| Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън | |
|
Автор | Съобщение |
---|
Sweet Nightmare
Брой мнения : 8510 Зодия : Телец Местожителство : София, България Герой Име: Кейтлин Сиймор Раса: Демон | Заглавие: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Съб Мар 09, 2013 7:13 pm#1 | |
| Дойде време да обявим победителят от конкурса за книгата "Топли тела" на Айзък Мериън, осигурен ни от ИК Артлайн Студиос. Благодаря на всички, които се включиха. Нещата, които ми изпратихте бяха невероятни и ми беше много трудно да избера победителите. И все пак, те трябва да само трима. И така, те са:- Spoiler:
Снежина Иванова Иванова - snejincety Радина Христова Ангелова - repichka Илияна Ж. Маринова - SunshineRainbow Честито на победителките, да си четете книжката със здраве!!!
Последната промяна е направена от Sweet Nightmare на Вто Мар 19, 2013 5:23 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
eleos
Брой мнения : 67 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Съб Мар 09, 2013 7:14 pm#2 | |
| Ех, благородно завиждам ! Честито на победителките. |
|
| |
Джо Мондюр
Брой мнения : 162 Зодия : Козирог | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Съб Мар 09, 2013 7:15 pm#3 | |
| Честито на победителите!!! |
|
| |
sun_vampire
Брой мнения : 36 Зодия : Везни Местожителство : В сърцето му | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Съб Мар 09, 2013 7:18 pm#4 | |
| Честито ! |
|
| |
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | |
| |
T.Kostadinova
Брой мнения : 14 Зодия : Лъв Местожителство : Варна | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Съб Мар 09, 2013 7:49 pm#6 | |
| Честито на всички победители !!! |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Съб Мар 09, 2013 8:16 pm#7 | |
| Страшно много благодаря! Не очаквах да видя ника си сред победителите! Честито и на другите момичета, вярвам, че и те като мен ще се зарадват на книгата! |
|
| |
snejincety
Брой мнения : 52 Зодия : Телец | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Съб Мар 09, 2013 8:20 pm#8 | |
| Аааааа... тъкмо се прибирам вкъщи след един невероятен ден и гледам една супер изненада!! Много ви благодаря за предоставената възможност, на вас и на издателството! |
|
| |
kris
Брой мнения : 2444 Зодия : Рак | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Нед Мар 10, 2013 11:28 am#9 | |
| Честито и приятно четене! |
|
| |
Bubole4eKle4e
Брой мнения : 5478 Зодия : Близнаци Местожителство : София | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Нед Мар 10, 2013 1:31 pm#10 | |
| Честито и приятно четене! Книгата наистина е невероятна и не се и съмнявам, че ще ви хареса. |
|
| |
repichka
Брой мнения : 130 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Нед Мар 10, 2013 9:21 pm#11 | |
| Благодаря за поздравленията! Преди малко видях и не можех да повярвам на очите си. Развълнувана съм. Имам си ново четиво! Какъв кеф! |
|
| |
PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Пон Мар 11, 2013 5:46 pm#12 | |
| Честито и от мен |
|
| |
SunshineRainbow
Брой мнения : 685 Зодия : Водолей | Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън Чет Мар 14, 2013 3:17 pm#13 | |
| Искам да попитам как ще ни бъдат доставени книжките, с куриер или да чакаме известие от пощата? ПП. Току-що си получих книгата, по куриер. Всичко е наред . Много благодаря за нея, отново . |
|
| |
| Заглавие: Re: Победителите от конкурса за "Топли тела" на Айзък Мериън #14 | |
| |
|
| |
|
Similar topics | |
|
|
Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
|
|
|