Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Ловен сезон - Линда Хауърд. Съб Яну 19, 2013 10:04 pm#1 | |
| Когато навършва тридесет и четири години Дейзи Майнър решава, че трябва да си намери съпруг и открива ловния сезон за мъже. Госпожица Дейзи е уморена да води скучния живот на библиотекарка, да бъде добро момиче и да живее с овдовялата си майка и леля си, която е стара мома. Затова преди да започне личното си преследване тя се превръща в бляскава и забележителна красавица, която желае да вкуси от живота и любовта, да изживее приключения и забавления, каквито винаги са й липсвали. Скоро Дейзи прекарва нощите си навън, танцува и флиртува с мъже, наслаждавайки се напълно на новия си освободен начин на живот... Докато една нощ не става свидетел на убийство, което я поставя в смъртна опасност и я превръща в новата мишена на убиеца. Със задачата да защити Дейзи се заема шериф Джак Русо, чаровен и мъжествен ерген, чиито интерес към нея надхвърля служебните му задължения. Ще успее ли Джак да спаси живота на Дейзи... и може би да го изживее заедно с нея?
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Вто Мар 05, 2013 4:26 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Vittoria
Брой мнения : 112 Зодия : Стрелец | Заглавие: Re: Ловен сезон - Линда Хауърд. Нед Яну 20, 2013 8:40 am#2 | |
| На пук на много хора в мрежа, които не я харесват... аз много харесвам корицата. Много! |
|
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | |
Rain
Брой мнения : 885 Зодия : Близнаци | Заглавие: Re: Ловен сезон - Линда Хауърд. Нед Яну 20, 2013 1:13 pm#4 | |
| Корицата е обичайна за жанра, елегантна е и това е голям плюс. На мен не ми харесва заглавното изречение, много е банално. Това може да се прочете на всяка подобна книга. Иначе корицата е с красиви цветове, хубава е. |
|
sortisa
Брой мнения : 19 Зодия : Лъв | Заглавие: Re: Ловен сезон - Линда Хауърд. Чет Апр 11, 2013 7:27 am#5 | |
| Книгата ми хареса .Корицата също ми допадна. Много обичам авторката и до сега почти няма нейна книга,която да не ми е харесала. |
|
Casi
Брой мнения : 51 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Ловен сезон - Линда Хауърд. Чет Апр 18, 2013 9:47 am#6 | |
| Книгата много ми хареса. Може би беше малко по-мудна от обичайното за Линда. |
|
megan5
Брой мнения : 35 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Ловен сезон - Линда Хауърд. Съб Май 18, 2013 11:12 am#7 | |
| На пук на всички от всичко ,което съм прочела от Линда Хауърд смятам ,че това е най лошата и книга. Действието в първата половина се развива мудно, описанията са някак недовършени. Направо имах чувството че първата половина е писана от някой друг. Виж ако издържиш първата половина от там нататък всичко става перфектно и типично в стила на авторката. |
|
| Заглавие: Re: Ловен сезон - Линда Хауърд. #8 | |
| |
|