Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв Пет Сеп 28, 2012 5:33 pm#1 | |
| Време е да обявим победителят от конкурса за книгата "Колекцията" на Пол Клийв. Благодаря на всички, които се включиха. И така победителят е....- Spoiler:
vils
Честито на победителката, да си четеше книгата със здраве!!!
П.П: Ще те помоля да ми изпратиш данните си на ЛС.
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Чет Окт 11, 2012 8:07 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв Пет Сеп 28, 2012 5:39 pm#2 | |
| Честито vils! Приятно четене |
|
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв Пет Сеп 28, 2012 6:05 pm#3 | |
| Браво и да си четеш книжката с кеф! |
|
absinthe
Брой мнения : 36 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв Пет Сеп 28, 2012 6:14 pm#4 | |
| Честито и приятно четене ^___^ |
|
vamp_girl33
Брой мнения : 57 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв Съб Сеп 29, 2012 8:37 am#5 | |
| Честито и от мен. |
|
stasungera
Брой мнения : 87 Зодия : Риби Местожителство : Испания | |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв Съб Сеп 29, 2012 12:29 pm#7 | |
| Честито и от мен! Приятно четене! |
|
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв Съб Сеп 29, 2012 6:55 pm#8 | |
| |
|
vils
Брой мнения : 111 Зодия : Козирог Местожителство : Карнобат/Бургас | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв Пон Окт 01, 2012 10:57 am#9 | |
| Страшно много благодаря! Супер много се зарадвах, но бях извън града и нямах възможност да проверя форума, за което страшно много се извинявам Благодаря ви от сърце! Страхотни сте! |
|
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв Пон Окт 01, 2012 7:15 pm#10 | |
| |
|
| Заглавие: Re: Победителят от конкурса "Колекцията" на Пол Клийв #11 | |
| |
|