| Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Пон Юни 04, 2012 3:01 pm#1 | |
| И така, време е да обявим победителите от конкурса за книгата "Монета за лодкаря', осигурен ни от издателство "Монт". Въпросите на всички ви бяха страхотни, но победителите трябва да са само двама. И ето ги и тях:- Spoiler:
Vivian
kris
Ще помоля да ми изпратите данните си (Три имена, адрес, пощенски код, телефон за връзка) на лично съобщение. Честито и да си четете книжката с голям кеф!!!
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Юни 08, 2012 6:49 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Пон Юни 04, 2012 4:35 pm#2 | |
| Честито! Да си четете книжката с удоволствие |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Пон Юни 04, 2012 4:44 pm#3 | |
| Прекрасна изненада! Благодаря на екипа на Форма за чудесния подарък и на Издателство "Монт" за интересния конкурс и предоставената книга. Благодаря и за пожеланията. ПП. Сега ще изпратя данните си. |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Пон Юни 04, 2012 6:22 pm#4 | |
| |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Вто Юни 05, 2012 6:58 am#5 | |
| Мога ли да подскачам от кеф и да крещя "ДА! ДА! ДА!"? Благодаря за книжката. Не мога да кажа, че със сигурност ще ми хареса, но няма как да не се радвам за нещо с подобен сюжет. Честито и на другата победителка и нека си чете книжката с кеф! Лили, пращам ти личните данни на ЛС. |
|
| |
born of darkness
Брой мнения : 90 | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Вто Юни 05, 2012 8:11 am#6 | |
| Честито на двете победителки Ще е интересно да прочета отговорите ви. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Вто Юни 05, 2012 8:33 am#7 | |
| Благодаря за пожеланията. Поздравления Vivian. От радост, че съм спечелила пропуснах в предния си коментар, да ти честитя победата в конкурса. Приятно четене на книгата. |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Вто Юни 05, 2012 2:51 pm#8 | |
| Честито и от мен! Дано ви харесат книжките. Много се радвам за вас момичета. Чакайте сега да ви издам една тайна - въпреки, че и аз бях участвала, тотално бях забравила за конкурса. Добре, че не съм се надяваба напразно. Но пък, вие, момичета, сте се справили страхотно. Поздравления още веднъж. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Сря Юни 06, 2012 6:17 pm#9 | |
| Книгите ви са изпратени. Предполагам, че ще дойдат с куриер. |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Сря Юни 06, 2012 6:27 pm#10 | |
| Оки-доки. Сега само ще чакаме... |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Пет Юни 08, 2012 4:14 pm#11 | |
| Получих си книгата по бг пощи. Благодаря за бързата доставка. Сега с удоволствие ще се насладя на въображаемия свят на Ана Толия. Поздрави |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Пет Юни 08, 2012 6:40 pm#12 | |
| Получих я! Още не съм я почнала, но в скоро време смятам да я подхвана! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия Пет Юни 08, 2012 6:48 pm#13 | |
| Страхотно, приятно четене момичета. А сега темата се заключва! |
|
| |
| Заглавие: Re: Победители от конкурса "Монета за лодкатя" на Ана Толия #14 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите