Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: I <3 Жизел Бюндхен Съб Авг 18, 2012 6:10 pm#1 | |
| Жизел Каролине Бюндхен е бразилски супермодел от немски произход, която е смятана за най-известния и скъпоплатен модел в света. Нейната кариера започва през 90-те години на миналия век. Започва с появяване по билбордове, списания и телевизионни предавания. В момента тя е лице на над 20 модни марки от различни страни като САЩ, Русия, Бразилия, Италия, Франция, Мексико, Испания, Турция, Южна Корея, Германия и Швейцария. Жизел е спечелила над 30 млн. долара в периода от юни 2005 г. до юни 2006 г. Също така тя има и рекорд в книгата на Гинес в категорията ,,най-богат супермодел на света" с нейните 150 млн. долара. Жизел е родена в южния бразилски град Трес де Майо в Хоризонтина, провинция Рио Гранде до Сул. Родителите ѝ са Валдир и Ваня Бюндхен, и двамата германци по произход (прапрародителите на Жизел са имигрирали в Бразилия от Германия). Тя има пет сестри - Ракел, Грациела, Габриела, Рафаела и близначката ѝ Патриция. Първоначално започва да тренира балет и обмисля да играе в бразилския отбор „Согипа“. В училище е била доста по-слабичка от съучениците си. Най-интересната история за нея е откриването ѝ за професионалната мода. Бразилски моден агент я забелязва, когато е на 14 години и яде БигМак в Макдоналдс. Участва и във филмът " Такси в Ню Йорк ".
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Пет Сеп 06, 2013 10:24 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Darkness.Winter
Брой мнения : 86 Зодия : Риби | Заглавие: Re: I <3 Жизел Бюндхен Нед Сеп 02, 2012 4:53 pm#2 | |
| Ами,да минем на въпроса! -Ще се ожениш ли за мен? Много ми харесва,тя е една от любимите ми манекенки.Има нещо в това нейно лице...страхотна е! |
|
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: I <3 Жизел Бюндхен Сря Сеп 05, 2012 9:19 am#3 | |
| |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: I <3 Жизел Бюндхен Съб Окт 13, 2012 6:32 pm#4 | |
| Наистина има много красиво лице - очарователна е! |
|
| Заглавие: Re: I <3 Жизел Бюндхен #5 | |
| |
|