Lollipop17
Брой мнения : 18 Зодия : Водолей | Заглавие: The Lying Game/Игра на Лъжи Вто Ное 15, 2011 11:55 am#1 | |
|
Сериите проследяват момиче на име Ема, дете без родители, постоянно обикалящо от един приемен дом на друг. Ема разбира, че има сестра близначка – Сътън, която за разлика от нея е била осиновена от заможно семейство. След като се срещат, Сътън убеждава Ема да поживее нейния живот за няколко дни, докато тя преследва следа относно истинската им майка. Съвсем скоро Ема разбира, че Сътън е изчезнала и може да е в опасност. Сега тя трябва да реши, дали да каже на семейството на сестра си за размяната и да рискува нейната безопасност, с надеждата да намерят Сътън. |
|
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: The Lying Game/Игра на Лъжи Сря Ное 16, 2011 9:28 am#2 | |
| Несъмнено един сериал, който горещо препоръчвам! Бих го определила като по-добър от Малки сладки лъжкини - и книгите, и сериалът. Мен лично много ме грабна, страхотно направен е, предлага грабваща читателя или зрителя атмосфера и я има налице вечната Интрига, типична за Сара Шепърд и създателите на сериалите по книгите й. |
|
Wanna Play
Брой мнения : 43 Зодия : Овен | Заглавие: Re: The Lying Game/Игра на Лъжи Нед Ное 20, 2011 1:50 pm#3 | |
| Сега си свалиш първите епизоди, след малко ще започна да ги гледам и след това ще едит за мниениицето ми за сериала |
|
| Заглавие: Re: The Lying Game/Игра на Лъжи #4 | |
| |
|