| Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Чет Авг 02, 2012 3:39 pm#1 | |
| - Spoiler:
Първата книга от поредица на новата сензационна тийн-авторка! Когато братът на Саба е похитен, червена ярост изпълва душата ѝ. Тя препуска през жестоката прашна земя, за да го намери. Саба не може да вярва на никого. Дори на човекът, спасил живота ѝ. Тя трябва да накара сърцето си да замълчи,за да оцелее. Кръв ще се пролее. Зловеща, приключенска и дистопична фантазия, по която Ридли Скот снима филм. Издателство "Монт" и любимият ви форум Teen Obsession ви предоставят невероятната възможност да се включите в надпреварата за спечелването на невероятната книга на Мойра Янг - Кърваво червен път.
Едно от условията в конкурса е да имате най-малко 30 мнение, за да се включите в него. Друго, което призоваваме участниците е да пуснат линк към конкурса във Facebook или Twitter, с разпространяването му.
За да участвате вие трябва да отговорите на следния въпрос:
"Коя дистопична книга/поредица бихте искали да се издаде в България?"
Моля, отговаряйте в темата.
Крайният срок за участие в конкурса е 20 август на обяд, а победителят ще бъде обявен вечерта. Той ще бъде избран чрез томбола.
Данните, които трябва да ни предостави победителя са:
Три имена: Ник във форума: Години: Точен адрес: Пощенски код: Телефон за връзка:
Успех на всички!!!!
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Съб Авг 25, 2012 4:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Пон Авг 06, 2012 5:09 pm#2 | |
| Май аз ще съм първа. Изпратих си данните и се надявам всичко да е наред, Лили. Пожелавам успех и на другите, които ще се включат. Книгата, която желая да издадат е The Forest of Hands and Teeth by Carrie Ryan.
Последната промяна е направена от Bubole4eKle4e на Вто Авг 07, 2012 5:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Вто Авг 07, 2012 8:42 am#3 | |
| Аз явно ще съм втора. Бих искала да издадат Neuromancer на William Gibson. Изпратих и данните си. Успех на останалите участници!
|
|
| |
vamp_girl33
Брой мнения : 57 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Вто Авг 07, 2012 10:06 am#4 | |
| Бих искала в България да се издаде The Dracula Book of Great Vampire Stories на Leslie Shepard. Успех на всички!!! |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Сря Авг 08, 2012 7:19 pm#5 | |
| "Коя дистопична книга/поредица бихте искали да се издаде в България?"Бих искала да се издаде в България Enclave (Book 1 of Razorland series ) by Ann Aguirre. Споделих конкурса във Facebook. Успех на всички! |
|
| |
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | |
| |
Джулиана Дейл Агнол
Брой мнения : 283 Зодия : Овен Местожителство : Sofia , Bulgaria Герой Име: Джулиана Дейл Агнол Раса: Вампир | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Нед Авг 12, 2012 8:10 am#7 | |
| Ами и аз ще опитам в конкурса. Много бих искала да се издаде книгата Glitch (Glitch #1) на Heather Anastasiu. Успех на останалите участници. |
|
| |
born of darkness
Брой мнения : 90 | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Пон Авг 13, 2012 8:59 am#8 | |
| "Коя дистопична книга/поредица бихте искали да се издаде в България?"
Страшно много дистопични поредици искам да бъдат издадени на български , но ще изброя само няколко : -"Eve"-Anna Carey - "Insignia" - S.J. Kincaid - "The Last Year" - Trisha Leigh - "Eden's Root Trilogy" - Rachel Fisher -The Last Bastion of the Living: A Futuristic Zombie Novel - Rhiannon Frater |
|
| |
black_kitten
Брой мнения : 32 | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Пет Авг 17, 2012 12:38 pm#9 | |
| И аз да се включа. Enclave - Ann Aguirre е книгата, която бих искала да видя издадена в България /виждам, че не само и аз/. Успех на всички ;) ! |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Нед Авг 19, 2012 12:08 pm#10 | |
| Не съм много в течение на дистопичните книги/поредици, но преди време ми бяха предложили "Eve"-Anna Carey. Така че... казвам нея. |
|
| |
lenchetoo0
Брой мнения : 44 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Нед Авг 19, 2012 5:06 pm#11 | |
| И аз много бих искала "Eve" на Anna Carey да бъде издадена в България, защото е една уникална поредица. |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Нед Авг 19, 2012 5:09 pm#12 | |
| Тъй като няма да ме има за няколко дни, конкурса се удължава до 25. Успех. |
|
| |
e.stoikova
Брой мнения : 50 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Пон Авг 20, 2012 7:09 am#13 | |
| "Коя дистопична книга/поредица бихте искали да се издаде в България?" Enclave by Ann Aguirre |
|
| |
icy_freshness
Брой мнения : 67 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Пон Авг 20, 2012 8:40 pm#14 | |
| Има толкова много дистопични книги, които харесвам, и се радвам, че доста често започнаха да се издават и в България. Бих искал да видя и Wither (The Chemical Garden #1) на Lauren DeStefano на българския пазар. |
|
| |
grum4o
Брой мнения : 66 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Чет Авг 23, 2012 11:44 am#15 | |
| Незнам дали срока за този конкурс не е вече свършил, но все пак искам да се включа и аз. Бих искала да издадат DARKNESS BEFORE DAWN на J.A. London. Поредицата дефакто трябва да е на Рейчъл Хоторн. |
|
| |
vils
Брой мнения : 111 Зодия : Козирог Местожителство : Карнобат/Бургас | Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг Пет Авг 24, 2012 4:23 pm#16 | |
| Книгата е страхотна, няма да съжалявате! Успех на всички участници! |
|
| |
| Заглавие: Re: Спечелете "Кърваво червен път" на Мойра Янг #17 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите