По идея на: М.А. Лавреда В ролите: Анна Силк, Кристен Холдън-Рийд, Ксения Соло, Рик Хауленд, К.С. Колинс, Зоуи Палмър и други.
Държава: Канада Година: 2010
Резюме: Изгубено момиче (Lost Girl) е сериал, фокусиран върху прелестната и харизматична Бо, свръхестествено същество наричано Сукуба, което се храни с енергията на хората - често с фатален резултат. Отказвайки да приеме своя свръхестетвен клан и неговата стриктна йерархия, Бо се превръща в ренегат, борещ се в името на слабите, същевременно търсейки истината за своят мистериозен призход.
Трейлър:
Изтегли от Тук
mitencetoy
Брой мнения : 58
Заглавие: Re: Lost girl / Изгубено момиче Чет Апр 07, 2011 6:43 pm#2
Хубав сериал с нашумелите сукуби! Очаквам втория сезон с голямо нетърпение!
ju5
Брой мнения : 55
Заглавие: Re: Lost girl / Изгубено момиче Пет Апр 08, 2011 1:29 pm#3
Първи сезон кърти,чакам втори..
perla333
Брой мнения : 80 Зодия : Близнаци
Заглавие: Re: Lost girl / Изгубено момиче Пет Апр 22, 2011 8:33 pm#4
Този сериал го чаках с нетърпение всяка седмица. От 1 еписод до последния го гледах с голям интерес. Разлина история, интересни персонажи, а и актьорите са много добре подбрани. Ще чакам с нетърпение 2 сезон. :
ju5
Брой мнения : 55
Заглавие: Re: Lost girl / Изгубено момиче Чет Сеп 08, 2011 1:54 pm#5
Втори сезон обещава да е много интересен.Искам Бо и Дайсън заедно
Ооо и аз още не съм почнала 2 сезон, но смятам да изчакам да се съберат малко епизоди. Не ми се ще да стане като "The Lying Game" - изгледах и 10-те епизода, а сега трябва да чакам 2 месеца...По-добре да почакам да излезе целия сезон на "Lost Girl" и да го гледам наведнъж - без напрежение :)
Сериалчето е готино, а и е нещо различно в морето от сериали за вампири
Mockingjay
Брой мнения : 188 Зодия : Козирог Местожителство : Funhouse
Заглавие: Re: Lost girl / Изгубено момиче Чет Фев 02, 2012 4:20 pm#13
Препоръчвам, сериала е с-т-р-а-х-о-т-е-н! Определено успя да ми стане един от любимите! Един от най-страхотните персонажи евър за мен лично е Кензи, просто го обожавам това момиче, невероятна е! Бо и Дайсън също са много емблематични и без тях не би било същото... Но Кензи... е, за мен тя е звездата. :(kitty):
Да Кензи е страхотна и без нея нямаше да е същото. Тя е тази която казва истината и е най-готиния човек там. Що се отнася до Бо и Дайсън няма нужда от никакъв коментар.... Много интересен сериал......