Vivian
Брой мнения : 351 Зодия : Дева Местожителство : Hell | Заглавие: Bleach Вто Юли 03, 2012 4:24 pm#1 | |
| И...още един от титаните на японската анимация- Bleach!
## Държава : Япония
## Продуцент : Studio Pierrot
## Език : Японски
## Година : 2004-2012
## Времетраене : 24 минути на епизод (366 епизода)
## Резюме : Kurosaki Ichigo не е просто едно нормално 15-годишно момче. Това, което го прави различен, е способността му да вижда призраци и духове.
Един ден момиче shinigami (буквално - жътвар на души), т.e. Бог на смъртта, на име Kuchiki Rukia се появава пред него, преследвайки зъл дух - hollow. По време на битката с него, за да защити Ichigo, Rukia излага себе си на голям риск... В объркването, което настава, силите й се прехвърлят в Ichigo и той става Бог на смъртта. Междувременно Rukia се прехвърля във временно човешко тяло. Заедно двамата започват да преследват падналите hollow, които поглъщат души.
Тук няма да спамя много...само ще кажа...гледайте, хора, гледайте! Само да отбележа, че анимето е спряно, свършено...абе нещо такова, но мангата е все още онгоуин г.. |
|
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Bleach Пон Окт 15, 2012 11:50 pm#2 | |
| Цялото аниме го имам на дискове. Последнат арка свърши невероятно добре. Айде сега да видим до къде ще я докараме и дали ще има още. |
|
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Bleach Чет Окт 18, 2012 3:04 pm#3 | |
| Гледала съм няколко серии, разбрах, че историята е интересна, но някак не ме хвана. |
|
Vittoria
Брой мнения : 112 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Bleach Вто Дек 11, 2012 8:47 pm#4 | |
| Така и не можа да ме спечели, въпреки че обичам анимета дето се размахват катани |
|
bubzz
Брой мнения : 100 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Bleach Съб Авг 03, 2013 4:33 pm#5 | |
| Оо,това е може би любимото ми аниме,историята,героите обожавам всичко. |
|
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | Заглавие: Re: Bleach Пон Сеп 30, 2013 4:27 pm#6 | |
| Историята е интересна, но някак си не можа да ме грабне... Много се проточва действието и на места ми се стори ужасно досадно... Успях да стига до 88 и натам не мога повече. ;д |
|