмет на всички участници, а аз нямам търпение за книгата. Ох, надявам се да имам късмет и да я спечеля.^^ |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър Пет Дек 02, 2011 5:58 pm#25 | |
| Получено е и всичко е наред. Успех на всички |
|
| |
| Заглавие: Re: Спечелете "Инкарсерон" на Катрин Фишър #26 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите