Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Книгоман на месеца Съб Дек 01, 2012 7:50 pm#1 | |
| Станете книгоман на месеца.
Всеки месец потребителят, прочел най-много книги получава титлата "Книгоман на месеца". Ще помоля потребителите, които искат да се борят за тази титла, към края на всеки месец да записват (честно) бройката на книгите, които са прочели. Разбира се ние ще следим и темата "Последната прочетена книга..."Наградени досега:Декември: Mockingjay & Ellendary Януари: Mockingjay Февруари: Ellendary Март: Ellendary Април: Ellendary & Mockingjay Май: Ellendary Юни: Ellendary Септември: Ellendary Октомври: Ellendary За Ноември месец титлата "Книгоман на месеца" получава Ellendary. |
|
megan5
Брой мнения : 35 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Книгоман на месеца Съб Май 18, 2013 10:53 am#2 | |
| Не знам как да участвам :да изброявам книгите като бройка или като автори имена. По принцип чета много бързо ,но едно е да четеш нова книга едно е да препрочиташ.Аз чета около двадесет книги месечно но много малко от тях са нови. Най често прочитам от 3 до 5 нови. Ако имам късмет може и повече да намеря в електронен вариант. |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Книгоман на месеца Съб Май 18, 2013 11:11 am#3 | |
| Просто запишете бройката, която сте прочели |
|
megan5
Брой мнения : 35 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Книгоман на месеца Съб Май 18, 2013 11:15 am#4 | |
| Това в края на месеца ли трябва да го изпратим? |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Книгоман на месеца Съб Май 18, 2013 11:22 am#5 | |
| Точно така |
|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Re: Книгоман на месеца Пон Сеп 30, 2013 2:52 pm#6 | |
| Не забравяйте да се запишете за "Книгоман на месеца", като обявите бройката книги, които сте успели да прочетете през месеца. |
|
| Заглавие: Re: Книгоман на месеца #7 | |
| |
|