| Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Пет Авг 10, 2012 3:55 pm#1 | |
| - Spoiler:
Лейди Арабела Блайдън притежава красота и ум, и е уморена от мъжете, които виждат само едното от двете в нея. Когато един ухажор казва на Арабела, че е склонен да пренебрегне ужасните й литературни наклонности на интелектуалка, за сметка на външността и богатството й, тя решава да си вземе почивка от брачния пазар. Но никога не е очаквала, че по време на продължителен престой в провинцията, ще срещне лорд Джон Блекууд – ранен герой от войната, който я вълнува както никой друг мъж досега. Лорд Джон е изживял най-ужасните кошмари на войната… но нищо до този момент не е било така плашещо за измъченото му сърце, както лейди Арабела. Тя е опияняваща, вбесяваща… и го кара да иска да живее отново. Изведнъж той пише лоша поезия и се катери по дърветата в непрогледно тъмната нощ… само за да може да танцува с нея, когато часовникът удари полунощ. И макар да знае, че никога няма да бъде мъжът, когото тя заслужава, той не може да спре да я желае. Но когато жестоката дневна светлина измести магията на нощта, ще може ли тази изтерзана душа да се научи да обича отново?
Издателство "Тиара Букс" и любимият ви форум Teen Obsession ви предоставят невероятната възможност да се включите в надпреварата за спечелването на бестселъра на Джулия Куин - Среднощен танц.
Едно от условията в конкурса е да имате най-малко 30 мнение, за да се включите в него. Друго, което призоваваме участниците е да пуснат линк към конкурса във Facebook или Twitter, с разпространяването му.
За да участвате вие трябва да отговорите на следния въпрос:
"Коя е любимата ви книга на издателство "Тиара Букс"? С какво ви впечатли?"
Моля, отговаряйте в темата.
Крайният срок за участие в конкурса е 30 август на обяд, а победителят ще бъде обявен вечерта. Той ще бъде избран чрез томбола.
Данните, които трябва да ни предостави победителя са:
Три имена: Ник във форума: Години: Точен адрес: Пощенски код: Телефон за връзка:
Успех на всички!!!!
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Чет Авг 30, 2012 7:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Пет Авг 10, 2012 5:35 pm#2 | |
| Чак любима може би нямам, но много харесвам "Влюбен до безумие" на Рейчъл Гибсън. Харесват ми историята, героите, стилът... Приятна е и забавна, перфектна за почивката. Написана е с голяма доза хумор. А и героите са големи шемети. |
|
| |
Iskra16
Брой мнения : 50 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Пет Авг 10, 2012 6:43 pm#3 | |
| На мен любимата ми книга от "Тиара Букс" е "Господар на желанието". Отначало си мислех, че това ще е някаква лигава любовна история. Далеч не е така. Мислех, че главната героиня е наивна, послушна, предана във всяко отношение. Обаче още във първите няколко глави от книгата разбрах, че съм останала с грешно впечатление. Харесва ми нейния твърд характер и огромния инат, който не забравя да показва. Колкото до главния герой - въпреки че е влюбен в нея, в началото той така крие любовта си, толкова е сдържан, на моменти дори груб с нея... днес едва ли има такива хора... Като цяло това ми хареса в любимата ми книга от "Тиара Букс" |
|
| |
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Съб Авг 11, 2012 12:25 am#4 | |
| Любимата ми книга от "Тиара Букс" е "Как да се омъжиш за вампир милионер" от поредицата Рискована любов. Честно, смяла съм се със глас на хумора, който писателката е вложила. Керелин Спаркс развива историята на героите си по много завладяващ и приятен начин. С нетърпение очаквам и следващата книга от поредицата. |
|
| |
e.stoikova
Брой мнения : 50 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Съб Авг 11, 2012 9:06 am#5 | |
| Възраждането на Атлантида Книгата е невероятна, направо пленяваща. Прочетох я на един дъх, айде два. Но няма толкова страхотна книга. Аларик е моя любец, жалко че неговата книга е последна. Но Конлан,принца и неготовото царствено държание е много забавно. А Куйн войнствена жена, която според мен ще се бори за сърцето на Аларик. Отмъщението на краля, който предпочита жените си глупави хихи, а той ще е следващия оплетен в мрежи. |
|
| |
vamp_girl33
Брой мнения : 57 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Съб Авг 11, 2012 1:14 pm#6 | |
| Любимата ми книга е “Как да се омъжиш за вампир милионер” . Първата книга, която съм прочела до сега се чете на един дъх, толкова е динамична и пленяваща. В нея има толкова много емоции - изпепеляваща любовна история, много екшън и високо напрежение - от всичко по много!!! Авторката има изключителен авторски стил и огромен талант. Главните герои са страхотни и изключително красиви. Тази книга е супер яка и я препоръчвам на всички, които не са я прочели!!!
|
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Съб Авг 11, 2012 7:07 pm#7 | |
| Коя е любимата ви книга на издателство "Тиара Букс"? С какво ви впечатли?
- Най-много ми хареса поредицата на Алиса Дей - “Войните на Посейдон”. Първата част е “Възраждането на Атлантида”. Тази книга ме изуми с дръзкия си сюжет, изумителните описания в детайли, неутолимата страст между Райли и Конлан по време на епични и напрегнати битки. Нямам търпение да излезе и втората част от поредицата – “Пробуждането на Атлантида”.
|
|
| |
Джулиана Дейл Агнол
Брой мнения : 283 Зодия : Овен Местожителство : Sofia , Bulgaria Герой Име: Джулиана Дейл Агнол Раса: Вампир | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Съб Авг 11, 2012 9:56 pm#8 | |
| Любимата ми книга от издателство "Тиара Букс" е "Влюбен до безумие" на Рейчъл Гибсън. Рядко някоя книга може да ме впечатли така, че да не я оставям по цял ден, докато не я прочета. Всичко в нея е обмислено, изградено по най-добрия възможен начин. Персонажите, природните пейзажи, всичко е невероятно. Книгата е развлекателна, не те натоварва, а те предразполага да се отпуснеш на креслото с чаша студено безалкохолно и да я прочетеш на един дъх. |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Пон Авг 13, 2012 8:44 am#9 | |
| Любимата ми книга е "Възраждането на Атлантида". Страхотна книга! Цялата история беше перфектна, много приятна и забавна за четене, но не мога да каже, че Конлан ми стана любимец. По-скоро предпочитам Аларик. Хубавото е, и че поредицата много прилича на "Братството." Тази поредица ще е просто уникална! |
|
| |
born of darkness
Брой мнения : 90 | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Пон Авг 13, 2012 4:20 pm#10 | |
| Любимата ми книга на Издателство Тиара Букс е "Господар на желанието". Останах изумена когато разбрах ,че авторката на "Нощни ловци" е написала тази книга.Знаех го предварително ,но в процеса на четене не бих могла да отгатна ако не знаех този факт.Това може би се дължи на по-голямата разкрепостеност на Шерилин във фентъзи книгите.Както и да е.Имаше много комични ситуации още от самото начало ,много страст и привързаността на главните герои ,въпреки че се изгради бързо, остана непоклатима до края и си личеше във всеки техен жест. На второ място сред любимите ми поредици е "Великолепно". Това е защото по принцип имам слабост към исторически любовни романи.Останах очарована от обстоятелствата около срещата на Алекс и Ема.Още по-интересно беше когато се видяха за втори път.Общо взето и тук имаше доста забавни моменти, а Ема беше непокорна лудетина. |
|
| |
Lady Infernaliia
Брой мнения : 53 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Вто Авг 14, 2012 2:14 pm#11 | |
| На мен любимата ми книга на издателството е "Възраждането на Атлантида" от Алиса Дей.Книгата ме заплени още от първите страници.Стилът на Алиса много ми хареса, а сюжетът наистина е способен да ти задържи вниманието.Героите са доста силни и многопластови, а и, въпреки че, много харесах Райли и Конлан, нямам абсолютно никакво търпение да прочета книгата за Джъстис - както винаги ми хареса лошото момче. |
|
| |
liusi
Брой мнения : 85 Зодия : Скорпион Местожителство : Видин | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Вто Авг 14, 2012 8:05 pm#12 | |
| "Коя е любимата ви книга на издателство "Тиара Букс"? С какво ви впечатли?
Имам засега две любими книги и двете поредици - Как да се омъжиш за вампир милионер и Воините на Посейдон. Страхотни книги са. Очаквам с нетърпение следващите. Много ми харесаха героите като цяло, тяхното държане ,особено Райли как говореше с бог Посейдон. |
|
| |
Ellie.
Брой мнения : 953 Зодия : Лъв Местожителство : София | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Вто Авг 14, 2012 8:08 pm#13 | |
| Тиара Букс още в началото се очертават като любима издателство. Имах удоволствието да прочета всички издадени до момента книги и съм влюбена във всяка една от тях. По-голямо впечатление ми направи може би "Господар на желанието". Отдавна не бях срещала книги, която да съчетава така перфектно невероятен хумор, любовна история и фентъзи. Главните герои са представени по уникален начин и всъщност цялата история около запознанството на Шана и Роман е толкова абсурдна и откачена, че няма как да не се влюбиш. За момента поредицата се състои от 12 книги и всички имат такива уникални заглавия, които нямам търпение да видя преведени на роден език, но за момента ще се задоволя и с излизането на "Вампирите и градът" |
|
| |
stasungera
Брой мнения : 87 Зодия : Риби Местожителство : Испания | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Чет Авг 16, 2012 9:19 am#14 | |
| Задавате ми много труден въпрос и не е честно! Харесвам всички книги на издателството, но май любимата ми е "Великолепно" на Джулия Куин. Защо ли? Книгата е лека, интересна, забавна. Вярно е, че няма кой знае каква велика завръзка в стил Аманда Куик, но пък стила на автората е страшно увлекателен и те кара да четеш запленено. Героите й са остроумни, някои лекомислени, забавни и определено си знаят мястото и как да поставят някого на неговото. Забавна, грабваща книжка! |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Нед Авг 19, 2012 11:53 am#15 | |
| Притежавам две книги на Тиара Букс. Едната е „Как да се омъжиш за вампир милионер“ и „Господар на желанието“. За съжаление съм леко заета в последно време и все още не съм прочела „Господар на желанието“. Но тъй като съм прочела „Как да се омъжиш за вампир милионер“ мога да заявя пред цял свят, че това е моята любима книга/поредица. Изпълнена е с толкова много жар и непредсказуеми моменти, че ми е трудно да ги изброя. |
|
| |
green_girl_
Брой мнения : 81 Зодия : Скорпион Местожителство : София | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Пон Авг 20, 2012 4:15 pm#16 | |
О, имам любима книга на едно от най - яките издателства в България - и това е "Рискована любов: Как да се омъжиш за вампир милионер". Има много неща около тази книга, които ме впечатлиха. Нека започнем от супер сладкия стил на авторката - все едно мед ти тече като четеш тези изречения /е, понякога можеш да се задавиш с меда - има и адски много смешни моменти, които не мисля да изброявам на първо място/. Следва да преминем и през страхотната концепция за вампирите - нещо ново, нещо старо и все пак нещо неустоимо игриво с фантазиите ти и същевременно ведро като представяне. А накрая и да споменем невероятните персонажи, които са събрани накуп. Имаме си най - сладурския вампир - милионер, най - печената мацка и, разбира се, антуража на нашия вампир! Ох, толкова много съм се смяла с тази книжка, толкова много сърцето ми е тупляло за тези двамата сладури и толкова много ми се иска да видя натам какво ще се случи. Но, разбира се, не ме разбирайте погрешно - аз обожавам поредицата "Блайдън", тя е на второ място по харесване в моя лист. Изключително готина история и ми се иска да си я спечеля толкова много!
ПС - имам всичките книги на издателството затова ми е трудно все пак коя е любимата ми поредица и често се менят. Днес съм на вълна "Рискована любов", защото започнах да я препрочитам. Всъщност харесвам абсолютно всички издадени поредици. Имат стил и нюх тези хора.
|
|
| |
grum4o
Брой мнения : 66 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Вто Авг 21, 2012 5:03 pm#17 | |
| Любимата ми книга на "ТБ" е "Как да се омъжиш за вампир милионер". Съдейки по името преди да си я купя си мислех, че това е някаква книга боза. Оказа се, че страшно съм грешала. Книгата беше страшно увлекателна. Смях се като побърката та чак котката ме гледаше странно. |
|
| |
vishous_
Брой мнения : 290 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Сря Авг 22, 2012 1:51 pm#18 | |
Все още нямам любима,но има една която ми хареса. "Възраждането на Атлантида" от Алиса Дей.Прочетох книгата,но мнението ми е малко противоречиво. Романа ми хареса особено в първата половина, но в един момент романтиката се изтласка някъде встрани и битките ми дойдоха в повечко. Въпреки това се надявам да преведат и останалите книги от поредицата!Това,което най много ми хареса е,че книгата е малък формат,а корицата е страхотна. |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Чет Авг 23, 2012 9:34 pm#19 | |
| Коя е любимата ви книга на издателство "Тиара Букс"? С какво ви впечатли? - Любимата ми книга от издателство "Тиара Букс" е „Господар на желанието” на Кинли Макгрегър. Още докато четях резюмето бях погълната от силните емоции, които се описват. Усещах, че книгата ще е за силата на привличането, борбата за отстояване на целите, необуздания дух на главните персонажи, истината че и най-големия ти враг може да стане твоят любим, вярата в любовта и нейната победа. Представях си и очаквах силен, властен и привлекателен мъж, с добро телосложение и сексапилен поглед. Мъж, който знае какво иска от една жена и как да си го получи. Мъж, който харесва и цени жената като личност и може да й достави силно удоволствие. Мъж, за който много женски сърца копнеят. Жената си я представях крехка, нежна и много красива, със силно присъствие и борбен дух, готова да отстоява идеите си и да се бори за любовта си. Жена, която е готова да отдаде сърцето си на правилния мъж, на този който всъщност вече го притежава. И когато вече притежавах книгата и я четях, всичко беше още по-красиво и описателно, представите ми бяха оправдани, че и в повече. Беше ми много приятно да се потопя в света на лейди Емили и граф Дрейвън дьо Монтагю.
Споделих конкурса във Фейсбук. https://www.facebook.com/profile.php?id=100003901356238&ref=tn_tnmn Успех на всички! |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Съб Авг 25, 2012 3:06 pm#20 | |
| Любимата ми книга от издателство "Тиара Букс" е Възраждането на Атлантида. Алиса Дей е саздъла един необикновен свят наситен със страхотни герои и много действие. Всички войни ми допадат и ще ми е интересно да прочета историята на всеки един от тях. Хареса ми също така, че главната героиня е силна и борбена жена, не се страхува въпреки всичко преживяно, надявам се и другите героине да бъдат такива. С нетърпение очаквам продължението! |
|
| |
born of darkness
Брой мнения : 90 | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Съб Авг 25, 2012 7:46 pm#21 | |
| Отказвам се от участие , спечелих книгата от друго място |
|
| |
Thэ Dark Girl
Брой мнения : 68 Зодия : Близнаци Местожителство : В сенките | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Нед Авг 26, 2012 4:53 pm#22 | |
| Любимата ми книга от Издателство "Тиара Букс" е "Влюбен до безумие. Книжката си има всичко - хумор, любов, драма... Обожавам я! |
|
| |
Mandy Lane
Брой мнения : 80 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Нед Авг 26, 2012 8:08 pm#23 | |
| Любимата ми книга от това издателство е "Влюбен до безумие" на Рейчъл Гибсън.Обожавам съвременните романи с предистория.Историята разказва за една забранена любов,която нито времето и разстояние може да превъзмогне.Но всяка птичка винаги се връща в гнездото си ,и Лейни не прави изключение.Книжката е много приятна за четене,изпълнена с комедийни сцени и романтика.Героите са интересни, а диалозите хапливи.Захванеш ли я,не я оставяш докато не я прочетеш. |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Пон Авг 27, 2012 4:30 am#24 | |
| аз ще се откажа от конкурса, тъй като спечелих книжката от друго място! Пожелавам късмет на останалите участници! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин Чет Авг 30, 2012 9:06 am#25 | |
| Темата се заключва. Победителят ще бъде обявен вечерта. |
|
| |
| Заглавие: Re: Спечелете "Среднощен танц" на Джулия Куин #26 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите