Автор | Съобщение |
---|
IvanBiserov
Брой мнения : 32 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Фев 22, 2012 6:31 pm#151 | |
| Последната книга.. Амиии, не съм сигурен, но май беше Инкарсерон. Много е интересна, трябва да я прочетете! |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Фев 22, 2012 7:57 pm#152 | |
| "Клада от страсти" на Джейн Ан Кренц. А днес дочетох и "Копнеж" на Маги Стийвотър, малко по-слабичка е от първата, но с невероятен финал. - Spoiler:
Добре че се появи геният Коул. Иначе всичко би било загубено. И все пак Сам не успя да пребори себе си и да се превърне във вълк заради Грейс. |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Фев 24, 2012 12:56 pm#153 | |
| Любов под гибелна звезда - книгата си заслужава, на мен лично много ми хареса и се радвам, че си я спечелих от този форум |
|
| |
poli
Брой мнения : 175 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Фев 24, 2012 6:01 pm#154 | |
| Кърваво червен път. Историята е страхотна. Динамична, държаща те в напрежение и най - хубавото е, че е доста добре развита... НО издателството са прецакали всичко, направо ми идва да удоша преводача и редактора. Направо са се подиграли. Книгата е пълна с правописни грешки, липсват точки и запетайки, а най - много ме втрешти това, че за пряката реч няма тирета. Все едно е най - обикновенно изречение. Ужас... Някой от вас да е чел книга без пряка реч, защото в тази илиза, че такава липсва. Все аще се чудя, дали да не напиша едно дълго и гневно писмо на издателството и да си изкарам целия насъбран яд. Такава хубава книга а те са скапали нещата. Бясна съм. С гугъл преводача, щеше да е къде по - добре |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Фев 29, 2012 5:34 pm#155 | |
| Железният светилник и Триумфът на сукубата |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Фев 29, 2012 7:40 pm#156 | |
| "Вълче биле" - втората част от поредицата на Андреа Креймър "Магьоснически войни". Несравнимо по-слаба от първата, но все пак се чете. |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Мар 02, 2012 6:41 am#157 | |
| Михаел Пайнкофер - Сянката на Тот |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Мар 06, 2012 10:26 pm#158 | |
| Втората книга от поредицата Песен за огън и лед" - "Сблъсък на крале" на Джордж Мартин. Не мога да повярвам, че някой ще опише безкрайни битки толкова увлекателно, по принцип не обичам да чета за война и така да разказва за героите си, че не ти се иска да спираш да четеш. Препоръчвам я. |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Мар 07, 2012 8:25 am#159 | |
| Екзюпери - Малкия Принц Брам Стокър - Дракула |
|
| |
tesa
Брой мнения : 10 Зодия : Риби Местожителство : Варна | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Мар 10, 2012 9:52 pm#160 | |
| Джули Гаруд -Идеалният мъж интересна е за любителите на романтиката и криминалето.
А днес започнах 2 книга на Даринда Джоунс-Вторият гроб отляво |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Мар 11, 2012 6:10 pm#161 | |
| Три разказа на Дончо Цончев от Читанка, малка почивка от Джордж Мартин, че ми се замая главата от крале, рицари и дракони. |
|
| |
poli
Брой мнения : 175 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Мар 12, 2012 10:42 am#162 | |
| Реликвите на смъртните - 4 книга. |
|
| |
vampire234
Брой мнения : 23 Зодия : Овен Местожителство : Бургас | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Мар 13, 2012 12:10 am#163 | |
| Среднощен ловец 3-та книга |
|
| |
Lady Infernaliia
Брой мнения : 53 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Мар 13, 2012 3:08 pm#164 | |
| "Вторият гроб отляво" на Даринда Джоунс |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Мар 15, 2012 9:06 pm#165 | |
| Довърших "Вихър от мечове" на Джордж Мартин. |
|
| |
poli
Брой мнения : 175 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Мар 15, 2012 11:45 pm#166 | |
| Кръвни връзки. Крайно време беше да я прочета. |
|
| |
megisil
Брой мнения : 45 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Мар 16, 2012 4:18 pm#167 | |
| |
|
| |
sisi_2007
Брой мнения : 68 Зодия : Рак Местожителство : пловдив | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Мар 16, 2012 4:28 pm#168 | |
| "Боен кон" е последната,а преди нея "Кръстопът" на Али Конди. |
|
| |
poli
Брой мнения : 175 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Мар 17, 2012 10:36 am#169 | |
| |
|
| |
нел-j
Брой мнения : 135 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Мар 17, 2012 7:23 pm#170 | |
| Кофти карма на Давид Захир. Голям майтап, много ми хареса. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Мар 21, 2012 9:22 am#171 | |
| Късно снощи довърших "Пир за врани". Джордж Мартин е завладяващ писател по мое скромно мнение, толкова интересно пише за обикновени неща, че ти се иска книгата да не свършва. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Мар 23, 2012 2:04 pm#172 | |
| Подмененият на Брена Йованоф |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Мар 23, 2012 7:16 pm#173 | |
| Интересна ли е "Подмененият"? |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Мар 23, 2012 7:23 pm#174 | |
| Лично на мен ми хареса, но имаше един недостатък. Героите бяха някак си сковани, в смисъл реакциите им не бяха точно адекватни , но си заслужава. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Мар 23, 2012 7:25 pm#175 | |
| Благодаря за коментара! |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... #176 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите