| Победител от конкурса "Подмененият" | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Победител от конкурса "Подмененият" Съб Ное 19, 2011 6:47 pm#1 | |
|
Дойде време да обявим победителя от конкурса "Подмененият" на Брена Йованоф. Благодарим на всички потребители, които се включиха. Този път не ни беше много трудно да изберем победителят, защото беше чрез томбола. И нека не ви държим повече в напрежение...Победителят е....
- Spoiler:
icy_freshness Честито, да си четеш книжката с интерес! А на другите, не се отчайвайте, имаме още конкурси, в които да се включите :)
Ще помолим победителя да изпрати личните си данни на лично съобщение на мен - Sweet Nightmare: Име: Адрес: Телефон за връзка: Пощенски код:
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Ное 25, 2011 9:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
petq6663
Брой мнения : 58 Зодия : Овен Местожителство : Симеоновград | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" Съб Ное 19, 2011 6:52 pm#2 | |
| |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" Съб Ное 19, 2011 6:54 pm#3 | |
| |
|
| |
icy_freshness
Брой мнения : 67 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" Съб Ное 19, 2011 7:00 pm#4 | |
| Много благодаря. Днес денят ми беше странен. Не почна много добре, обиколката ми по магазините също не беше много успешна, а Зазоряване ме разсмя на местата, където Едуард трябваше да блести. Изобщо не очаквах да спечеля след такъв странен ден. Отново много благодаря за предоставената възможност! |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" Съб Ное 19, 2011 8:11 pm#5 | |
| |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" Нед Ное 20, 2011 12:24 am#6 | |
| Честито и от мен! Да си я прочетеш и ще чакам да споделиш, дали ти е харесала. |
|
| |
Nicole
Брой мнения : 751 Зодия : Телец Местожителство : London Герой Име: Бек Морган Раса: Човек | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" Нед Ное 20, 2011 1:04 am#7 | |
| Честито, чети си с кеф книгата ;]] |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | |
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" Нед Ное 20, 2011 11:58 am#9 | |
| Честито, честито! Надявам се да ти стане една от любимите! |
|
| |
stasungera
Брой мнения : 87 Зодия : Риби Местожителство : Испания | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" Нед Ное 20, 2011 5:27 pm#10 | |
| Честито и от мен! После да кажеш дали книгата е била интересна! ;) |
|
| |
mysterious girl
Брой мнения : 42 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" Вто Ное 22, 2011 4:14 pm#11 | |
| Честито!Пожелавам ти да си я четеш с голямо удоволствие! |
|
| |
| Заглавие: Re: Победител от конкурса "Подмененият" #12 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите