Добре дошли във форума Teen Obsession. За да видите цялото съдържание и да станете част от нашето семейство, трябва да се регистрирате.
Добре дошли във форума Teen Obsession. За да видите цялото съдържание и да станете част от нашето семейство, трябва да се регистрирате.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ИндексPortalПоследни снимкиРегистрирайте сеВход
Последвайте ни
Фен превод

Share

Последната книга, която прочетохте...

Предишната тема Следващата тема Go down 
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next
АвторСъобщение
Sweet Nightmare
Администратор
Sweet Nightmare

Брой мнения : 8510
Зодия : Телец Местожителство : София, България

Герой
Име: Кейтлин Сиймор
Раса: Демон
Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Empty
ПисанеЗаглавие: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПет Сеп 03, 2010 7:53 pm#1

First topic message reminder :

Коя е последната книга, която прочетохте?

Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Съб Май 28, 2011 5:03 pm; мнението е било променяно общо 4 пъти
Върнете се в началото Go down
http://www.teenobsession.net

АвторСъобщение
Sweet Nightmare
Администратор
Sweet Nightmare

Брой мнения : 8510
Зодия : Телец Местожителство : София, България

Герой
Име: Кейтлин Сиймор
Раса: Демон
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeЧет Ное 24, 2011 8:50 am#76

Unearthly - Cynthia Hand :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
http://www.teenobsession.net
rim17
Посетител
rim17

Брой мнения : 69
Зодия : Овен
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПет Ное 25, 2011 6:33 pm#77

Нейният съпруг вампир - Мишел Хоф
Iskra16
Посетител
Iskra16

Брой мнения : 50
Зодия : Телец
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeСъб Ное 26, 2011 7:57 pm#78

Терзания - Лорън Кейт
Winter Love
Модератор
Winter Love

Брой мнения : 1562
Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта

Герой
Име: Алвена Сулвен
Раса: магьосница
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПет Дек 02, 2011 9:41 am#79

Пол Дохърти: Египетски Загадки
* Възмездието на Изида
* Отровителя от Птах
* Шпионите на Собек!
????

ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПет Дек 02, 2011 5:30 pm#80

Участвам в състезанието за Книгоман на месеца. Ще слагам в *Книгоман на месеца всеки път когато пускам мнение, коя книга или книги съм прочела за да се знае, че участвам.

*Книгоман на месеца*

Днес завърших:

1. Великолепно - Джулия Куин
2. Историкът - Елизабет Костова
3. Исус е влюбен в мен
Mockingjay
Best of the Best
Mockingjay

Брой мнения : 188
Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПет Дек 02, 2011 7:03 pm#81

Подмененият, Брена Йованоф
Майкъл Скот - Вещерът, книга пета от "Тайните на безмъртния Никола Фламел"

Ellendary
Преводач
Ellendary

Брой мнения : 721
Зодия : Лъв
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПет Дек 02, 2011 7:22 pm#82

Благородно ти завиждам за "Подмененият"!
Прочетох последно "Краят на кръга" на Том Егеланд, интересна книга, но автора много често се отплесва в спомени и обяснения и можеш да се объркаш в сюжета. Но все пак я препоръчвам. Последната книга, която прочетохте... - Page 4 1022964075
swetim
Любител
swetim

Брой мнения : 885
Зодия : Везни Местожителство : София
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПет Дек 02, 2011 8:22 pm#83

Шекспир - Хамлет
Mockingjay
Best of the Best
Mockingjay

ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeНед Дек 04, 2011 11:12 am#84

This Side Of The Grave, Jeaniene Frost
Това е книга 5-та от Среднощен Ловец и, да ви кажа, останах доволна! Книгата е много интересна! :sun:
Колкото до Подмененият, аз и в темата за книгата писах, но да кажа и тук - мога да я препоръчам спокойно на хората, падащи си по мрачни и завладяващи истории и интересни персонажи. Много хубава книжка. :sun:
petq6663
Посетител
petq6663

Брой мнения : 58
Зодия : Овен Местожителство : Симеоновград
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeНед Дек 04, 2011 11:26 am#85

Дневниците на Стефан 2: Кръвожадност
Winter Love
Модератор
Winter Love

Зодия : Телец Местожителство : Отвъд изгрева и залеза-на едно специално място-отвъд деня и нощта

Герой
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 10:16 am#86

Кръвта на Сатаната - Джеймс Ролинс
Ellendary
Преводач
Ellendary

ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeЧет Дек 08, 2011 8:39 pm#87

Днес дочетох "Божествени и прокълнати 1" На Бри Диспейн, бях я чела на руски, но сега ми попадна в библиотеката и на български и пак я препрочетох. Интересна е и ми допада, с нещо ми напомня "Здрач", не по сюжет, а по начин на изразяване и мелодика. Не зная, може и преводачката да е същата и това да е нейния стил на изразяване. Както и да е - книгата си заслужава да се прочете. Последната книга, която прочетохте... - Page 4 327043676
Mockingjay
Best of the Best
Mockingjay

ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeНед Дек 11, 2011 12:38 pm#88

О, съгласна съм! Аз сега чакам да ми падне и втората да видя какво става. Не успя да ми стане от най-любимите поредици, обаче ме е заинтригувала достатъчно, че да поискам да видя какво ще стане, а и евентуално да си я препрочета някой ден!

А иначе по темата - Прочетох вече и книга 6 от Среднощен Ловец - One Grave At a Time.
Определено ми хареса и не съм стигнала още до етап да ми омръзне тази поредица, въпреки че при прочита на 4-та го очаквах.
5-та и 6-та обаче са много интересни. :clap: Нямам търпение да излязат и на български, че пак да ги прочета!
Oblivious Dream
Администратор
Oblivious Dream

Брой мнения : 604
Зодия : Водолей Местожителство : София, България

Герой
Име: Айс Евърмонт
Раса: Демон - сукубa
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПон Дек 12, 2011 9:03 am#89

Най-накрая прочетох Бризингър на Кристофър Паолини и туко що оставих "Подмененият" на Брена Йованоф. :)
Winter Love
Модератор
Winter Love

Герой
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПон Дек 12, 2011 10:30 am#90

Академия за вампири
Академия за вампири: Ледено ухапване
Академия за вампири: Целуната от сянка...
pavleto88
Новак
pavleto88

Брой мнения : 42
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПон Дек 12, 2011 7:55 pm#91

Даринда Джоунс - Първият гроб отдясно
kams
Best of the Best
kams

Брой мнения : 724
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПон Дек 19, 2011 12:15 pm#92

Барбара Делински- Горчив триумф
Mockingjay
Best of the Best
Mockingjay

ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeВто Дек 20, 2011 4:09 pm#93

Исус е влюбен в мен - Давид Зафир, много забавна книжка и интересно и стилно написана!
Освен това Дневниците на Стефан 2 - Кръвожадност. Никак не беше лоша, но засега първа си ми остава по-любимата от двете. Имаше някои мотиви, които откровено не ми допаднаха, макар да я прочетох с голям интерес и в рамките на един ден.
Winter Love
Модератор
Winter Love

Герой
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeВто Дек 20, 2011 9:50 pm#94

Академия за вампири: Кръвно обещание
Академия за вампири: Духовна връзка
Nicole
Best of the Best
Nicole

Брой мнения : 751
Зодия : Телец Местожителство : London

Герой
Име: Бек Морган
Раса: Човек
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeВто Дек 20, 2011 11:19 pm#95

Ревенант: Обречени на безсмъртие
Ellendary
Преводач
Ellendary

ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeСря Дек 21, 2011 8:57 am#96

Марго Бъруин "Цветята на дъждовната гора" - завладяваща книга за всички, които търсят промяна в живота си
Mockingjay
Best of the Best
Mockingjay

ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeЧет Дек 22, 2011 2:55 pm#97

Нощен свят 1: Таен вампир.
Чак сега ми падна шанса да подхвана тази поредица и толкова ми хареса, че веднага се зачудих абе аз какво чаках досега, че да не я почна? Хора, бива си я. Ако сте харесали Дневниците на вампира до 4-тата книга и тази поредица би ви допаднала. happy
Ellendary
Преводач
Ellendary

ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeЧет Дек 22, 2011 5:28 pm#98

" Изгубеният светец" Бри Диспейн.Толкова ми хареса първата книга от серията, че прочетох втората за около 30 часа. И тази ми хареса много. Препоръчвам я.
нел-j
Посетител
нел-j

Брой мнения : 135
Зодия : Везни
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПет Дек 23, 2011 8:43 am#99

Възхода на атлантида

Приятна книга, нещо като Братството.
swetim
Любител
swetim

Брой мнения : 885
Зодия : Везни Местожителство : София
ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitimeПет Дек 23, 2011 1:23 pm#100

Инкарсерон - Катрин Фишър
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Последната книга, която прочетохте...   Последната книга, която прочетохте... - Page 4 Icon_minitime#101

Върнете се в началото Go down
Страница 4 от 20Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20  Next

Similar topics

-
» Последната книга, която си купихте...
» Книга, която не бихте прочели отново...
» Коя е следващата книга, която искате да прочетете?
» Колко книги прочетохте този месец?
» Филм от последната буква ...

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
 :: Светът на книгите :: Дискусии-