Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Клуб Катнис Евърдийн Сря Дек 07, 2011 7:20 pm#1 | |
| Име: Катнис Евърдийн Прякори: Катнип (Гейл) ; Сойка-присмехулка (бунтовници) ; Огненото момиче (Цина, Треш), Скъпа (Пийта, Хеймич) Години: 17 Дарби: Много е добра в стрелянето, ловуването и залагането на капани, което е научила от баща си и Гейл. Умее да разпознава ядивни, лековити и отровни растения. Пее прекрасно, дори и птиците замлъкват, за да я слушат. Биография:Катнис Евърдийн е главният герой в трилогията на Сюзън Колинс - Игрите на глада. Името й произлиза от ядивно растение - катнис. Катнис и семейството й идват от Окръг 12, в който се придобиват въглища. Той е най-бедният и не-известен окръг в измисленият самовластен народ на Панем. В първата книга, Игрите на глада, Катнис става доброволец, за да замени сестра си, Примроуз Евърдийн, след като тя е призована в Деня на Жътвата, в който всяка година едно момиче и едно момче трибути от всеки окръг са призовани да се бият до смърт на арена в нещо, което е познато като Игрите на глада. Любопитно: Във филмовата адаптация, героинята ще бъде играна от Jennifer Lawrence Реплики: "В един момент трябва да спреш да бягаш и да се изправиш пред това, което те иска мъртва. Трудното е да събереш кураж да го направиш." - ВъзпламеняванеЗатова после, когато той прошепва: "Ти ме обичаш. Вярно или не?" Аз му казвам: "Вярно". - Сойка-присмехулка
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Сеп 06, 2013 8:52 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
wicked_chick
Брой мнения : 275 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн Пет Дек 09, 2011 8:58 am#2 | |
| Катнис <3 Героинята много ми допада. Игрите на глада е страхотна поредица и мога да кажа, че успяха да ме накарат да се възхитя на Катнис.
|
|
????
| Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн Съб Дек 10, 2011 8:35 pm#3 | |
| Катнис - воден шип, познат като "стрелолист", има цветове подобни на водна лилия.Ядат се грудките му, които , след като се изпекат имат сладък вкус, подобен на печени картофи. |
|
Katnisse
Брой мнения : 55 Зодия : Дева Герой Име: Азий Раса: | Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн Пон Апр 16, 2012 12:41 pm#4 | |
| Катнис Евърдийн- всеки един човек може да разпознае себе и в нея, дори и по най-незначителният начин. Тя е страхотна! Мен примерно не ме бива в общуването- по това си приличаме. А вие? |
|
Black Devil
Брой мнения : 116 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн Нед Май 20, 2012 1:41 pm#5 | |
| Катнис е страхотна. Силна е и я е грижа за другите. А и е много умна благодарение на което печели. Просто е уникална. |
|
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн Сря Май 23, 2012 6:55 pm#6 | |
| Катнис наистина е страхотна героиня. Борбена, силна, жертвоготовна... много малко хора притежават всички нейни качества. |
|
jara
Брой мнения : 40 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн Пон Юли 02, 2012 8:01 pm#7 | |
| |
|
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн Пон Авг 27, 2012 6:28 am#8 | |
| Катнис ми е любимка. Изключително силна личност. |
|
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн Пет Окт 12, 2012 6:16 am#9 | |
| Книгата е чудесна, но нещо в Катнис не ми харесва. Не знам какво точно. |
|
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн Чет Окт 18, 2012 10:09 am#10 | |
| Обичам Катнис. Много ми напомня на мен самата, а и едва ли има някой, който да не е съпреживял Игрите заедно с нея, четейки трилогията. Страшно силен герой, запомнящ се, великолепно описан. Нямам как да си изкажа възхищението просто... |
|
| Заглавие: Re: Клуб Катнис Евърдийн #11 | |
| |
|