Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Новогодишна нощ Съб Дек 31, 2011 9:13 am#1 | |
| Режисьор: Гари Маршал Актьори: Сара Джесика Паркър, Холи Бери, Абигейл Берслин, Аштън Къчър, Робърт Де Ниро, Лудакрис, Зак Ефрон, Хилари Суонк, Джон Бон Джоуви, Джесика Бийл, Мишел Пайфър, София Вергара, Франки Мюниц, Лея Мишел Трейлър Както и в "Денят на влюбените", и тук виждаме поредица от отделни истории - някои се развиват самостоятелно, други се преплитат бегло едни с други, а трети се пресичат в идеален завършек, и всичко това - в рамките на новогодишната нощ. Робърт де Ниро играе ролята на прикован на легло болен, който посреща последната си нова година, а за него се грижи изкусителната медицинска сестра Холи Бери. Хилари Суонк пък е Клер - вицепрезидент на Таймс Скуеър Алайънс, отговорен за гладкото протичане на тържеството. Нейният приятел Брендън (Лудакрис) е служител на нюйоркската полиция, който я придружава по време на нощната й смяна. Рок звездата Бон Джоуви изпълнява песента Have A Little Faith In Me. Всяка от историите е интересна според това, което представя и иска да изрази, но всички са свързани най-вече с едно - любовта. Е, някой гледал ли го е този филм? Аз лично много го харесах. Срахотен е! Просто актьорският състав си знае работата, а сюжетът не просто пленяващ. Човешките емоции и отношения са представени повече от брилянтно! Няма как просто да останеш безразличен, докато го гледаш. |
|
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Новогодишна нощ Съб Дек 31, 2011 3:04 pm#2 | |
| Не съм гледала филма, но със сигурност ще го направя, просто заради актьорския състав си заслужава |
|
immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Новогодишна нощ Пет Яну 27, 2012 6:27 pm#3 | |
| - Ellie. написа:
- Не съм гледала филма, но със сигурност ще го направя, просто заради актьорския състав си заслужава
Напълно съм съгласна с теб, актьорския състав определено си заслужава |
|
megisil
Брой мнения : 45 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Новогодишна нощ Пет Мар 16, 2012 5:13 pm#4 | |
| Края ми хареса |
|
| Заглавие: Re: Новогодишна нощ #5 | |
| |
|