gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: The Notebook / Тетрадката (2004) Чет Дек 15, 2011 10:00 pm#1 | |
| The Notebook / Тетрадката (2004) Режисьор : Ник Касаветис В ролите : Райън Гослинг, Рейчъл МакАдамс, Тим Айви, Старлета ДюПоис, Джеймс Гарнър, Джина Роулъндс, Сам Шепард, Антъни-Майкъл К. Томас, Джоан Алън, Ед Грейди, Рене Амбър, Джеймс Марсдън, Дженифър Екълс, Джиофри Найт, Кевин Конъли и др. Държава : САЩ, Португалия Година : 2004 г. Резюме : Възрастен мъж всеки ден чете на възрастна жена в старчески дом по страничка от старателно подвързана тетрадка. Топлият му глас задържа вниманието й, но думите не стигат до нейното съзнание.Жената е болна от Алцхаймер. Страничка след страничка, тетрадката разлиства история за една непозволена любов.Али е дете на богаташи, летуващо в семейното провинциално имение. Ноа е беден работник в местната дъскорезница. Като тийнейджъри между Али и Ноа започва вихрено ухажване, което скоро преминава в нежна интимност.Младата двойка бързо е раздалена от богатите родители на Али, които настояват, че Ноа не е подходящ за нея. Минават няколко години и когато Али и Ноа се срещат пак, страстта им отново избухва, което принуждава Али да избира между зова на сърцето и повелите на класата си.Базиран на литературния бестселър на Николас Старк, "Тетрадката" едновременно ще стопли и разтърси сърцето ви и ще ви заплени със съкрушителната си емоционална сила... Изтегли с бг аудио |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: The Notebook / Тетрадката (2004) Пет Яну 04, 2013 10:17 pm#2 | |
| Някои казват, че бил много тъп, други, че бил страхотен. Чудя се още дали да го гледам? |
|
kasiljs
Брой мнения : 13 Зодия : Везни | Заглавие: Re: The Notebook / Тетрадката (2004) Нед Фев 23, 2014 5:20 pm#3 | |
| |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: The Notebook / Тетрадката (2004) Нед Фев 23, 2014 9:57 pm#4 | |
| Само аз ли не останах толкова очарована от този филм? |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: The Notebook / Тетрадката (2004) Пон Фев 24, 2014 5:06 pm#5 | |
| Май да, аз го обожавам, винаги успява да ме разплаче. Много красива история |
|
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: The Notebook / Тетрадката (2004) Пон Фев 24, 2014 5:28 pm#6 | |
| - Bubole4eKle4e написа:
- Само аз ли не останах толкова очарована от този филм?
Не, спокойно. ^^ |
|
velimira69
Брой мнения : 48 Зодия : Дева | Заглавие: Re: The Notebook / Тетрадката (2004) Чет Юни 11, 2015 6:25 pm#7 | |
| Каква сила на чувствата само! |
|
| Заглавие: Re: The Notebook / Тетрадката (2004) #8 | |
| |
|