Автор | Съобщение |
---|
Christina.
Брой мнения : 559 Зодия : Риби Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пон Юни 25, 2012 9:08 am#26 | |
| |
|
| |
arwen_93
Брой мнения : 2363 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Вто Юни 26, 2012 1:52 pm#27 | |
| |
|
| |
Ale5xxx
Брой мнения : 63 Зодия : Водолей Местожителство : Варна, България | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Нед Юли 01, 2012 2:20 pm#28 | |
| Предимно слушам рок и метъл, но ми допадат и други стилове в музиката.... |
|
| |
mirka979
Брой мнения : 50 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пон Юли 02, 2012 5:59 pm#29 | |
| Това зависи от настроението ми,но главно поп,рок,блус.. |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пон Окт 15, 2012 9:31 pm#30 | |
| Разнообразна, всичко което ми допадне като мелодия и думи го слушам. Нямам конкретен стил на музика. |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Чет Окт 18, 2012 9:55 pm#31 | |
| Метъл, алтернативен рок, транс, хаус, поп. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пон Яну 28, 2013 11:17 am#32 | |
| Аз лично слушам всичко,което ми допада !!! |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пон Апр 01, 2013 9:38 pm#33 | |
| Моите предпочитания са хаус (електро, транс, техно и т.н.). Харесвам и рок, по-лек, предимно алтернативен рок, гръндж, ню метъл (много харесвам Linkin Park) и алтернативен метъл (любими са ми Rammstein и Кorn). |
|
| |
rosenrot
Брой мнения : 36 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Съб Апр 20, 2013 3:45 pm#34 | |
| |
|
| |
SoulHunter
Брой мнения : 47 Зодия : Телец Местожителство : Guitarland :P | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Съб Апр 20, 2013 4:03 pm#35 | |
| Метъл, рок и алтърнатив предимно.....напоследък доста често дъбстеп. Поп също (това, което въртят редовно по радио Фреш и Витоша). Българската поп музика от преди няколко години, че сега нещо май само Графа ми допада, но пък имаме добри рок групи (старите естествено всички ги знаем, но от новите има някой много добри, наскоро попаднах на група Tornado https://www.youtube.com/watch?v=Ci-43uKCk4I ) |
|
| |
larka
Брой мнения : 12 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Съб Апр 27, 2013 5:32 pm#36 | |
| най-много слушам инди рок и инди поп. сега по-рядко слушам алтърнатив. принципно не се ограничавам и бих слушала песен от какъвто и да е жанр, стига да ми харесва. |
|
| |
Riddle
Брой мнения : 91 Зодия : Стрелец Местожителство : Пловдив | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Вто Юни 11, 2013 10:15 am#37 | |
| deathrock, gothic rock, darkwave, j rock, visual kei, chill out/lounge, ethereal wave, neoclassical, world/folk, meditation music/aum chant, industrial/cyber goth/dark electro, symphonic metal, chinese traditional music, celtic etc. |
|
| |
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Вто Юни 11, 2013 12:00 pm#38 | |
| Слушам всичко което ми допада. |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Вто Юни 11, 2013 5:27 pm#39 | |
| слушам хубава музика, разбира се без чалга |
|
| |
Chocolate
Брой мнения : 517 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Вто Юни 11, 2013 7:47 pm#40 | |
| вече и аз не знам какво слушам xD по принцип наблягам на инди рок, инди поп, бритпоп, експериментъл, малко електроник и когато съм в настроение - пънк <3
обаче от няколко месеца съм зациклила яко, като стане дума за слушане на музика, и затова слушам marina & the diamonds в 70% от времето ;D |
|
| |
odd soul
Брой мнения : 3 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Съб Дек 07, 2013 1:05 pm#41 | |
| гледам да не се ограничавам, но най-често слушам инди рок/инди поп/алтърнатив/експериментъл/електроник и неща от тази разновидност, че дори и инди фолк понякога. ;д слушала съм неща и като сърф поп ;D но като цяло гледам да не се ограничавам. |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пет Дек 27, 2013 3:31 pm#42 | |
| само хубава музика-транс, техно, електро, хип-хоп, малко джас |
|
| |
Evitta
Брой мнения : 202 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Пет Юли 11, 2014 1:23 pm#43 | |
| Нямам твърдо установен стил на музика който да слушам.Стига да ми хареса даденото парче влиза в плейлистата ми и толкова!! |
|
| |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Каква музика слушате? Сря Окт 08, 2014 9:01 pm#44 | |
| напоследък слушам яко транс |
|
| |
| Заглавие: Re: Каква музика слушате? #45 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите