Автор | Съобщение |
---|
Dark Halloween
Брой мнения : 49 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:15 pm#551 | |
| Благодаря ти Sweet Nightmare много ми помогна. Относно "Буря" - от това, което съм прочела, разбрах, че трябва да излезе 2011 година, но тя вече свърши. :idk: Жалко е, заради липсата на информация, защото "Кресчендо" завърши направо безобразно - с въпрос!:11*: Един съвет - прочети "Хекс Хол", няма да съжаляваш! : |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:20 pm#552 | |
| Трябва да си я взема да я попрегледам. Да ти кажа честно, не съм чувала много отзиви за "Хекс Хол" пък не знам :P |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:32 pm#553 | |
| |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:35 pm#554 | |
| На Хелоуин не се питат такива неща, бе Герунчо хД |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:37 pm#555 | |
| Абе Уини знам кво правиш ти готвиш ли се за мен. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:38 pm#556 | |
| Готвя се, разбира се. Застанала съм на вратата и те чакам, гола голеничка хД |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:39 pm#557 | |
| Така бе ах ти :Д Не идвам за тва ма Уини |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:40 pm#558 | |
| Тцтц, а аз с такава готовност те чаках. Даже и на Хелоуин на човек не може да му излезе късмета |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:47 pm#559 | |
| О не Уини бе :Д Ама ако искаш може да стане, но абе ти си женско аз женско как ще стане работата се чудя :Д |
|
| |
Dark Halloween
Брой мнения : 49 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:55 pm#560 | |
| Има, има то отзиви. "Не случайно книгата е лицензирана на 12 езика още преди да е написана." казва USA Today. За да не се колебаеш ще ти напиша анотацията, макар че можеш и сама да си я намериш в нета.
"Шестнадесет годишната Софи не е скучна зубрачка, както изглежда на пръв поглед. Преди три години е открила способностите си на вещица, освен това знае, че баща и също е вещер. И макар да е обещала никога да не прави магии, не се стърпява и решава да помогне на една съученичка в беда... за да й причини неволно още по-големи проблеми. За наказание я изпращат в мистериозното училище "Хекс Хол". Там учат всички не особено примерни и неприлично специални тинейджъри. Ако още не сте се сетили - става въпрос за вещици, магьосници, феи, зооморфи и вампири. Учителите също са специални - преподавателят по литература например е вампирът лорд Байрон. Софи решава да бъде себе си, т.е. своенравна и устата дори и в "Хекс Хол". Още първия ден си харесва един страхотен вещер, среща смахнат призрак и си спечелва врагове - трите най-готини мацки в "Хекс Хол", които изглежда като супер модели, но се държат адски гадно. Най-лошото е, че неизвестен хищник започва да напада учениците, а първият заподозрян е нейната единствена приятелка. И докато зловещите убийства зачестяват, Софи се подготвя да се опълчи срещу древен орден, създаден, за да унищожава тинейджъри със специални способности и най-вече такива като нея."
Тук някои неща не можеш да разбереш като хората ако не си чела книгата. Примерно, че родителите на Софи са се разделили още преди раждането й и Софи никога не е виждала баща си на живо - само е говорила с него по телефона, писали са си е-мейли и е получавала от него картички за празниците. Друго, че в книгата училището все се представя с името Хеката - на богинята на кръстопътя, родилките и в случея на магическите същества, а не с името "Хекс Хол" както пише в резюмето. Книгата е тънка, лека, чете се бързо. Аз я прочетох за 1-2 часа. От 239 страници е. Мистериите са прекрасни, има разбити сърца, смърт... За втората книга от тази трилогия няма да ти разказвам. Само ще кажа, че "Демонично стъкло" може да разбие всичките ти представи за фентъзи книга. Тя също не е много дебела. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 6:58 pm#561 | |
| Хмм, разбуди интереса ми. Ще взема наистина да си я купя. Винаги съм харесвала книги, в които се разказва за училища за хора със свръхестествени способности. |
|
| |
Dark Halloween
Брой мнения : 49 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 7:01 pm#562 | |
| Радвам се, че така стана. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пон Окт 31, 2011 7:05 pm#563 | |
| Вие не сте ли на някое Хелоуин парти? |
|
| |
Dark Halloween
Брой мнения : 49 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 9:47 am#564 | |
| Бяхме.. : |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 9:48 am#565 | |
| И как беше, щото аз така и не ходих никъде, а пък и партито, което трябваше да организираме във форумчо се провали хД |
|
| |
Dark Halloween
Брой мнения : 49 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 9:54 am#566 | |
| Ами аз бях на пижама парти у една приятелка с още две други приятелки ии.. четирите дойдохме с костюми, имаше страхотна украса, музика.. към 03:00 часа вече бяхме приключили с прическите, гримовете и лаковете и се подготвихме да гледаме страшни филми. Еми, да ти кажа, от тея страшни филми просто успяхме да си изповръщаме червата и да си издерем гърлата от писъци. Беше страхотно! |
|
| |
Dark Halloween
Брой мнения : 49 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 9:55 am#567 | |
| Жалко за партито във форума.. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 9:57 am#568 | |
| Хаха, било е яко, а за форума, нищо някой друг път ще го направим :P |
|
| |
Dark Halloween
Брой мнения : 49 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 11:29 am#569 | |
| Дам, ще чакам с нетърпение някое парти тук...
|
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 11:31 am#570 | |
| Добавих те и приятно четене : : |
|
| |
Dark Halloween
Брой мнения : 49 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 11:31 am#571 | |
| Благодаря.. захващам се веднага. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 11:33 am#572 | |
| : : А за партито трябва да е някой ден, когато не сме на училище. Ще го измислим :P |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 11:38 am#573 | |
| |
|
| |
Dark Halloween
Брой мнения : 49 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 11:46 am#574 | |
| Sweet Nightmare не мога да отворя превода на която и да е книга. Излиза ми ето това или нещо от този сорт. |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Вто Ное 01, 2011 11:48 am#575 | |
| Аз ще помогна натисни Skip Ad и ще те препрати към 4shared където ще можеш да си я изтеглиш. |
|
| |
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 #576 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |