PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Orphan/Сирак (2009) Вто Сеп 04, 2012 5:45 pm#1 | |
|
- Режисьор : Джаумет Колет-Сера
- В ролите : Вера Фармига, Джими Бенет, Карел Роден, Питър Сарсгард, Изабел Фурмън и др.
- Държава : САЩ, Канада, Германия, Франция
- Година : 2009
- Времетраене : 122 минути
- Жанр : Трилър, Мистерия
- Резюме : Младо семейство губи своето дете след инцидент. Това бавно, но сигурно започва да руши техния брак и крехката психика на майката Кейт! Връхлитат я кошмари и проблеми от миналото! Логичното следствие от което е решението със съпругът и Джон да си осиновят дете. Отиват в сиропиталището и намират загадъчно момиченце на име Естер, в което Кейт моментално се влюбва, но в момента в който тя прекрачва прага на НОВИЯ си дом, започва поредица от странни случки, които карат майката да се замисли дали няма нещо сбъркано в това момиченце?! Тя започва да се рови в миналото на момичето, но докато извади наяве нужното, се оказва че за всички е вече твърде късно, защото Естер се оказва всичко друго но не и ангелът за който се представя!
- IMDB : Линк към IMDB
Download
|
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Orphan/Сирак (2009) Съб Окт 20, 2012 11:10 pm#2 | |
| Пфу, колко добри отзиви съм чувала за този филм, но никога не бих го гледала сама. |
|
Darkness.Winter
Брой мнения : 86 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Orphan/Сирак (2009) Чет Окт 25, 2012 4:12 pm#3 | |
| Страхотен филм,това е първият филм който си изтеглих,когато се сдобих с нет .Главната героиня адски много ме кефи и особено рисунките в стаята...да не спойлвам,хубав филм е,гледайте го и гарантирам,че не е страшен. |
|
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Orphan/Сирак (2009) Пет Окт 26, 2012 12:30 am#4 | |
| Вчера си го изтеглих, но малко ме е страх да го гледам все още. Изабел Фурмън игра роля и на трибут в "Игрите на глада". Зловещо е това момиче, само като й гледам опашките и ме присвива. |
|
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Orphan/Сирак (2009) Пет Окт 26, 2012 6:35 pm#5 | |
| О, да, наистина си е много страшничка и аз никога не бих се навила да го гледам сама. |
|
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Orphan/Сирак (2009) Съб Окт 27, 2012 12:02 am#6 | |
| Преди малко го изгледах, събрах сили и смелост . Не е никак лош филма, замисъла му е хубав. Не е много страшен, има дори 1-2 момента, в които е забавен. Няма нищо страшно и сам човек да го гледа, дори и вечер. |
|
| Заглавие: Re: Orphan/Сирак (2009) #7 | |
| |
|