| Prometheus / Прометей (2012) | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Prometheus / Прометей (2012) Съб Сеп 22, 2012 12:24 pm#1 | |
| Премиера в България: 01.06.2012 Световна премиера: 30.05.2012 Жанр: Екшън, Драма, Ужаси, Фантастика САЩ / 2012 / 123 минути Сценарист: Деймън Линделоф, Джон Спейтс Режисьор: Ридли Скот В ролите: Нуми Рапас, Майкъл Фасбендер, Лоугън Маршал-Грийн, Чарлийз Терон, Идрис Елба, Шон Харис, Гай Пиърс, Патрик Уилсън Оператор: Дариуш Волски Продуцент: Ридли Скот, Тони Скот, Никълъс Корда Резюме:Ридли Скот, режисьорът на „Пришълецът” и “Блейд Рънър,” се връща отново към жанра, за който той има голям принос в неговото определяне. С филма ПРОМЕТЕЙ той създава разтърсваща митологична история, в която екип от изследователи разкрива ключа за произхода на човека на Земята, което ги повежда през едно вълнуващо пътешествие към най-мрачните места във вселената. Там те трябва да се впуснат в страшна битка, за да спасят бъдещето на човешката раса. |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Prometheus / Прометей (2012) Пон Сеп 24, 2012 11:44 am#2 | |
| Изобщо не ми хареса. Първият час ставаше за гледане, но след това не можах да издържа. |
|
| |
The author of this message was banned from the forum - See the message |
Vittoria
Брой мнения : 112 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Prometheus / Прометей (2012) Пон Сеп 24, 2012 5:55 pm#3 | |
| Много глупав филм. Другите филми на Ридли Скот са къде къде по - хубави. |
|
| |
Darkness.Winter
Брой мнения : 86 Зодия : Риби | Заглавие: Re: Prometheus / Прометей (2012) Вто Сеп 25, 2012 7:11 pm#4 | |
| Гледах го с баща ми,понеже изглеждаше филм който би харесал и на двама ни...изобщо не беше така.Абсолютно нищо не разбрах от цялата история.Освен уникалния момент когато онази си разпори корема и отвътре излезе онзи октопод и аз само го виждам и се сещам за,, Мъже в черно" първата част където Уил Смит казва:Честито, октоподче е ! |
|
| |
6astlivkata
Брой мнения : 41 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Prometheus / Прометей (2012) Пет Окт 19, 2012 4:00 pm#5 | |
| Нищо интересно, не си заслужава... |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Prometheus / Прометей (2012) Пон Юни 24, 2013 7:14 pm#6 | |
| Много, много, ужасно много е зле. :[ |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Prometheus / Прометей (2012) Пон Юни 24, 2013 7:22 pm#7 | |
| Ем аз лично все се каня да го гледам, но така и не мога да се навия. Все лоши отзиви съм чувал за него, не, че заради това не го гледам де, но сигурно е повлияло до някаква степен |
|
| |
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Prometheus / Прометей (2012) Пон Юни 24, 2013 7:26 pm#8 | |
| Еми по-добре недей. Аз бях бясна, след като го гледах и още ми държи, смятай значи колко е зле. Просто толкова много идиотски моменти, сюжетни дупки, излишни герои и прочее има, че няма накъде. Реално може да не е толкова зле (не бе, зле си е), ама мен адски ме разочарова тогава. Доколкото знам в оригиналния сценарии някои безумия си намират решенията или просто липсват; защо са оставили тази версия, не знам. |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | |
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Prometheus / Прометей (2012) Вто Юни 25, 2013 5:53 am#10 | |
| Сериозно ли ще правят втори филм?!!?! Явно само те ще си го гледат |
|
| |
bubzz
Брой мнения : 100 Зодия : Везни | |
| |
| Заглавие: Re: Prometheus / Прометей (2012) #12 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |