gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: The Spiderwick Chronicles / Хрониките на Спайдъруик (2008) Сря Дек 07, 2011 8:27 pm#1 | |
| The Spiderwick Chronicles / Хрониките на Спайдъруик (2008) Режисьор : Марк Уотърс В ролите : Фреди Хаймър, Сара Болгър, Ник Нолти, Дейвид Стратам, Мартин Шорт и др. Резюме : Странни неща започват да стават, когато семейство Грейс (Джаред, брат му Саймън, сестра му Малъри и майка им) напускат Ню Йорк и се установяват в стара изолирана къща, наследство от техния пра-пра-чичо Артър Спайдъруик. Затруднени да обяснят мистериозните инциденти, които се случват все по-често, семейството хвърля вината върху Джаред. Но разследването, което той, брат му и сестра му провеждат, разкрива невъобразимата истина за имението Спайдъруик и вълшебните същества, които обитават тези древни земи. Изтегли с бг аудио |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: The Spiderwick Chronicles / Хрониките на Спайдъруик (2008) Чет Май 03, 2012 4:35 pm#2 | |
| Гледала съм филма и ми хареса, но книгите повече ми допадат Макар че, съм ги чела само до третата.. |
|
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: The Spiderwick Chronicles / Хрониките на Спайдъруик (2008) Нед Юни 24, 2012 7:31 pm#3 | |
| филма е добър, а и актьорите са много добри...хареса ми замисъла |
|
| Заглавие: Re: The Spiderwick Chronicles / Хрониките на Спайдъруик (2008) #4 | |
| |
|