| Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Чет Ное 01, 2012 5:32 pm#1 | |
| Дойде време да обявим победителят от конкурса, предоставен ни от Десислава Димитрова (JoInT{}MaNia4ka). Благодарим на всички, които участваха, а победителят е:- Spoiler:
elizabetta_90 Честито и да си четеш книжката с кеф.
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Съб Ное 03, 2012 5:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Чет Ное 01, 2012 6:17 pm#2 | |
| Честито и приятно четене |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Чет Ное 01, 2012 6:18 pm#3 | |
| Честито и приятно четене |
|
| |
zori_sz
Брой мнения : 191 Зодия : Риби Местожителство : Стара Загора | Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Чет Ное 01, 2012 6:29 pm#4 | |
| Честито! |
|
| |
veroncheto
Брой мнения : 157 Зодия : Близнаци Местожителство : Плевен | Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Чет Ное 01, 2012 8:54 pm#5 | |
| Честито и от мен |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Чет Ное 01, 2012 10:33 pm#6 | |
| |
|
| |
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Пет Ное 02, 2012 5:46 am#7 | |
| Честито и от мен. Много ми хареса това, което прочетох. Има хлюб в тебе девойче, а си само на 15 години, което наистина успя да ме впечатли. Днес ще ти изпратя книжката. |
|
| |
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Пет Ное 02, 2012 1:23 pm#8 | |
| Много благодаря !!!! Голям фен съм на "Сексът и градът",а имам рожден ден на 3.11 и книжката ми идва тъкмо на време . Съжалявам,че не видях поста вчера,но имах проблем и сайта не ми се отваряше.И все пак много,много благодаря !!!! |
|
| |
vils
Брой мнения : 111 Зодия : Козирог Местожителство : Карнобат/Бургас | Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Пет Ное 02, 2012 10:02 pm#9 | |
| Честито! |
|
| |
Book Lover
Брой мнения : 53 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел Съб Ное 03, 2012 7:32 am#10 | |
| Честит рожден ден, elizabetta_90! Пожелавам ти много споделена любов и приятни и трепетни емоции! Честито и за книжката! Приятно четене! |
|
| |
| Заглавие: Re: Победителят от конкурс "Сексът и градът" на Кандис Бушнел #11 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|
|
|