| Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Вто Юли 03, 2012 2:23 pm#1 | |
| - Spoiler:
Четиринадесет-годишният Макс Мърфи очаква с нетърпение семейната почивка. Но родителите му, археолози и експерти по цивилизацията на маите, обявяват промяна в плана. Те трябва да тръгнат незабавно за разкопки в малката страна от Централна Америка Сан Ксавиер, а Макс ще трябва да отиде на летен лагер. Макс е бесен. Когато е загадъчно призован в Сан Ксавиер, той решава, че родителите му все пак са променили плановете и ще има семейна почивка.
След пристигането му започват дивите приключения на Макс в тропическите гори на Сан Ксавиер. По време на пътуването си, той ще отключи древни тайни и ще се срещне с непознати, свързани с него по невероятен начин. Съдбата изправя разглезения тийнейджър пред редица предизвикателства...
Страхотното издателство "Монт" и любимият ти форум Teen Obsession те канят да се включиш в най-новия ни и страхотен конкурс този месец. Включи в надпреварата за спечелването на страхотната книга на Дж. & П. Волкил - КАМЕННИТЕ ЯГУАРИ: Средният свят.
Единственото условие на конкурса е да имаш 25 мнения.
За да се включиш в конкурса трябва да отговориш на въпроса:
"Вярвате ли, че на 21.12.2012 ще настъпи краят на света и как си го представяте...". Единственото ограничение е да не бъде по-малко от 1 страница на Word
Крайната дата за участие в конкурса е 30 юли 2012 г. на обяд, а победителите, които ще бъдат обявени вечерта на същата дата.
Изпращайте писмата си на имейл адреса на форума: teen_obsession@abv.bg
Със следните данни:
Три имена: Ник във форума: Години: Адрес: Пощенски код: Телефон за връзка:
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Сря Авг 01, 2012 6:46 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Вто Юли 03, 2012 4:19 pm#2 | |
| Аз книгата съм я спечелила преди време, но все още не съм я започнала, тъй като имам няколко книги преди нея да прочета. В интерес на истината прочетох една малка част от нея и определено беше доста интересна. Искам да пожелая успех на всички, които се включат! Лили, колко ще бъдат победителите? |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Вто Юли 03, 2012 8:10 pm#3 | |
| И аз спечелих книгата от друго място, но все още не съм я започнала, тъй като в момента чета друго. Но и аз като Дес прочетох малко и съм впечатлена. Пожелавам успех на тези, които ще се включат |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Сря Юли 04, 2012 7:46 am#4 | |
| Победителите ще бъдат двама. |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Чет Юли 05, 2012 7:08 am#5 | |
| Точно жанра книги, който обичам да чета, просто няма как да пропусна конкурса! Току-що пратих писмото си, надявам се да няма проблем с него. Успех и на останалите участници! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Чет Юли 05, 2012 10:17 am#6 | |
| Писмото ти е получено |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Нед Юли 08, 2012 9:25 am#7 | |
| Аз спечелих книгата от другаде, така че ще пропусна конкурса. Но повярвайте ми заслужава си да я прочетете! |
|
| |
repichka
Брой мнения : 130 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Пон Юли 23, 2012 10:30 am#8 | |
| Може ли да отговорим на въпросът:"Вярвате ли, че на 21.12.2012 ще настъпи краят на света и как си го представяте...", чрез разказ.Така ми е по-лесно да изразявам мисли и чувства.А пък и вече имам изградена идея за разказ, отговор на този въпрос... |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Пон Юли 23, 2012 10:32 am#9 | |
| Може и чрез разказ |
|
| |
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Нед Юли 29, 2012 7:40 am#10 | |
| Мисля да си пробвам късмета и тук. Книжката изглежда интересна. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Нед Юли 29, 2012 8:26 am#11 | |
| Писмото ти е получено |
|
| |
repichka
Брой мнения : 130 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Нед Юли 29, 2012 10:55 am#12 | |
| |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Нед Юли 29, 2012 10:57 am#13 | |
| Писмото ти е получено, всичко е наред с него |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил Пон Юли 30, 2012 5:39 pm#14 | |
| Победителят ще бъде обявен утре. Извинявам се за закъснението, но няма да мога да прочета творбите ви тази вечер. Ако някой иска да се включи, може да го направи до утре сутрин - 10:00. Към 12 ще обявя победителите! |
|
| |
| Заглавие: Re: Спечелете "Средният свят" на Дж. & П. Волкил #15 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |