Автор | Съобщение |
---|
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Авг 02, 2012 2:19 pm#276 | |
| "Маговетри" на Татяна Леванова и Денис Лихейн - "Злокобен остров" и двете ми харесаха, първата определено е детска, но е част от поредица и авторката ми е интересна, та затова я започнах. Втората е много добър психотрилър, има направен и филм по нея с Леонардо ди Каприо, но реших първо да прочета книгата и тогава да гледам филма. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Авг 05, 2012 8:25 pm#277 | |
| „Златна лилия“ от Ришел Мийд |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Авг 06, 2012 10:04 pm#278 | |
| Сам Крайстър-"Наследниците на Стоунхендж" и първата книга от поредицата на Кели Армстронг "Тъмните сили" - "Призоваването". |
|
| |
Darkness.Winter
Брой мнения : 86 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Авг 07, 2012 10:47 am#279 | |
| Вино от Глухарчета-Рей Бредбъри |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Авг 10, 2012 9:06 am#280 | |
| |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Авг 12, 2012 8:10 am#281 | |
| Eternal kiss of darkness, Jeaniene Frost Невероятна книга, харесах я повече от всичко видяно до момента от Джанин Фрост! One for the money - Jeaniene Frost - кратък разказ за Кат и Боунс, който ми допадна доста със своето стегнато действие и интересен сюжет. |
|
| |
Джулиана Дейл Агнол
Брой мнения : 283 Зодия : Овен Местожителство : Sofia , Bulgaria Герой Име: Джулиана Дейл Агнол Раса: Вампир | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Авг 12, 2012 6:46 pm#282 | |
| |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Авг 13, 2012 8:00 am#283 | |
| Чарлз Дейвис - "Мания". Противоречиви чувства след прочитането и. Книга за избора който правим да застанем ли на страната на доброто или от страх да замълчим. Кели Армстронг Тъмните сили 2 Пробуждането - руски фен превод. Според мен книгата страда от синдрома на втората книга - авторката няма понятие, как да продължи и започва безкрайно обикаляне около едно и също, обяснения които не интересуват никого и скука. Сърце не ми даде да кажа на момичето превело книгата, че едва я дочетох. надявам се третата да е вече по-добра. |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Авг 16, 2012 6:49 am#284 | |
| Харпър Ли - Да убиеш присмехулник |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Авг 16, 2012 9:22 am#285 | |
| |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Авг 16, 2012 2:11 pm#286 | |
| Team Human - Sarah Rees Brennan & Justine Larbalestier Невероятно книжле, което много харесах! |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Авг 16, 2012 3:36 pm#287 | |
| Е. Л. Джеймс - 50 нюанса сиво... Свърши толкова неочаквано! Искам да вече да ми пратят следващата! |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Авг 17, 2012 6:29 am#288 | |
| "Маската на Атрей" - приключенска на Андрю Хартли. Много ми хареса и за миг не ми доскуча. Смятам да прочета и другите две книги на автора, които имам. |
|
| |
tedi129
Брой мнения : 341 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Авг 17, 2012 9:20 am#289 | |
| Среднощен ловец:С единия крак в гроба - книгата беше супер |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Авг 19, 2012 12:59 pm#290 | |
| Златна лилия - Ришел Мийд В скръб съм, следващата от поредицата е толкова далече... |
|
| |
Darkness.Winter
Брой мнения : 86 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Авг 19, 2012 2:33 pm#291 | |
| |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Авг 20, 2012 7:45 pm#292 | |
| Антология Безсмъртните" - разкази за вампири. Много добри. "Тъмните реки на сърцето" на Дийн Кунц. Определена е за най-добрата книга на автора, но за мен не е така. Има несравнимо по-добри. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Авг 22, 2012 6:32 pm#293 | |
| Kак да се омъжиш за вампир милионер - Керелин Спаркс |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Авг 24, 2012 6:51 am#294 | |
| Е. Л. Джеймс - 50 нюанса по-тъмно |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Авг 24, 2012 9:34 am#295 | |
| "Ловци на изгубеното знание. По следите на забранената археология" |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Авг 24, 2012 5:12 pm#296 | |
| Draco Malfoy, The Amazing Bouncing...Rat? - Maya ( много забавен фенфик) |
|
| |
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Авг 25, 2012 6:31 pm#297 | |
| Среднощен ловец кн.4 Обречена на ранен гроб - Джанин Фрост |
|
| |
tedi129
Брой мнения : 341 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Авг 25, 2012 6:58 pm#298 | |
| - Rositta написа:
- Среднощен ловец кн.4 Обречена на ранен гроб - Джанин Фрост
хм...на английски ли я чете? (мен малко ме мързи да мисля ) и някой да е чел "Тръпка" на Маги Стийвокър? някакви отзиви? |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Авг 25, 2012 9:45 pm#299 | |
| Последно прочетох ''Синя кръв'' на Мелиса Де Ла Круз - много ми хареса. |
|
| |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Авг 26, 2012 11:20 am#300 | |
| Ана Каренина - І том - Лев Толстой |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... #301 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите