|
| Автор | Съобщение |
---|
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Фобии Сря Яну 18, 2012 10:21 am#1 | |
| - Spoiler:
моля, хората, които лесно се стряскат да не гледат снимката! Всеки има някаква фобия! Ето списък на някои фобии:Авиофобия - страх от летене Аглиофобия - постоянен страх от болка Айкмофобия - страх от игли, ножове и всички остри предмети Акрофобия - страх от височини Апифобия- страх от пчели Аракнефобия - страх от паяци Астрафобия - страх от гръмогевици и мълнии Ахлуофобия - страх от тъмнината и от нощта Батофобия - страх от височини или страх да бъдещ близко до високи стради Батракофобия - страх от земноводни - саламандри, жаби, и т.н. Богифобия - страх от злодеи, страшилища, призраци Гераскофобия - страх да станеш възрастен човек Глософобия - страх от говорене пред публика Демонофобия - страх от демони, зли сили, духове Демофобия - страх от тълпи Дентофобия - страх от зъболекари Дистихифобия - страх от нещастен случай Ейзоптрофобия - страх от огледала и виждане на нечий образ в тях Ентомофобия - страх от насекоми Еремофобия - страх от самота Инсектофобия - страх от инсекти Кераунофобия - страх от гръмотевици и светкавици Клаустрофобия - страх от затворени пространства Коулфобия - страх от клоуни Лигофобия - страх от тъмнината Монофобия - страх от самота или да бъдеш сам Мусофобия - страх от мишки Некрофобия - страх от смъртта и нещата, свързани с нея Офидиофобия - страх от змии Параскаведекатриафобия - страх от петък 13 Пупафобия - страх от марионетки Селахофобия - страх от акули Социофобия - страх от негативна оценка в социалните контакти Танатофобия - страх от умиране или смъртта Тонитрофобия - страх от гръмотевици Тропофобия - страх от правене на промени Хематофобия - страх от кръв Ятрофобия - страх от лекариМоите страхове са доста: от високо, от клоуни, от марионетки, от тъмно, от самота, от смъртта, от гръмотевици, тесни и затворени пространства, непоносимост към кръв, страх от игли и др...
Вашите фобии какви са? |
| | | gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: Фобии Съб Яну 21, 2012 9:53 pm#2 | |
| ммм Браво доста интересна тема Не знаех някои фобии признавам си |
| | | JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Фобии Нед Яну 22, 2012 2:56 am#3 | |
| Има още много фобии, но... Абе, ез ли нещо не сгрявам... или... какво й е на снимката?! |
| | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Фобии Нед Яну 22, 2012 12:19 pm#4 | |
| Ами снимката не е за препоръчване да се гледа докато ядеш, а го направих и едва не се задавих. Иначе по темата: Оказва се, че имам доста фобии, като например Некрофобия - страх от смъртта и нещата, свързани с нея Тропофобия - страх от правене на промени Офидиофобия - страх от змии Инсектофобия - страх от инсекти Ентомофобия - страх от насекоми Еремофобия - страх от самота Батофобия - страх от височини или страх да бъдещ близко до високи стради Батракофобия - страх от земноводни - саламандри, жаби, и т.н. Богифобия - страх от злодеи, страшилища, призраци Акрофобия - страх от височини Апифобия- страх от пчели Аракнефобия - страх от паяци Е май са това |
| | | TheWhiteLotus
Брой мнения : 4 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Фобии Вто Юни 12, 2012 10:01 am#5 | |
| Аз като малка имах страх от огън (не съм се горила и не знам откъде беше) и ме беше страх дори свещичка да запаля. Сега вече не може да се каже, че е фобия, но пак ако някой около мен пуши и се приближи, ще се дръпна по-далече от цигарата. Иначе от няколко години имам фобия от светкавици. Преди нямах, но живях известно време с леля ми, която има и сега много ме е страх. Въобще, забелязала съм, че страховете много лесно се предават... От насекоми и въобще всякакви животни, нямам страх, дори не ме е гнус. |
| | | Nina1968
Брой мнения : 51 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Фобии Сря Юни 13, 2012 6:28 am#6 | |
| Към змии.Не знам защо но умирам от страх,даже самата дума ме хвърля в ужас |
| | | Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Фобии Вто Юни 26, 2012 1:03 pm#7 | |
| Най - нелепия страх, който имам е от богомолки! Не мога да обясня защо, но изпадам в паника само като си представя богомолка... |
| | | | Заглавие: Re: Фобии #8 | |
| |
| | | |
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
|
|