Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 9:05 am#726 | |
| Да бе, тоя английски ще ни съсипе хД |
|
| |
Oblivious Dream
Брой мнения : 604 Зодия : Водолей Местожителство : София, България Герой Име: Айс Евърмонт Раса: Демон - сукубa | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 9:09 am#727 | |
| Нaродеее, жив ли си? Аз съм в час по инфо и ако не пукна от скука, те па на! :ДДДД Половината клас сме в една стая и е басии лудницата и май трябваше да си взема книжчо да си чета в часа, а не да се чудя какво да правя, ама както и да е.
Иначе, ако има живи, какво си правите? *sadface* |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 9:14 am#728 | |
| Както писах по-горе, пиша по английски и по испански трябва да пиша, ама май няма да стане, че днес съм по рано на даскало хД |
|
| |
Nicole
Брой мнения : 751 Зодия : Телец Местожителство : London Герой Име: Бек Морган Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 9:15 am#729 | |
| Абсолютно xD Оф и по бг трябва да пиша леле, човек няма време да почете книга ;x ;d
Живи сме все още xD |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 9:16 am#730 | |
| |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 9:25 am#731 | |
| |
|
| |
Winnie
Брой мнения : 138 Зодия : Водолей Местожителство : Sofia, Bulgaria Герой Име: Алана Коулман Раса: Полубогиня | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 9:27 am#732 | |
| Ебаси! ЕБАСИ ЯКОТО! Как? КАК? ААААААААААААААААААААААААААА!!!! EPICNESSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! Freakin' awesome.
Oops, еуфорията... ;ддд Супер якото ееееее!!!! Ние сме извеееестнииии, ние сме извееестниии! |
|
| |
Nicole
Брой мнения : 751 Зодия : Телец Местожителство : London Герой Име: Бек Морган Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 9:34 am#733 | |
| Нали : : |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 10:55 am#734 | |
| Честита първа поява в уикипедия :D А да ви питам, кога ще започваме рп-то по Братството? И най-вече, от каква точка във времето ще започне играта? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 7:30 pm#735 | |
| Когато поискате, ще бъде в 3 лице, абе аз сега ще ги напиша нещата в темата |
|
| |
Nicole
Брой мнения : 751 Зодия : Телец Местожителство : London Герой Име: Бек Морган Раса: Човек | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 7:39 pm#736 | |
| Ох нямам търпение : : |
|
| |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Чет Дек 01, 2011 8:23 pm#737 | |
| |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 8:43 am#738 | |
| |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 8:43 am#739 | |
| |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 8:44 am#740 | |
| Оооо, Тинче, как си? |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 8:58 am#741 | |
| Добре съм... Прелиствам "Източен вятър, западен вятър", за да намеря любимата си реплика, че не я помня съвсем точно! Ти как си? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 9:02 am#742 | |
| Аз съм добре, възмущавам се на нещо, което чух сутринта по телевизията. В "Тази сутрин" се говореше за раждането и една жена се обажда и попита защо трябва да се плаща за избор на екип, когато тези пари са напълно излишни и водещата вика "Ами не е задължително да си плащаш за избор на екип, но отношението няма да е същото, ако си си платил." Което направо ме разби. |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 9:04 am#743 | |
| Това е истина! Не си ли си платил за избор на екип, общо взети се отнасят с теб се едно си отишъл да им кажеш "здрасти" докато са заринати до уши от работа! Слава богу при мен не беше така, а не си бях плащала... :) |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 9:06 am#744 | |
| Да бе, слава богу, че си имала късмет, ама тези, който нямат пари и не могат да изберат екип, кво става с тях. Просто нямам думи, а пък то не е и само за раждането, май при почти всяко нещо ти искат такова. Абе нямам думи. Иначе за кво става въпрос в книжката? |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 9:16 am#745 | |
| Книгата е за сблъсака на 2 свята и цивилизации! Китайските традиции се сблъскват с модерния свят и всичко се променя. Като цяло книгата е за любовта, която променя хората. Както знаеш, в древен Китай на момичетата са им пристягали краката! Главната героиня се омъжва за китаец, който дълго време е учил в Америка и я принуждава да се откаже от пристегнатите крака. Не се отнася с нея като с негова собственост, а като с равна, което за нея, в началото, е голям шок, защото цял живот са я учили да се подчинява на мъжа си и да прави това, което той й каже. Но след време това се променя. Тя наистина става равна на него. Защитава брат си, който се е оженил за америкакнка, макар, че е бил сгоден цял живот за друго момиче. И като казвам цял живот, наистина имам предвид цял живот! Мога да обяснявам още дълго време, но просто ти препоръчвам да я прочетеш... Кногата е малка и лесна за четене... Ако не се разсейваш с друго за 2-3 часа може да я прочетеш... |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 9:22 am#746 | |
| Може през ваканцията да си я взема, но имам толкова за наваксване с четенето, просто не е истина |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 9:24 am#747 | |
| Надявам се да си я намериш, че аз си я взех от поредицата на "Труд" " Класиките на 20 век" и не знам дали я има издадена и и другаде... |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 9:27 am#748 | |
| Ами нали има такива борси за стари книги, онзи ден се загледах, като ходих до Софийския и имаше доста интересни неща. Странно ми е как хората продават собствените си книги и то толкова евтино. Аз никога не бих го направила. |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 9:34 am#749 | |
| И аз... Единствените книги, които продадохме със Севда бяха поредицата "Здрач" Макар, че имаме толкова много книги, които никой, никога няма да прочете...Шкафовете в хола са пълни с книги от миналия век... Някои са и на по над 50 години... |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 Пет Дек 02, 2011 9:36 am#750 | |
| Аз никога не съм си продавала книгите. Някой ден може да станат антики хД |
|
| |
| Заглавие: Re: Спам - тема vol. 1 #751 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите