Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Седмична дискусия - Матури и балове! Вто Май 15, 2012 9:15 am#1 | |
| Всички знаем, че наближават изпращания, матури, балове. Споделете с нас как минаваха вашите, как планирате да минат и как сте се справили.
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Сря Май 30, 2012 10:45 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Седмична дискусия - Матури и балове! Сря Май 16, 2012 7:34 am#2 | |
| Въпреки, че завърших преди 2 години, ще споделя своето мнение!
Бях невероятно развълнувана, че завършвам училище! Но ми беше тъжно, защото това ми бяха последните дни с класа. Изпращането ни беше много готино! Бяхме доста обичан випуск. Матурите ги избутах! Криво-ляво изкарах 4 и на двете. А не бях учила... С малко повече усилие може би щях да добутам до 5... И сега БАЛА! Може би най - хубавия момент от гимназията! За последен път си с класа си. За последно можеш да купонясваш с тях. Моят бал беше страхотен и давам всичко, за да мога пак да го изживея. Това беше единствения ден, в който не бяхме разделени на групички и на класове. Бяхме едно цяло. Поздравявахме се с песни. Пихме заедно... Незабравимо преживяване...
Пожелавам на всички, чийто бал е съвсем скоро, да си изкарат също толкова добре колкото и аз. И успех на матурите! |
|
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Седмична дискусия - Матури и балове! Чет Май 17, 2012 8:32 pm#3 | |
| Моето изпращане вече мина, сега ми предстои бала. За съжаление не мога да кажа, че беше нещо страхотно. Класът ми се състои само от жени и повече от половината не ги понасям. Както ги наричам "селските кокошки". Силно се надявам бала да ми мине добре. Стискам си палци. Айде давидим кой ще разкаже още нещо |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Седмична дискусия - Матури и балове! Съб Май 26, 2012 6:13 pm#4 | |
| Така да започнем с изпращането. Беше страхотно. Първо бяхме в училището, където имаше нещо като тържество, което беше сравнително тъпо, след това излязохме навън, за да се снимаме. Там ни чакаха куп първокласници, които толкова ни се радваха. Прегръщаха ни, искаха да се снимат с нас. Едно момиченце дори се разплака и ме гушна, защото не искало да си тръгваме. След това ходихме на ресторант, където подарихме подаръка на класната - ваучер екскурзия за двама до Ситония, Халкидики. Беше много щастлива. След ресторанта се прибрахме за няколко часа да се подготвим за дискотеката вечерта. Там щеше да е страхотно, ако не си повтаряха няколко песни непрекъснато. Сигурно имаха 5 песни, които си ги въртяха нон-стоп. Прибрахме се към 5, капнали.
На матурите:
По български теста беше сравнително лесен, но темата, която ни дадоха беше ужасна. Написах около 3 страници, пък да се надяваме и да е смислено хД
По английски, теста беше малко гаден, но темите ставаха горе-долу.
Сега само чакаме оценките.
А на бала беше уникално. Страшно забавление. Цял ден на крак. Танци, викане, пеене. За жалост не мога да се похваля с това, че класът ни не се е разделил на групи и в последната си вечер заедно, както при Тина, но пък си изкарах невероятно с моите си другарчета. Разбира се не мина без проблеми, когато в Кемпийски се оказа, че няма да има достатъчно места, за да седнем заедно, та трябваше да се разправяме. В дискотеката ми хареса това, че не беше чиста чалга, а беше микс. Не седнахме цяла вечер и сега не си усещам краката. Прибрахме се в 6, като не успях да се напия, от което много се радвам. Поне си помня всичко хД
Като цяло всичко беше страшно емоционално и ще ми остане един незабравим спомен! |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Седмична дискусия - Матури и балове! Съб Май 26, 2012 7:02 pm#5 | |
| Честито, Лили - официално. |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Седмична дискусия - Матури и балове! Съб Май 26, 2012 7:10 pm#6 | |
| Мерси, Ивче |
|
| Заглавие: Re: Седмична дискусия - Матури и балове! #7 | |
| |
|