Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Студентски хроники Сря Авг 08, 2012 10:18 am#1 | |
| И така, сега е сезонът на приемането в университетите. Някои от нас вече станаха студенти, други пък вече са стари кучета в тази област. Споделете с нас как премина кандидатстването, какво ви приеха.Разкажете ни някой спомен от студентските години или съвет към по-младите колеги.
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пон Авг 27, 2012 1:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
vils
Брой мнения : 111 Зодия : Козирог Местожителство : Карнобат/Бургас | Заглавие: Re: Студентски хроники Нед Авг 12, 2012 4:05 pm#2 | |
| Хах, страхотна темичка! Ами аз се дипломирах на 20.07.2012 във ВХТИ - Бургас и трябва да ви кажа, че ми е адски мъчно за всичко - за колегите, за атмосферата, дори и това да съм ангажирана по цял ден с лекции и упражнения Макар и специалността и цялото следване да си бяха пълен кошмар - завърших Химично инженерство без нито една поправка това може би беше най-хубавия период в живота ми. Срещаш различни хора, създаваш нови и неповторими приятелства... Е, вярно че се иска кораво учене и все ще се намери кой да се заяде и да не даде изпита, но повярвайте ми - аз не искам никога да свършва... |
|
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Студентски хроники Сря Авг 22, 2012 7:40 pm#3 | |
| Приеха ме още по първо желание! Ще уча археология в Софийския университет!!! Най-голямото ми желание се сбъдна! |
|
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Студентски хроники Нед Авг 26, 2012 11:03 am#4 | |
| Аз съм последна година студентка. Честно да ви кажа нямам търпение да завърша! В групата сме 10 човека и едва ли не сме на 10 групички. То бива завист, лицемерие и т.н., ама... прекаляват. Дано вие сполучите на колектив! |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Студентски хроники Нед Авг 26, 2012 11:08 am#5 | |
| И аз да се включа. Приеха ме специалност, която никога не съм мислела, че ще уча, но пък ми допадна, като разучих малко за нея. Сега чакам 1 октомври и ще видим как ще бъде тази първа учебна година. |
|
| Заглавие: Re: Студентски хроники #6 | |
| |
|