Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Екранизация на "Инкарцерон" Пет Фев 03, 2012 7:56 pm#1 | |
| Романът "Инкарцерон" излезе в Англия през 2007 и веднага стана бестселър, както и продължениета му "Сапфик", издадено следващата година. В САЩ популярната британска дилогия беше издадена в 2010 и еше охарактеризирана от New York Times като "най - доброто фентъзи". В същата година кинокомпанията 20th Century Fox купи правата за екранизация. Релийза на филма "Инкарцерон" е предвиден за 2013 год.
|
| На снимката е 18-годишната испанка Мария Хуана Гарсиа - модел и актриса - и както се говори новата приятелка на Тейлър Лотнър. За Холивуд и света тази брюнетка още не позната, но повярвайте, това е временно. Тя вече успя да дебютира в киното с малка роля, и то не къде да е, а при Дейвид Кроненберг във филма "Космополис". Сега се появил неофициална информация, че актрисата е успяла да получи главната женска роля в екранизацията на друг култов роман - "Инкарцерон". Тя ще изиграе Клодия, възлюбената на главния герой Фин, роля запазена за Тейлър Лотнър. За ролята на Клодия се пробваха такива холивудски красавици, като Дженифър Лоурънс и Блейк Лайвли, писаха също, че Ема Уотсън е практически утвърдена.
От сайта: [You must be registered and logged in to see this link.] |
|
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Екранизация на "Инкарцерон" Съб Фев 18, 2012 7:43 am#2 | |
| Интересно ми е да видя как Тейлър ще се справи с тази роля. Чакам с нетърпение филма и се надявам да го направят добре. |
|
poli
Брой мнения : 175 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Екранизация на "Инкарцерон" Съб Фев 18, 2012 10:14 am#3 | |
| Ооооо и аз го чакам с нетърпение. Ако не друго, поне ще се насладим на гледката на Тейлър |
|
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Екранизация на "Инкарцерон" Съб Фев 18, 2012 10:24 am#4 | |
| И аз чакам с нетърпение филма, въпреки че не мога да си представя Тейлър в ролята на Фин. |
|
| Заглавие: Re: Екранизация на "Инкарцерон" #5 | |
| |
|