Автор | Съобщение |
---|
Oblivious Dream
Брой мнения : 604 Зодия : Водолей Местожителство : София, България Герой Име: Айс Евърмонт Раса: Демон - сукубa | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 23, 2011 5:20 pm#101 | |
| Бри Диспейн - Изгубеният светец иии Jennifer L. Armentrout - Covenant 01 - Half-Blood |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Дек 25, 2011 7:42 pm#102 | |
| "Братството на черния кинжал:Свещена любов" - Дж.Р.Уорд |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Дек 27, 2011 7:58 am#103 | |
| "Омагьосано време" - сборник разкази съставен от Волфганг Холбайн. Интересен поглед върху немското фентъзи и хорър. Хареса ми, макар да е малко тежичка за моя вкус. |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Дек 27, 2011 10:04 pm#104 | |
| Касандра Клеър - Ангел с часовников механизъм |
|
| |
Temptress
Брой мнения : 84 Зодия : Водолей Герой Име: Моника Адамс Раса: Шейпшифтър | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Дек 28, 2011 10:11 am#105 | |
| Братството на черният кинжал книга 6 Свещена любов. |
|
| |
gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Дек 28, 2011 12:32 pm#106 | |
| Училище за вампири - Пробудена |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Дек 28, 2011 6:12 pm#107 | |
| - Ellie. написа:
- Касандра Клеър - Ангел с часовников механизъм
+1! Доста е интересна, напълно в духа на Реликвите на смъртните. Е, имах малко проблеми с това, че Уил сякаш напълно повтаря Джейс, а Теса е почти идентична с Клари, но... въпреки това книгата е страхотна и ще чакам с нетърпение другата! |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Дек 29, 2011 3:51 pm#108 | |
| - Mockingjay написа:
- Ellie. написа:
- Касандра Клеър - Ангел с часовников механизъм
+1!
Доста е интересна, напълно в духа на Реликвите на смъртните. Е, имах малко проблеми с това, че Уил сякаш напълно повтаря Джейс, а Теса е почти идентична с Клари, но... въпреки това книгата е страхотна и ще чакам с нетърпение другата! Книгата е страхотна, въпреки че Уил и Джейс си приличат, както и Клеъри и Теса, но пък за сметка на това не се бях смяла така на книга от много време.
Иначе моята последна книга беше Среднощен ловец 2 и от тогава (вече близо две седмици) мъкна една на Нора Робъртс и все не мога да я довърша, понеже винаги се намира някой, който да ми я взима, за да я чете... |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 30, 2011 9:12 am#109 | |
| Лоръл К. Хамилтън-Престъпни удоволствия |
|
| |
kams
Брой мнения : 724 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 30, 2011 6:51 pm#110 | |
| Оливия Голдсмит- Да омъжим мама |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Яну 02, 2012 8:40 pm#111 | |
| Лоръл К. Хамилтън - Усмихнатият труп |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Яну 03, 2012 6:14 am#112 | |
| Абе, Ели...теб да не те хвана Анита Блейк манията?
Иначе аз за последно прочетох "Академия за вампири" книга 6. За пореден път. |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Яну 03, 2012 4:22 pm#113 | |
| - Vivian написа:
- Абе, Ели...теб да не те хвана Анита Блейк манията?
Иначе аз за последно прочетох "Академия за вампири" книга 6. За пореден път. ами май има нещо такова стигнала съм до книга 3 |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Яну 06, 2012 10:20 am#114 | |
| Моите последно прочетени книги са няколко, в рамките на тази седмица ги изчетох паралелно (абе, не го препоръчвам това да го правите ) Братството на Черния Кинжал: 2. Вечна любов и 3. Пробудена любов Пърси Джаксън: 3. Проклятието на титана, 4. Битката за лабиринта, 5. Последният олимпиец И двете поредици така безпощадно ме зарибиха, че сега не мога да се спра, докато не изчета всичко, което е излязло от тях! Колко жалко, че вече се разорих... |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Яну 06, 2012 12:08 pm#115 | |
| Дочетох "Пауновото перо" на Лиляна Джурович - сръбска писателка. отдавна не бях чела толкова интересна книга в която да не се разказва за вампири, върколаци, феи, хобити и всички други обитатели на фентъзито. Накратко - сюжетът е за седем жени, които се срещат на фестивал на женското творчество, които трябва да разгадаят тайната на пребиваването си на този свят. Има и притчи за седем богини от различни периоди на историята. Не мога да определя жанра на книгата - има и любовна история и криминална и психологическа. Много ми хареса и я препоръчвам. |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Яну 06, 2012 12:43 pm#116 | |
| Лоръл К. Хамилтън-Циркът на прокърнатите |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Яну 13, 2012 7:40 pm#117 | |
| Споделена любов, Братството на Черния Кинжал 4 Наистина прекрасна книга! Станах още по-голяма фенка на Бъч, макар и не чак толкова на Мариса. Все едно, Братството наистина е страхотна поредица! |
|
| |
kr_kr_kr
Брой мнения : 4 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Яну 15, 2012 11:41 am#118 | |
| Последно препрочетох Книгата за Зейдист и Бела. Може би, тази поредица никога няма да ми омръзне!!! |
|
| |
Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Яну 17, 2012 5:53 pm#119 | |
| Ирландска магия на Нора Робъртс |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Яну 18, 2012 5:40 pm#120 | |
| Дневниците на Стефан 3: Ненаситност, малко с диагонално четене. Или иначе казано - четейки винаги само там, където е Деймън... |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Яну 22, 2012 9:14 am#121 | |
| Братството на Черния Кинжал, книга 5! :love2: Страхотна е! |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Яну 22, 2012 1:05 pm#122 | |
| Последната книга, която прочетох е: Demon Scorned на S. K. Yule
Една наистина невероятна книга. |
|
| |
immortal_kiss1991
Брой мнения : 397 Зодия : Лъв Местожителство : Копривщица | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Яну 23, 2012 9:55 am#123 | |
| |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Яну 23, 2012 1:38 pm#124 | |
| перпрочетох С единия крак в гроба и свърших Убийствен танц - книга 6 на Анита Блейк |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Яну 28, 2012 8:30 am#125 | |
| Рик Риърдън - Червената пирамида И аз, впрочем, препрочетох С единия крак в гроба, не знам защо ми скимна, че трябва. Сигурно заради Иън, който се появява там за първи път. А може би е виновна предстоящата трета книга. |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... #126 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |