gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Jabberwock / Легенда за Джаберуоки (2011) Пон Яну 02, 2012 10:14 pm#1 | |
| Jabberwock / Легенда за Джаберуоки (2011) Режисьор : Стивън Монро В ролите : Майкъл Уорт, Тамо Пинкет, Кейси Барнфилд, Рафаело Де Грутола, Ян Вирго, Стивън Уодингтон, Христо Мицков, Ричард Ридъл, Хю Росс,Виолета Марковска и др. Държава : СAЩ | Канада Времетраене : 84 минути Резюме : Смелият рицар Алек се връща в родния си край, където го чакат баща му и брат му.Но няма да му се отдаде възможност да прекара дълго време със семейството.Новият му противник се оказва гигантско крилато чудовище с тяло на дракон, остри нокти и глава на насекомо.Става ясно, че сам не може да се справи с чудовището и затова всички се надигат, за да защитават семействата си.Ще могат ли хората да победят древното зло... Изтегли |
|
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Jabberwock / Легенда за Джаберуоки (2011) Вто Юни 26, 2012 12:31 pm#2 | |
| чесно казано не меше нищо особено...не ми хареса изобщо...сигурно, защото съм се преситила на този вид филми ивече не ми правят впечатление.... |
|