|
Автор | Съобщение |
---|
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 10:31 am#176 | |
| (да ти кажа, нямам никаква идея)
Какво не съм учил в училище?
конска муха |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 10:38 am#177 | |
| Как ми се лепват съучениците,когато забележат,че притежавам неустоимото изкушение-дъвки ?
отмъщение |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 11:08 am#178 | |
| Коя дума съм премахнал от речника ми? :Д
приятел |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 11:21 am#179 | |
| ( Премахнал си я от речника ?!!! Колко студенокръвно !!! А аз правя такива големи и дългосрочни,внимателно обмислени и проектирани планове за отмъщение )
Кой може да ти нанесе най-тежкият удар ? враг |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 11:41 am#180 | |
| (Всеки сам избира какво да прави ;), а аз смисъл от отмъщения не виждам)
Какво все още не съм срещал?
слънце |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 12:28 pm#181 | |
| ( Зависи от каква гледна точка го погледнеш. Отмъщението е начин да успокоиш наранената си гордост,потъпканата си чест и премазаните си права и свободи.То също е начин да покажеш на съответната личност,че не приемаш да те считат за нежелана и захвърлена вещ,която те/тя/той могат да подхвърлят на силния вятър,създаден от тяхната нестихваща наглост,бездънен егоизъм и неугасваща арогантност.Но отмъщението е вид решение,което може да те отведе до тяхното ниво на детинщина и нелепост,което от своя страна не е особено задоволително и сладко,както би изглеждало отстрани.Ако погледнем от друг ъгъл обаче, хората,причинили ти тези деяния,могат да сметнат "не отвръщането на удара" като слабост и да те нападат с единствената цел и мисъл,че могат да упражняват някакъв вид "власт" и "надмощие" над теб,което може да доведе до нежелани ефекти като липса на самочувствие, сдържане на задушаваща ярост,която ,ако избухне в неподходящ момент,пред неподходящи очи ,може да доведе до катастрофални проблеми и необратими,нежелани и при други обстоятелства не допускани да се случват реакции и действия... От всичко това,което моя милост така старателно написа,следва ,че човек може да отмъщава,но по начин присъщ само и единствено на неговото вътрешно "Аз" и неговата същност,като се стреми да не падне на нивото на нападателите си... Трябва да напиша книга по въпроса !!! ) Какво обичам да наблюдавам как се отразява и украсява всеки сезон ? отговори |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 12:45 pm#182 | |
| (Хъх, все още не виждам основателна причина да отмъщаваш на някого. Дори с всичко това, което "каза" отгоре, пак го виждам като тъпо и безсмислено. Аз примерно, ако някой по някакъв начин ми навреди или каквото и да било друго, не се устремявам към отмъщение, а просто забравям, че този човек съществува. Много по лесно за мен, и гадно за него е, това да го мисля за мъртъв, от колкото да си губя времето в планове и стратегии как да му го върна. А за каква "власт" и "надмощие" говориш, само ти си знаеш. В смисъл, то стигне ли се до там .... означава, че трябва да промениш нещо в себе си, а не да отидеш и едва ли не да убиеш човекът, който те притиска (или каквото там го провокира).
От какво се нуждае астрономията?
мастило
|
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 1:22 pm#183 | |
| ( Не говорих за това,че трябва "едва ли не да убиеш човекът",отмъщението може да се прояви по много начини.Ето например твоето "а просто забравям, че този човек съществува" или " това да го мисля за мъртъв" е също вид отмъщение,при което ти наказваш човека,като прекъсваш връзката между вас приятелска или не,от това той се чувства по някакъв начин изоставен и наказан особено ако сте близки,обаче за съжаление тази тактика върши работа само за хора,които поне 0,01 % се интересуват по някакъв начин от теб.Не се прави на невинен знам,че си се наслаждавал на изражението,когато случайно сте си засекли очите с "мъртвия" ти приятел/ка,гадже.Ти си отвратителен човек,който се опитва да лъже напълно невинно момиче в мрежата !!! Това е подсъдимо !!! Сега кой го взима навътре,ааа ?!!! Чакай малко,това съм аз XD ...както и да е поне си го признавам ... и това е напредък ПП. Силно започвам да се съмнявам,че си срещал истински враг !!! ) ППП. Защо трябва да променяш нещо в характера си само защото някой идиот не харесва това ,което правиш и начина,по който мислиш...Такива ги има под път и над път...ще се сблъскваш с тях до края на живота си...просто трябва да се харесваме такива каквито сме ! От какво се нуждае химикала,за да работи правилно ? перо |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 1:39 pm#184 | |
| (Може би някой ден ще стигнем до консенсус, но така в мрежата с постоянно извъртане на думи до никъде няма да стигнем :Д)
С какво си пишеш домашните?
спагети |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 2:11 pm#185 | |
| ( Ти да не ме обвиняваш,че преднамерено извъртам думите ти с цел да постигна правота за моето твърдение ?!!! Това е напълно погрешно,на 15 не мога да стана кръвосмучещ адвокат ! И какво е това "Може би някой ден ще стигнем до консенсус, но така в мрежата с постоянно извъртане на думи до никъде няма да стигнем"...това си е напълно защитна реакция на твоето "Аз",защото знаеш,че съм права,но не искаш да си го признаеш,тъй като си си изградил образ за "мило,сладко момченца",а всъщност е напълно обратното... и веднага си стегни цялата мъжественост...добре де,това не прозвуча,както исках...събери останалата си чест и мъжество и напиши един коментар,с който наистина можеш да ме затапиш,защото ТАКА до никъде няма да стигнем ) Какво ми се яде в момента ? лудост |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 3:31 pm#186 | |
| (Хахаха, то за това ли било всичко, да те "затапя" .... интересно ! И какво по дяволите значи, че ти си права, тук няма прав и грешен, а просто изразени възгледи. Това, че ти харесва да отмъщаваш на хората и очевидно ти повдига егото си е твоя работа, при мен това не е начинът. И не казвам, че съм "мило, сладко момченце", както ти ме описваш, налага се понякога да затапиш някого или игнорираш, и все пак съм далеч, далеч от отмъщението. И повярвай ми срещал съм не една личност, която да се опитва да ме потъпква и дори да успява! Но как да ти го кажа, мен това ме прави само по силен. Преди може да ми е пукало, но сега не. Може да са успявали, но сега никой не смее. С времето съм се научил на много неща и това е, че от отмъщение няма смисъл, след като си паднал си е твой проблем, имал си шанс и си загубил, от отмъщението нито ще ти олекне нито ще помогне като цяло. А и това няма да се налага, ако правилно подбираш компанията си, а аз примерно съм минал през всякакъв тип хора и за 5 минути мога да преценя с какъв тип човек се запознавам. И все пак да не забравяме една от най-важните части, а тя е това как ти се държиш с хората. Защото какви ли ги няма, от агресивни до супер дразнителни (спокойно за сега не се очертаваш една от тях) и какви ли не още, които нямат никаква идея как да се държат ... но това си е друга тема. И все пак, сигурно има моменти, в които отмъщението е единственият вариант, но аз все още не съм стигал до такъв, не мисля и да стигам. ПП. "веднага си стегни цялата мъжественост" - (facepalm) ) Какво притежаваш в излишък? война |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 5:16 pm#187 | |
| (Добре,добре не мога да кажа,че не си прав,но не мога и да се съглася с теб.Отгледана съм в среда,където живее правилото "Бъди овца и ще бъдеш изядена от вълка.",не се оправдавам с това,но не мога да направя нищо по въпроса.Понякога мога да бъда адски дразнеща и отвратително,напълно безпричинно да нападам с коментари хора случайни или не,но видело се,че не съм от най-приятните хора,които можеш да срещнеш в едно сайтче .Честно да си кажа очаквах вече да си ме напсувал и да са ми забранили да влизам тук,но както виждам ти се държиш много по-зряло...от моето детинско поведение,заради което искрено искам да ти се извиня.Явно не съм пораснала достатъчно за твоите възгледи,но аз все още се считам за дете,така че остави момиченцето спокойно да си мечтае и да псува хора в интернет (шегувам се,разбира се).В моя защита ще кажа,че да се ядосам истински е много рядко явление в моя свят .Мога да се дразня,да обиждам и да лая,но не хапя без основателна причина...въпреки че сега като поразмисля,се сещат за няколко случая,в които съм намразвала някого от пръв поглед(например приятелка ме запознава с някой/някоя и аз ... просто ей така ,от нищото съм изпитвала неприязън) ,което е много странно според мен,но пък винаги се е оказвало накрая,че въпросната личност е истински задник,не знам дали това се счита за "преценка",но пък и без това не се доверявам лесно.Никога не спестявам истината,ако е за нещо важно и наложително,обичам да предупреждавам хората за моята в момента объркана личност,трябва да се посъбера малко...Като се замисля, казвала съм почти всичко единствено на братовчед ми...почти...От където се появява и въпроса защо по дяволите си разказвам половината живот на напълно непознат в интернет...Трябва да помисля върху този въпрос много задълбочено... ПП. Не е прилично да изказваш личните ми тайни за разклатената ми психика в цялата мрежа )
Какво изисква предварително обмисляне,детайлна карта и непобедима стратегия ? мир |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 5:42 pm#188 | |
| (Първо, няма за какво да се извиняваш. Хубаво е, че имаш свое мнение и поглед на нещата. Второ, спокойно "Каквото се случи във Форума си остава във Форума" ;). И трето, мисля, че свършихме с тази тема и ще се радвам в скоро време да подхванем друга :P )
От какво се нуждае Земята?
алчност |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 6:37 pm#189 | |
| ( Оооо ти искаш да си пишем ...честно да ти кажа бях останала с впечатление,че първоначалните ми романи бяха посрещнати с не така въодушевеното "това е просто игра" ...както и да е,тъй като аз подхванах тема,сега е твой ред да дадеш началото...сподели нещо,което ти се е случило и да кажем те притеснява или дразни,няма значение...сега като се позамисля започвам да те смятам за мой идол,малко ми е странно да мисля,че има нещо,което би разклатило ежедневието ти ...надявам се да не те притеснява,че съм възхитена от начина ти на мислене ) Какво качество притежават повечето хора ? (За мое най-голямо съжаление в голяма или малка степен и моя милост е в доста дългия списък на алчните ) страх |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 7:21 pm#190 | |
| (мхм, има време ще намерим тема :Д )
Какво липсва във хорър филмите от последните няколко години ?
папагал |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 7:38 pm#191 | |
| ( Доообре,тогава аз ще задавам въпроси,на които ти си задължен да отговориш ...Да видим...От какво се страхуваш ? Нямам предвид страх от духове или зомбита...а някак по-абстрактно погледни тази тема ) На какво започвам да приличам,когато се опитвам да кажа нещо,но мислите ми са в пълен безпорядък ? работник |
| | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 7:46 pm#192 | |
| Какъв не искаш да станеш като пораснеш?
Страх
П.П: Има поне две игри за въпроси. -> http://www.teenobsession.net/t153-topic Другата не мога да я намеря в момента. хД |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 8:06 pm#193 | |
| (има едно друго място наречено Hot Spot, подходящо за такива въпроси)
Какво има всеки един човек, дори да е някъде на дълбоко?
чехли |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 8:41 pm#194 | |
| (Наистина трябва да започна да разглеждам по-обстойно форумите,в които се регистрирам... А аз мога ли да застана ,така да се каже, под прожекторите на Hot Spot ? ) Какво обичам да си обувам през летния сезон и когато не мога да си намеря пантофите ? токчета |
| | | Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 8:47 pm#195 | |
| Какво никога не си носила?
очила
(ей сега ти правя тема там хД) |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 9:06 pm#196 | |
| Какво не съм носила никога през зимата ? ножици (Много си бърза Надявам се да имам повечко време и наистина да поразгледам форума,че вече много ме засрамвате ) ПП. Скоро смятам да пусна още един разказ и исках да попитам,тъй като предполагам ще има още мои не дотам хубави като това сайтче произведения на изкуството,дали да ги направя всичките,които пускам, в една тема и всички коментари-в една тема,за да може да е по-подредено или поне по-спретнато... и аз не знам защо питам това,но ми хареса идеята всички мои нещица,които може да се появят тук,да са на едно място |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Нед Ное 25, 2012 9:39 pm#197 | |
| С какво би убила човек?
Потник
(хмм ели, такива неща мисля, че ще е по добре да питаш на ЛС ;) ) |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Пон Ное 26, 2012 7:15 am#198 | |
| С какво бих удушила човек ? споразумение ПП. С ножици малко трудно да убиеш човек,представи си,че ги грабваш и се окажат тъпи и не режещи ,затова е по-удобен 15 см нож между ребрата,най-сигурният начин ППП. Като го измисля и измайсторя ще и пиша...Знаеш ли кое е най-интересното,че всичките си по-хубави и интригуващи разкази и стихотворения съм ги писала в часовете си по математика... |
| | | PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Пон Ное 26, 2012 8:01 am#199 | |
| За какво се бори всяка жертва на отвличане?
пакост
ПП. Хъх в момента държа нож, а до кракът ми имам още 2, да знам, че с нож може ... но повярвай ми с ножица хич няма да е трудно да убиеш някого :Д |
| | | elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси Пон Ное 26, 2012 6:18 pm#200 | |
| Какво правя ,когато искам да се забавлявам с реакциите на околните ? оригиналност ПП. Може би за момче ще е лесно,но повечето нежни души едва ли ще успеят да предизвикат нещо повече от напълно излекувани рани накрая,а аз не бих искала човека на моите тъмни тайни, да се събути с непреодолимо чувство за отмъщение отправено само и единствено към мен |
| | | | Заглавие: Re: Отговори - Въпроси #201 | |
| |
| | | | Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
|
|