| Fan Art (Братството на черния кинжал) | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Fan Art (Братството на черния кинжал) Вто Ное 29, 2011 8:00 pm#1 | |
| Има много фенове във форума и реших да се позанимавам с тази тема. Моите любими рисунки по поредицата са на Anyae. Сигурна съм, че всички (или поне повече от вас) сте виждали тези графики и сте се влюбили в тях. Пускам ги отново, за да им се порадваме за пореде път. Няма да слагам рисунките, а линкове към тях от профила на художничката. Може да има спойлери!
Рот Рейдж Зейдист Бъч Вишъс Фюри Тормент Ривендж Джон Куин и Блейлок
Бет (и Бу) Мери Бела Мариса Джейн Кормия Уелси Елена
Скрайб Върджин
Рот и Бет Рейдж и Мери Зейдист, Бела и Нала Зейдист и Нала Бъч и Мариса Вишъс и Джейн Бъч и Вишъс Фюри и Кормия Тормент и Уелси Ривендж и Елена |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Нед Дек 11, 2011 10:52 am#2 | |
| Страхотни са, много е добра в рисуването |
|
| |
pavleto88
Брой мнения : 42 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Чет Дек 15, 2011 12:11 pm#3 | |
| Много са добри, обаче и много бих се радвала да ги видя оцветени. |
|
| |
kr_kr_kr
Брой мнения : 4 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Нед Яну 15, 2012 12:00 pm#4 | |
| Почти съм сигурна, че съм сред най големите фенове на Братството. Но да ви кажа хич не ми харесват нарисувани по този начин. И преди да ми се скарате, да момичето наистина е много талантливо и рисува супер. Просто аз лично не ги виждам по този начин. |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Нед Яну 15, 2012 12:17 pm#5 | |
| Никой няма да ти се скара. Всеки си има виждане за героите. Нормално е, като се разминава с твоето, да не ти се вписват. |
|
| |
immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Пон Яну 23, 2012 9:54 am#6 | |
| Много добре рисува, но и аз не си ги представях точно по този начин. Иначе са страхотни |
|
| |
snejana1978
Брой мнения : 45 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Пон Фев 27, 2012 12:33 pm#7 | |
| Много е талантливо момичето, рисунките са много хубави. |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Съб Апр 14, 2012 10:13 pm#8 | |
| За съжаление не съм чела ''Братсвото на Чврния кинжал'', но момичето е много добро в рисуването. На мен ми харесаха най-много Бела, Нала и Зейдист. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Пон Сеп 03, 2012 9:54 pm#9 | |
| Уникални са !!!! |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Пон Окт 15, 2012 6:31 am#10 | |
| |
|
| |
6astlivkata
Брой мнения : 41 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Пет Окт 19, 2012 3:43 pm#11 | |
| |
|
| |
vishous_
Брой мнения : 290 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Сря Ное 28, 2012 8:27 pm#12 | |
| Рисунките са прекрасни.Всъщност почти така си представям братята и техните шелани и аз с изключение на Рот на русунката със очилата .Невероятна работа |
|
| |
R.I.P.
Брой мнения : 65 Зодия : Лъв Местожителство : На изток от слънцето и на запад от луната. Герой Име: Джейн Уиткъм. Раса: Дух | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Сря Яну 30, 2013 1:43 pm#13 | |
| Аааа не... направо са страхотни! Не си ги представям точно така, но са наистина близко до представите ми и са направо страхотни ! Мисля, че са наистина изкусно направени и доста си пасват! |
|
| |
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) Сря Юни 12, 2013 7:13 pm#14 | |
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Fan Art (Братството на черния кинжал) #15 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите