Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Пет Яну 04, 2013 5:33 pm#1 | |
| Анотация: - Spoiler:
Животът може да е много тежък за теб, когато родителите ти са мъртви, живееш само с по-големия си брат и притежаваш сили, за които дори не подозираш. Ако не ви се вярва, просто попитайте Крис Колт – той може да ви обясни всичко. В рамките на няколко месеца животът му тотално се обърква – родителите му загиват в самолетна катастрофа, от която само той оцелява, като по чудо. Никой не му дава отговорите, които иска, всичко започва да става подозрително.
Когато Крис си мисли, че нещата не могат да станат по-зле, Мат, по-големият брат на момчето, също загива след трагичен инцидент в изоставения градски лунапарк. Крис остава сам-самичък, без никаква подкрепа. Точно тогава получава странен и-мейл, в който го канят да се запише в Академия за свръхестествени и митологични същества “Безсмъртните”. И Крис се записва.
Там той открива нови приятели, започва нов живот, като забравя старата мъка по изгубеното си семейство. Но всичко това не трае дълго. Най-старият вампир на света също е загубил любимата си и връща Крис към реалността. Животът, който момчето познава, съвсем скоро ще се промени. Защо ли? Кристиян Малинов и любимият ти форум Teen Obsession те канят да се включиш в първият и невероятен конкурс за тази година. Изпрати ни отговори на въпросите и се включи в надпреварата за спечелването на страхотната първа книга от едноименната поредицата "Недосегаем".
В конкурса има едно условия: 1. Трябва да имаш най-малко 10 мнения, за да участваш.
Въпроси, на които трябва да отговориш:
1. Купувате ли си книги на български автори? Ако да, кои? 2. Какво мислите за корицата на книгата? 3. Бихте ли си купили книгата, ако не спечелите? 4. Как мислите, българските автори имат ли шанс за развитие в България?
Данни, които трябва да ни предоставиш, за да се включиш в конкурса, са следните:
Име: Ник във форума: Години: Адрес: Телефон за връзка: Пощенски код:
Крайната дата за изпращане на имейлите за конкурса е 20 януари 2013 г. на обяд, а победителят ще бъде обявен вечерта на същата дата.
Изпращайте имейлите си на untouchableofficial@abv.bg
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Нед Яну 20, 2013 3:11 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
black_raven
Брой мнения : 136 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Пет Яну 04, 2013 6:50 pm#2 | |
| Вътре съъъъм! |
|
Джулиана Дейл Агнол
Брой мнения : 283 Зодия : Овен Местожителство : Sofia , Bulgaria Герой Име: Джулиана Дейл Агнол Раса: Вампир | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Пет Яну 04, 2013 7:36 pm#3 | |
| И аз бих искала да се запиша |
|
Kane.
Брой мнения : 24 Зодия : Водолей Местожителство : Russia, St. Petersburg | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Пет Яну 04, 2013 9:31 pm#4 | |
| А кой ще избира победителите? |
|
TheImmortalKing
Брой мнения : 3 Зодия : Скорпион Местожителство : Враца | Заглавие: Аз Пет Яну 04, 2013 9:38 pm#5 | |
| - Kane. написа:
- А кой ще избира победителите?
Аз ще ги избирам |
|
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | |
Iskra16
Брой мнения : 50 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Вто Яну 08, 2013 5:59 pm#7 | |
| Участвам. Късмет на всички. |
|
born of darkness
Брой мнения : 90 | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Пет Яну 11, 2013 8:03 am#8 | |
| Изпратих отговорите си Успех на всички участници ! |
|
JoInT{}MaNia4ka
Брой мнения : 409 Зодия : Риби Местожителство : Плевен, България | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Съб Яну 12, 2013 12:04 pm#9 | |
| И аз си пратих отговорите. Успех а останалите ;) |
|
sweet_vampire
Брой мнения : 62 Зодия : Водолей Герой Име: Катерина Петрова Раса: Древен вампир | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Съб Яну 12, 2013 6:06 pm#10 | |
| |
|
mims_18
Брой мнения : 34 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Нед Яну 13, 2013 8:29 am#11 | |
| и аз се включих , късмет на всички
:ъ54т5: |
|
Nuriko
Брой мнения : 132 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Пет Яну 18, 2013 8:38 am#12 | |
| Вътре съм. Късмет на всички. |
|
swetim
Брой мнения : 885 Зодия : Везни Местожителство : София | Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов Пет Яну 18, 2013 9:17 pm#13 | |
| |
|
| Заглавие: Re: Спечелете "Недосегаем" на Кристиян Малинов #14 | |
| |
|