PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Клуб Andrew Garfield / Андрю Гарфийлд Нед Сеп 02, 2012 4:07 pm#1 | |
| Андрю Гарфилд е американско-британски актьор, роден на 20 Август, 1983 година в Лос Анджелис, Калифорния., творил в сферите на киното, театъра, телевизията и радиото. Своят дебют в киното той прави с филмите „Офицери и пешки“ и „Boy A”. През 2009 го гледахме в „Сделката на Доктор Парнасъс“, партнирайки си с покойния Хийт Леджър, а през 2010 г. взима участие в хитовата драма „Социалната мрежа“ на Дейвид Финчър. Андрю е избран да се превъплъти в ролята на Човека-паяк в прераждането на поредицата за Питър Паркър, режисирана от Марк Уеб. През декември 2009, Андрю Гарфилд прави своя дебют в модните среди за списание „Vogue“, във фотографско преразказване на „Хензел и Гретел“, партнирайки си с Лили Коул. Наскоро, през Август, Андрю се изяви като асистен на Тери Гилиъм за подготовка на шоу от Медисън Скуеър Гардън, а през септември се появява във видео наградите на MTV за 2010. Филмография : - Spoiler:
Невероятният Спайдър-мен 2 (2014) Задни пътища (2012) Невероятният Спайдър-мен (2012) Социалната мрежа (2010) Никога не ме оставай (2010) Сделката на доктор Парнасъс (2009) Другата Болейн (2008) Boy A (2007) Офицери и пешки (2007)
|
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Клуб Andrew Garfield / Андрю Гарфийлд Нед Сеп 02, 2012 5:06 pm#2 | |
| Ммм, голям симпатяга. Гледах го в "Социалната мрежа", гледала съм и "Другата Болейн", но не си го спомням там. Чакам да го видя в Спайдърмен, надявам се да се справи добре. |
|
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Клуб Andrew Garfield / Андрю Гарфийлд Сря Окт 31, 2012 1:56 am#3 | |
| Не ми е направил впечатление в "Социалната мрежа", не го помня дори. |
|
| Заглавие: Re: Клуб Andrew Garfield / Андрю Гарфийлд #4 | |
| |
|