Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Ное 24, 2011 8:50 am#76 | |
| Unearthly - Cynthia Hand : : : : : : : : : : : : |
|
| |
rim17
Брой мнения : 69 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Ное 25, 2011 6:33 pm#77 | |
| Нейният съпруг вампир - Мишел Хоф |
|
| |
Iskra16
Брой мнения : 50 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Съб Ное 26, 2011 7:57 pm#78 | |
| |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 02, 2011 9:41 am#79 | |
| Пол Дохърти: Египетски Загадки * Възмездието на Изида * Отровителя от Птах * Шпионите на Собек! |
|
| |
????
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 02, 2011 5:30 pm#80 | |
| Участвам в състезанието за Книгоман на месеца. Ще слагам в *Книгоман на месеца всеки път когато пускам мнение, коя книга или книги съм прочела за да се знае, че участвам.
*Книгоман на месеца*
Днес завърших:
1. Великолепно - Джулия Куин 2. Историкът - Елизабет Костова 3. Исус е влюбен в мен |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 02, 2011 7:03 pm#81 | |
| Подмененият, Брена Йованоф Майкъл Скот - Вещерът, книга пета от "Тайните на безмъртния Никола Фламел"
|
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 02, 2011 7:22 pm#82 | |
| Благородно ти завиждам за "Подмененият"! Прочетох последно "Краят на кръга" на Том Егеланд, интересна книга, но автора много често се отплесва в спомени и обяснения и можеш да се объркаш в сюжета. Но все пак я препоръчвам. |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 02, 2011 8:22 pm#83 | |
| |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Дек 04, 2011 11:12 am#84 | |
| This Side Of The Grave, Jeaniene FrostТова е книга 5-та от Среднощен Ловец и, да ви кажа, останах доволна! Книгата е много интересна! : : Колкото до Подмененият, аз и в темата за книгата писах, но да кажа и тук - мога да я препоръчам спокойно на хората, падащи си по мрачни и завладяващи истории и интересни персонажи. Много хубава книжка. : : |
|
| |
petq6663
Брой мнения : 58 Зодия : Овен Местожителство : Симеоновград | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Дек 04, 2011 11:26 am#85 | |
| Дневниците на Стефан 2: Кръвожадност |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Дек 08, 2011 10:16 am#86 | |
| Кръвта на Сатаната - Джеймс Ролинс |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Дек 08, 2011 8:39 pm#87 | |
| Днес дочетох "Божествени и прокълнати 1" На Бри Диспейн, бях я чела на руски, но сега ми попадна в библиотеката и на български и пак я препрочетох. Интересна е и ми допада, с нещо ми напомня "Здрач", не по сюжет, а по начин на изразяване и мелодика. Не зная, може и преводачката да е същата и това да е нейния стил на изразяване. Както и да е - книгата си заслужава да се прочете. |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Нед Дек 11, 2011 12:38 pm#88 | |
| О, съгласна съм! Аз сега чакам да ми падне и втората да видя какво става. Не успя да ми стане от най-любимите поредици, обаче ме е заинтригувала достатъчно, че да поискам да видя какво ще стане, а и евентуално да си я препрочета някой ден! А иначе по темата - Прочетох вече и книга 6 от Среднощен Ловец - One Grave At a Time. Определено ми хареса и не съм стигнала още до етап да ми омръзне тази поредица, въпреки че при прочита на 4-та го очаквах. 5-та и 6-та обаче са много интересни. : : Нямам търпение да излязат и на български, че пак да ги прочета! |
|
| |
Oblivious Dream
Брой мнения : 604 Зодия : Водолей Местожителство : София, България Герой Име: Айс Евърмонт Раса: Демон - сукубa | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Дек 12, 2011 9:03 am#89 | |
| Най-накрая прочетох Бризингър на Кристофър Паолини и туко що оставих "Подмененият" на Брена Йованоф. :) |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Дек 12, 2011 10:30 am#90 | |
| Академия за вампири Академия за вампири: Ледено ухапване Академия за вампири: Целуната от сянка... |
|
| |
pavleto88
Брой мнения : 42 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Дек 12, 2011 7:55 pm#91 | |
| Даринда Джоунс - Първият гроб отдясно |
|
| |
kams
Брой мнения : 724 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пон Дек 19, 2011 12:15 pm#92 | |
| Барбара Делински- Горчив триумф |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Дек 20, 2011 4:09 pm#93 | |
| Исус е влюбен в мен - Давид Зафир, много забавна книжка и интересно и стилно написана! Освен това Дневниците на Стефан 2 - Кръвожадност. Никак не беше лоша, но засега първа си ми остава по-любимата от двете. Имаше някои мотиви, които откровено не ми допаднаха, макар да я прочетох с голям интерес и в рамките на един ден. |
|
| |
Winter Love
Брой мнения : 1562 Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта Герой Име: Алвена Сулвен Раса: магьосница | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Дек 20, 2011 9:50 pm#94 | |
| Академия за вампири: Кръвно обещание Академия за вампири: Духовна връзка |
|
| |
Nicole
Брой мнения : 751 Зодия : Телец Местожителство : London Герой Име: Бек Морган Раса: Човек | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Вто Дек 20, 2011 11:19 pm#95 | |
| Ревенант: Обречени на безсмъртие |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Сря Дек 21, 2011 8:57 am#96 | |
| Марго Бъруин "Цветята на дъждовната гора" - завладяваща книга за всички, които търсят промяна в живота си |
|
| |
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Дек 22, 2011 2:55 pm#97 | |
| Нощен свят 1: Таен вампир. Чак сега ми падна шанса да подхвана тази поредица и толкова ми хареса, че веднага се зачудих абе аз какво чаках досега, че да не я почна? Хора, бива си я. Ако сте харесали Дневниците на вампира до 4-тата книга и тази поредица би ви допаднала. |
|
| |
Ellendary
Брой мнения : 721 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Чет Дек 22, 2011 5:28 pm#98 | |
| " Изгубеният светец" Бри Диспейн.Толкова ми хареса първата книга от серията, че прочетох втората за около 30 часа. И тази ми хареса много. Препоръчвам я. |
|
| |
нел-j
Брой мнения : 135 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 23, 2011 8:43 am#99 | |
| Възхода на атлантида
Приятна книга, нещо като Братството. |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... Пет Дек 23, 2011 1:23 pm#100 | |
| Инкарсерон - Катрин Фишър |
|
| |
| Заглавие: Re: Последната книга, която прочетохте... #101 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите