Автор | Съобщение |
---|
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Дек 06, 2012 7:57 pm#376 | |
| Е Алибис "Уника" - първата книга - нещо не ме впечатли, най-интересна беше в началото, когато действието се развиваше на Земята, а после вместо да става по-напрегната - нищо съществено. Стана вяла и безинтересна. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 07, 2012 9:16 am#377 | |
| "Копнеж" на Маги Стийвотър Нещо поредицата като цяло ми се струва доста скучна |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Дек 12, 2012 9:41 am#378 | |
| Нора Робъртс - "Въдкръснало минало" от серията книги с Ив Далас. Кражба на диаманти, разследване, убийства и любов. Средна работа. Маги Мар - "Клуб Холивудски красавици" - три от най-влиятелните жени в света на киното твърдо решени на всяка цена да се задържат на върха. Забавно ми беше да чета. И Мери Хигинс Кларк - "Не плачи, любима"- великолепна - разследване на убийство и любовна история. Доста време никой не е писал след мен. Довърших и Кейт Тиърнан "Безсмъртна любима". И пак съм аз, не мога да разбера, какво става, защо никой не пише? Довърших "Устоите на земята" на Кен Фолет. Антология на българския хорър - препоръчвам я на всички. Много приятна изненада! Има разкази от мои приятели, може би затова започнах да я чета, но съм доволна, че прочетох и толкова интересни разкази. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Яну 03, 2013 9:22 am#379 | |
| Топли тела - Айзък Мериън, а сега нямам търпение за филма |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Яну 14, 2013 7:39 pm#380 | |
| "Рубиненочервено" от Керстин Гир. Интелигентно написана книга за пътешествията във времето. Препоръчвам я! "Оръжието на тамплиерите"- продължение на "Последният тамплиер" на Реймънд Хури. Приключенията на Тес Чайкин и Шон Райли продължават. "Дъщери на нещастието" на Джоан Колинс- съревнованието между две сестри за наследство по волята на завещанието на баща им. Колинс е една от любимите ми авторки, има неповторим стил и усет към лукса. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Яну 28, 2013 11:14 am#381 | |
| Довърших си "Черни води",поредицата ми хареса и я препоръчвам на всеки с малко повече свободно време |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Яну 31, 2013 4:49 am#382 | |
| "Изгубеният ангел" на Хавиер Сиера. Ако авторът не беше толкова обстоятелствен, щеше да бъде фантастична книга, но и така е добре. |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Фев 08, 2013 7:37 am#383 | |
| "Железният светилник",Талев. |
|
| |
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Фев 08, 2013 12:05 pm#384 | |
| Черни води - Триша Рейбърн |
|
| |
Oblivious Dream
Брой мнения : 604 Зодия : Водолей Местожителство : София, България Герой Име: Айс Евърмонт Раса: Демон - сукубa | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Фев 09, 2013 11:39 am#385 | |
| Принц с часовников механизъм - Касандра Клеър |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Фев 09, 2013 10:29 pm#386 | |
| Стив Бери - "Наследството на Карл Велики" - ново приключение на Котън Малоун, този път в търсене на Атлантида, Дженифер Арментроу "Обсидиан"- първа книга от поредицата Лакс - любов на земна момиче и безумно красив зеленоок пришълец. И "Пожарът" на Катрин Невил - продължение на "Осем" -още по-добра от първата. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Фев 10, 2013 10:23 am#387 | |
| Кросфайър - книга 2: Отразена в теб - Силвия Дей |
|
| |
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Фев 22, 2013 9:50 pm#388 | |
| Последната книга беше "Пътеводител за посветени" |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Мар 02, 2013 8:28 am#389 | |
| Недосегаем - Кристиян Малинов |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Мар 02, 2013 7:24 pm#390 | |
| След ''Топли тела'' прочетох и ''Малкият принц''.. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Мар 06, 2013 12:11 pm#391 | |
| "Рубиненочервено" Кн.1 от трилогията "Скъпоценни камъни" от Керстин Гир |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Мар 12, 2013 6:33 pm#392 | |
| "Аз преди теб" на Джоджо Мойс -много ми хареса ,препоръчвам я на всеки !!!! |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Мар 17, 2013 12:29 pm#393 | |
| „Първият гроб отдясно“ и "Вторият гроб отляво" от Даринда Джоунс - и двете книги ми харесаха много. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Мар 20, 2013 4:50 pm#394 | |
| "Кръвни връзки" |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Мар 28, 2013 10:41 pm#395 | |
| ''Принц с часовников механизъм'' от Касандра Клеър. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Мар 29, 2013 8:16 am#396 | |
| "Реликвата" на Дъглас Престън. Първа книга от поредицата за федерален агент Пендъргаст, борещ се със свръхестественото. Добро начало. |
|
| |
starokina
Брой мнения : 22 | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Мар 31, 2013 7:57 am#397 | |
| Шерилин Кениън Нощна прегръдка |
|
| |
LoveBell
Брой мнения : 14 | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Мар 31, 2013 4:18 pm#398 | |
| "Принцеса с часовников механизъм" на Касандра Клеър
Не, все още не съм готова да говоря за това ): |
|
| |
stasi
Брой мнения : 72 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Мар 31, 2013 7:00 pm#399 | |
| "Господар на желанието"-Кинли МакГрегър |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Мар 31, 2013 7:33 pm#400 | |
| ''Апартаментът'' на Спасимир Тренчев. |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... #401 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите