| На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Вто Яну 25, 2011 3:53 pm#1 | |
| На кой от героите се оприличавате? По какво си приличате?
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Съб Авг 27, 2011 8:18 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
Carolin
Брой мнения : 457 Зодия : Риби | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Съб Юни 25, 2011 10:14 am#2 | |
| Ми май Елена...неискам да прозвоча самодоволно, но хем съм нежна, хем като искам нещо знам, как да го постигна |
|
| |
????
| Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Съб Юни 25, 2011 6:51 pm#3 | |
| Катрин не искам да си помислите че съм толково гадна като нея, но като искам нещо правя всичко да го имам. |
|
| |
gold_baby
Брой мнения : 1104 Зодия : Водолей Местожителство : София | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Пет Окт 28, 2011 6:44 pm#4 | |
| По малко и от Катрин и Елена........ |
|
| |
pavleto88
Брой мнения : 42 Зодия : Телец | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Чет Дек 15, 2011 12:12 pm#5 | |
| Може би на Бон, тя е най-сериозна според мен (от книгите) |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Вто Апр 10, 2012 2:12 pm#6 | |
| По малко от Катрин и Елена. Нежна, но когато пожелае нещо се бори с нокти и зъби за да го постигне. |
|
| |
mirka979
Брой мнения : 50 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Пон Юли 02, 2012 7:14 pm#7 | |
| Може би най-много приличам на Бони,а и малко на Елена... |
|
| |
smileme
Брой мнения : 11 Зодия : Везни | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Пон Авг 06, 2012 9:34 pm#8 | |
| Еми може би Катрин, но не съм чак толкова лоша! |
|
| |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Нед Авг 26, 2012 11:35 am#9 | |
| Доста Елена, малко Бони и Каралайн. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Пон Сеп 03, 2012 6:01 pm#10 | |
| На Елена (може би ,защото се казвам Елена,но все пак ) |
|
| |
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Пон Сеп 03, 2012 9:12 pm#11 | |
| нещо средно между Бони и Мередит |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Пон Окт 15, 2012 6:40 am#12 | |
| На Мередит - борбена натура като мен.
|
|
| |
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Сря Окт 17, 2012 6:39 am#13 | |
| Нещо средно между Катрин и Елена. :Д |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Чет Окт 18, 2012 9:35 pm#14 | |
| |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ Пет Авг 02, 2013 12:14 pm#15 | |
| |
|
| |
| Заглавие: Re: На кой от героите се оприличавате? /Дневниците на вампира/ #16 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|
|
|