| Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Сря Сеп 26, 2012 7:34 pm#1 | |
| С малко закъснение дойде време да обявим победителят от конкурса, предоставен ни от издателство Кръгозор, за книгата "Ледената кралица". Благодаря на всички, които се включиха. И така...победителят е:- Spoiler:
veroncheto Честито и да си четеш книжката със здраве!!! Ще те помоля да ми изпратиш личните си данни на ЛС.
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Сря Окт 03, 2012 5:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
absinthe
Брой мнения : 36 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Сря Сеп 26, 2012 7:39 pm#2 | |
| Честито на победителката!С кеф да си я четеш и да споделиш мнение! |
|
| |
vils
Брой мнения : 111 Зодия : Козирог Местожителство : Карнобат/Бургас | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Сря Сеп 26, 2012 8:14 pm#3 | |
| Честито и да споделиш мнение |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Сря Сеп 26, 2012 8:19 pm#4 | |
| Честито veroncheto и приятно четене! |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Чет Сеп 27, 2012 2:57 am#5 | |
| veroncheto, честито и от мен! Да си я четеш с кеф и силно се надявам да ти хареса! |
|
| |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Чет Сеп 27, 2012 5:48 am#6 | |
| Благодаря ви! Току що изпратих данните си, надявам се всичко да е наред. Много съм щастлива! Денят ми започна прекрасно! Успех на всички в останалите конкурси! И благодаря за невероятната възможност, сигурна съм, че книгата е страхотна! |
|
| |
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Чет Сеп 27, 2012 11:22 am#7 | |
| Честитоо! |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Чет Сеп 27, 2012 2:03 pm#8 | |
| Браво! |
|
| |
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Чет Сеп 27, 2012 2:18 pm#9 | |
| Честито и да споделиш мнението си за книгата |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | |
| |
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Пет Сеп 28, 2012 8:37 am#11 | |
| Честито и приятно четене. |
|
| |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Пет Сеп 28, 2012 8:40 am#12 | |
| Благодаря! |
|
| |
stasungera
Брой мнения : 87 Зодия : Риби Местожителство : Испания | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Пет Сеп 28, 2012 11:02 am#13 | |
| Честито на победителката! С удоволствие да си четеш книгата. ;) |
|
| |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Съб Сеп 29, 2012 12:35 pm#14 | |
| Мерси! |
|
| |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Сря Окт 03, 2012 5:30 pm#15 | |
| Здравейте, днес си получих книгата и съвсем скоро ще започна да я чета. Разлистих и да си призная прочетеното ме грабна. Книгата е страхотна! Благодаря ви! |
|
| |
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман Сря Окт 03, 2012 5:34 pm#16 | |
| Много се радвам, честито отново и да си я четеш с кеф. Темата се заключва |
|
| |
| Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Ледената кралица" на Алис Хофман #17 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|
|
|