PreslavNeev
Брой мнения : 6127 Зодия : Телец Местожителство : unknown Герой Име: James Cooper Раса: Човек | Заглавие: Beautiful Creatures/Прелестни създания (2013) Съб Мар 16, 2013 2:41 pm#1 | |
|
- Режисьор : Ричард ЛаГраванесе
- В ролите : Джеръми Айрънс, Вайола Дейвис, Ема Томпсън, Ейми Росъм, Томас Ман, Алис Енглърт, Алдън Ерънрайк, Зоуи Дойч и др.
- Държава : САЩ
- Година : 2013
- Времетраене : 124 минути
- Жанр : Драма, Фентъзи, Романтичен
- Резюме : „Прелестни създания” е първата книга от поредицата „Хроники на чародейците”, част от която са и „Прелестен мрак” и „Прелестен хаос”.
В „Прелестни създания” Итън Уейт (Алдън Ерънрайк) е тийнейджър от малък град, който мечтае да избяга от твърде обикновения си живот. При срещата си с непознатата и тайнствена Лена Дюшан (Алис Енглърт), той е неустоимо привлечен и открива в нея, това за което винаги е мечтал. Без и двамата да подозират, те са неразривно свързани от свръхестествени събития, случили се дълго преди да бъдат родени. Заедно започват да разкриват тъмни тайни за себе си, своите семейства и злокобния град, в който живеят.
С наближаването на 16-тия рожден ден Лена прави трудно признание пред Итън. Казва му, че е вещица и го предупреждава, че силите на Светлината и Мрака скоро ще влязат в схватка, за да я привлекат към доброто или злото.
Чувствата на Итън остават все така силни и изплашена за сигурността му, Лена прави саможертвата да изтрие любовта им от паметта му. С приближаването на Мрака, съдбовната връзка между двамата, ще принуди Лена да избира между спасяването на Итън и запазването на всичко друго, което й е скъпо.
- IMDB : Линк към IMDB
Soon with download link
|
|
elizabetta_90
Брой мнения : 2049 Зодия : Скорпион | Заглавие: Re: Beautiful Creatures/Прелестни създания (2013) Сря Мар 20, 2013 7:49 pm#2 | |
| Някой,след като е чел книгите, да е гледал филма ... ако може да ми каже дали си заслужава тегленето, защото съм малко настроена 50/50 :ддд |
|
rosenrot
Брой мнения : 36 Зодия : Овен | Заглавие: Re: Beautiful Creatures/Прелестни създания (2013) Чет Апр 18, 2013 8:36 am#3 | |
| Има добри попадения. Като цяло ми хареса. Не съм сигурна дали е задължителен за голям екран, но ако харесваш книгите е задължително да го изтеглиш и да го гледаш. |
|
Rositta
Брой мнения : 1025 Зодия : Близнаци Местожителство : Там където желаеш да си, но не можеш да бъдеш... Герой Име: Пейн Раса: Вампир | |
Medi
Брой мнения : 691 Зодия : Рак Местожителство : Yakoruda, Blagoevgrad,Bylgaria Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Beautiful Creatures/Прелестни създания (2013) Пон Май 27, 2013 2:57 pm#5 | |
| книгите са определено по-добри от филма, ама и той става за едно гледане!!! |
|
india.
Брой мнения : 344 Зодия : Везни | Заглавие: Re: Beautiful Creatures/Прелестни създания (2013) Пон Юни 10, 2013 3:01 pm#6 | |
| Много е зле. |
|
penka1234
Брой мнения : 1561 Зодия : Козирог Герой Име: Раса: | Заглавие: Re: Beautiful Creatures/Прелестни създания (2013) Вто Дек 31, 2013 10:20 pm#7 | |
| Не съм чела книги ,но гледах филма и честно казано ми хареса.Може би ако ги прочета книгите ще съм на друго мнение,но засега съм доволна от филма. |
|
velimira69
Брой мнения : 48 Зодия : Дева | Заглавие: Re: Beautiful Creatures/Прелестни създания (2013) Чет Юни 11, 2015 6:30 pm#8 | |
| Да бяха филмирали и другите книги от поредицата! |
|
| Заглавие: Re: Beautiful Creatures/Прелестни създания (2013) #9 | |
| |
|