PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Saw II/Убийствен пъзел 2 (2005) Съб Сеп 22, 2012 11:52 am#1 | |
|
- Режисьор : Дарън Лин Баузмън
- В ролите : Дони Уолбърг, Шоуни Смит, Тобин Бел, Еманюел Войе и др.
- Държава : САЩ
- Година : 2005
- Времетраене : 93 минути
- Жанр : Ужаси, Трилър, Мистерия
- Резюме : “Пъзела” се завърна! Брилянтният, но извратен мозък, който всяваше хаос сред жертвите си в миналогодишния хит “Убийствен пъзел”, е тук отново, за още един кръг от ужасяващи игри на живот и смърт.Когато е открит още един труп, носещ всички белези на престъпленията на “Пъзела”, детектив Ерик Матюс (Дони Уолбърг) започва разследване и проследява “Пъзела”, почти без никакви проблеми. Но неговото залавяне е просто част от новият му смразяващ план. 8 нови жертви, които не подозират за скритата връзка помежду им, са затворени в къща, където са подложени на действието на смъртоносна отрова.8 мистериозно свързани непознати, които вече се борят за живота си и трябва да намерят противоотровата достатъчно бързо. Време Ерик Матюс също да се включи в
играта...
- IMDB : Линк към IMDB
Download
|
|
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Saw II/Убийствен пъзел 2 (2005) Нед Окт 21, 2012 9:31 pm#2 | |
| Може да прозвучи малко странно, но това е любимата ми част от "Убийствен пъзел". Не съм сигурна защо, но ми допада най-много. Любим капан- Къщата. |
|